Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Best Issonline Kitsmaker! Konkurs!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
perONE
Witam. To jest moj pierwszy konkurs i mysle ze nie zawale...
Wraz za porozumieniem naszego kochanego admina Siano organizuje konkurs na najlepszego polskiego kitsmakera...
Glownym opiekunem calej zabawy jestem ja wiec wszelkie pytania prosze kierowac do mnie (GG 6771887).

Termin zgloszen: do dnia 20.08.2007 godz. 19:00
Druzyna:Werder Brema
Typ kitsa: Home logo Citi Bank
Nagroda:
jeszcze nie ustalona ale mysle ze jakas bedzie wink.gif . Jezeli sie nie uda to pozostanie przynajmniej satysfakcja...
rozdzielczosc: 1024x512 smile.gif

Zasady konkursu sa banalnie proste. Przyjmuje zgloszenia pierwszych dziesieciu kitsmakerow, ktorzy sie do mnie zglosza. Po 20.08 zaloze oddzielny finalowy temat, w ktorym bedzie mozna glosowac na swojego faworyta i jego kits.... Jeżeli do 20.08 nie otrzymam od 10 kitsmakerow swoich prac konkurs nie przejdzie do etapu finałowego wiec brac sie do roboty tongue.gif

POWODZENIA!!

Lista uczestnikow:
1. mata-on
2. Gooooofy
3. CRISS123
Kriss91
Heh, trochę nieadekwatna nazwa do tego konkursu. Nie da się ocenić jakiegoś patchmakera po jednej pracy tongue.gif Owszem sprawdzić się można wink.gif Ta Brema to ma być w jakiej rozdzielczości na jakim modelu??
perONE
to jest obojetne liczy sie koncowy efekt
Kriss91
No wiesz... Lepiej, żeby to ustalić z góry. Wtedy będzie równiej dla wszystkich tongue.gif
torin
Kto bedzie ocenial? I w jakich aspektach?
Czy ja wiem, ten Werder to raczej male wyzwanie tongue.gif
ComeBack
CZy moze to byc kits alternatywny?
POZDRAWIAM;)
Kriss91
Cytat(azaris @ Jul 17 2007, 11:56:14) [snapback]164498[/snapback]
[/b]Druzyna:Werder Brema
Typ kitsa: [b]Home 07/08

Cytat(ComeBack @ Jul 18 2007, 21:31:36) [snapback]165076[/snapback]
CZy moze to byc kits alternatywny?
POZDRAWIAM;)

Chyba nie tongue.gif
Co do konkursu to faktycznie przydało by się go przedyskutować z innymi użytkownikami.
Cytat(Torin)
Czy ja wiem, ten Werder to raczej male wyzwanie tongue.gif

Ale Werder Werderowi może być nierówny tongue.gif Chociaż może by dać innym userom do wyboru jaki kits dać na konkurs.
HarryBoy
jak chcesz mozesz zrobic kitsa nowych koszulek Manchesteru United na sezon 2007/08. tu daje link na obczajenie o co chodzi :
http://store.manutd.com/stores/manutd/prod...px?selector=122
perONE
namieszalem w tym konkursie ale od dzisiaj jest wszystko zprecyzowane i juz zadnych zmian nie bedzie prosze przeczytac 1 post tam jest wszystko
GooFy
Jak po mojemu to dalej jest zamotane. Najlepiej by było dać Template na którym wszyscy mają robić, Dać fotkę kitsu. A tak to ktoś może zrobić lepiej technicznie ale na templacie do we10 (tym zwykłym) a inny zrobi gorszy ale ładniej będzie template wyglądał. A po za tym jest też kwestia tego że ktoś może się napracować i zrobić szycia i resztę od nowa a inny skorzysta z gotowego i tylko zamaluje szablon. Jak już bierzesz się za konkursy to prowadź je porządnie i musisz wiedziec oco ci chodzi a nie zróbcie i już.
torin
Cytat(GoooooFy @ Jul 19 2007, 20:58:28) [snapback]165408[/snapback]
Jak po mojemu to dalej jest zamotane. Najlepiej by było dać Template na którym wszyscy mają robić, Dać fotkę kitsu. A tak to ktoś może zrobić lepiej technicznie ale na templacie do we10 (tym zwykłym) a inny zrobi gorszy ale ładniej będzie template wyglądał. A po za tym jest też kwestia tego że ktoś może się napracować i zrobić szycia i resztę od nowa a inny skorzysta z gotowego i tylko zamaluje szablon. Jak już bierzesz się za konkursy to prowadź je porządnie i musisz wiedziec oco ci chodzi a nie zróbcie i już.

Popieram, wiec szczegolow nalezy sprecyzowac. Fotka stroju by sie przydala. Jakies slowa czy template ma kazdy sam zrobic czy na gotowym ma sie odbyc rywalizacja. Dodatkowo ograniczenie w rozmiarze kitsu jest niepotrzebne. Przeanalizuj wszystko dokladnie i potem oglos konkretne zawody.
ComeBack
Wg mnie niech kady zrobi jakisw ymyslony przez siebie stroj..przynajmniej bedzie urozmaicenie i bedzie co oceniac wink.gif a nie 10 takich samych kitsow rozniacych sie efektami na szyciach i logach...
POZDRAWIAM;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.