Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanie Do Twórców Stroji
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
liverpool
Witam

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy istnieje możliwość skonwertowania stroju z modelu 131 na model 0???
Powiem szczerze iż w moim przypadku doskonale mam zrobiony strój bramkarza w 131 a domowy w modelu 0.
Niestety podczas meczu jeden z nich jest zepsuty.Działają poprawnie jeśli użyje obu w modelu 0 lub obu w 131.
Bardziej jednak zależy mi aby bramkarski skonwertować jakoś do modelu 0 bo w nich są większe numery na plecach
zawodników, jak użyje 131 to automatycznie robią się mniejsze, mimo iż to te same pliki font.
Proszę o odpowiedź czy coś się z tym da zrobić

PS
Nadmienię tylko że stroje są oczywiście w HD

Dzięki i pozdrowienia dla wszystkich....
Kriss91
Oczywiście, że się da. Trzeba jedynie pozmieniać rozmiary poszczególnych partii stroju.
liverpool
[quote name='Kriss91' date='Jul 17 2007, 11:14:03' post='164482']
Oczywiście, że się da. Trzeba jedynie pozmieniać rozmiary poszczególnych partii stroju.
[/quot]

rozumiem, że mogę to zrobić w jakimś w miarę normalnym programie graficznym...?

A jeszce zapytam czy to normalne że nie chcą mi działać podczas jednego meczu np. strój bramkarza w modelu 131, a domowy w modelu 0...??

GooFy
Daj mi ten 131 to zrobię go do 0.
A to raczej nie normalnie.
liverpool
Cytat(GoooooFy @ Jul 17 2007, 12:12:10) [snapback]164504[/snapback]
Daj mi ten 131 to zrobię go do 0.
A to raczej nie normalnie.

Kriss91
Cytat(liverpool @ Jul 17 2007, 11:40:41) [snapback]164494[/snapback]
rozumiem, że mogę to zrobić w jakimś w miarę normalnym programie graficznym...?

A jeszce zapytam czy to normalne że nie chcą mi działać podczas jednego meczu np. strój bramkarza w modelu 131, a domowy w modelu 0...??

Praktycznie w każdym programie się da. Oczywiśce łatwiej będzie w czymś bardziej zaawansowanym: Gimp, Photoshop.
Co do tych strojów, to chodziło Ci o to, że kitsy są poprzekręcane?? Jeśli tak to jest to normalne. Stroje zawodników i bramkarza muszą być pod ten sam model.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.