Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sony'skits
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
NiNE-T3

Pierwszy kits. Nie bijcie.

CHYBA!
mdl=0
collar=no
dj_adriano
szczerze..;> widziałem gorsze:) dlatego jest nieźle jak na początek..
Hal
Kits robiony na gotowcu, więc za dużo się nie napracowałeś.
Pracuj dalej, staraj sie robić własne szycia
wink.gif
Kriss91
Cytat(Sony @ Jul 16 2007, 17:43:05) [snapback]164251[/snapback]

Pierwszy kits. Nie bijcie.

CHYBA!
mdl=0
collar=no

Edytowany kits Sparka (dokładniej mówiąc zjeb*ny i zajeb*ny):

Może niekoniecznie ten kits był edytowany, ale na pewno, któryś ze strojów Sparka. Czekamy na TWÓJ PIERWSZY KITS.
VeNoM
No to duzo sie nei napracowales dry.gif
Pozamieniac loga to kazdy potrafi smile.gif
pozdro
Hal
blink.gif sleep.gif dry.gif
Kolejny myślał, że mu się "uda" zasłynąć na forum poprzez zajebanie pracy.
Powodzenia następnym razem.
NiNE-T3
Oj, przepraszam, ale nic nikomu nie ukradłem. Kitsa robiłem na gotowym template, mam jeszcze psd ;]
artysta germanista
no sony rób rob ozbaczymy czy sie wybijeszxD
GooFy
Nie on raczej nie zaje*** bo to template do pes 5 identyczny jak mu dałem na forum. Wydaje mi się że to jego kits.
EDIT: Dowód
Kriss91
Niech ci będzie, ale mogłeś przynajmniej zaznaczyć na początku, iż robiłeś na tym templacie.
Cytat(Victim @ Jul 16 2007, 18:22:30) [snapback]164281[/snapback]
No to duzo sie nei napracowales dry.gif
Pozamieniac loga to kazdy potrafi smile.gif
pozdro

tongue.gif
Auriko
Mowiles ze ja same kolory i loga a ty co dry.gif Ja chociaz na czystym templu probowalem robic szycia smile.gif smile.gif
NiNE-T3
Dobrze, przepraszam, nie będę już robił na gotowcach, czysty template, Wisła Kraków 07/08 MOCK, Niedokończony:

Jak dokończę, to pokażę! wink.gif

GooFy
blink.gif Co to jest ?? Poco pokazujesz poprostu zakolorowany template. Co tu oceniać. Jeżeli nie umiesz to popracuj nad kitsami dłużej i dopiero pokazuj. A jeżeli tak jak napisałeś nieskończony to najpierw go dokończ i pokaż. Bo teraz w skali od 1 do 10 dałbym 0,5/10
NiNE-T3

mdl=59
collar=yes

Je?li powiecie kto ma byc sponsorem strategicznym Wis?y w przysz?ym sezonie to zrobi? wersj? z reklam? oraz ca?? reszt? wink.gif
InOx
Bardzo fajny kits tylko czemu Wis?a ma Crven? Zvezde na koszulce i getrach :| ??
Varies.
Cytat(Sony @ Jul 19 2007, 22:38:45) [snapback]165453[/snapback]

mdl=59
collar=yes

Je?li powiecie kto ma byc sponsorem strategicznym Wis?y w przysz?ym sezonie to zrobi? wersj? z reklam? oraz ca?? reszt? wink.gif

Z tego co slyszalem to Okocim dop. sie:Comeback'a lub senn'a albo torin'a
NiNE-T3
Nie ma Crvenej Zvezdy na koszulce i getrach, tylko Gwiazdę z herbu wink.gif
Varies.
Wiesz mi się wydaje ze to jest skopiowany kits ManU by DarkNero...jak się mylę to sorry wink.gif.
the-bhoys
Cytat(CRISS123 @ Jul 20 2007, 13:28:45) [snapback]165596[/snapback]
Wiesz mi się wydaje ze to jest skopiowany kits ManU by DarkNero...jak się mylę to sorry wink.gif.

Też mi się tak wydaję unsure.gif
NiNE-T3
Nie, robiłem od podstaw, szycia Rectangle Tool, Stroke 1 px outside, krycie - Overlay 65% Opacity, 55% Fill.
NiNE-T3

Tutaj wersja z Logiem wink.gif
anthony
Cytat(CRISS123 @ Jul 20 2007, 13:28:45) [snapback]165596[/snapback]

Zgadzam się i szycia na stroju Wisły są takie same jak na tym ManU mad.gif
ComeBack
Okocim? ja slyszalem ze Karlsberg cool.gif
POZDRAWIAM;)
Auriko
I sony znowu cos krecisz sad.gif sad.gif przeciez kazdy widzi ze to Kopia Man U
NiNE-T3
Poszukuję loga nowego sponsora GKS-u - PGE
NiNE-T3
BOT HOME 07/08

mdl=4
collar=yes
seen
No kits sredni - Natomiast mi sie wydaje ze będą grali w koszulkach z logiem Telefoniki Wiślacy smile.gif
Auriko
Kits fajnie sie prezentuje ale wykonales go na gotowcu czy sam robiles ??
NiNE-T3
Sam robiłem, czysty template. BTW, zapomniałem o logach na spodenkach, jutro to poprawię.
GooFy
Nie wydaje mi się dry.gif ... Po tym jaki poziom prezętowałeś wcześniej... w Jeden dzień nikt nie robi tak kolosalnych postępów.
Kłamstwo ma krótkie nogi więc jeśli są nie twoje i tak się dowiemy.
the-bhoys
Zgadzam się z GoooooFym wink.gif
INTELEKT
Sony bardzo dobry strój GKSu, może mógłbyś dla mnie zrobic strój jakiejs polskiej drużyny?
NiNE-T3
GoooooFy, może ci się nie wydawac, kits jest mój... Przy okazji, wychodzi cały dzień siedzenia przy kompie...
GooFy
Może i jest twój bo widać że nierówny itd, ale na 100% ma coś wspólnego z tym template
Porównajcie sobie:

A po za tym jakbyście nie zauważyli to tam pisze Ihea blink.gif
NiNE-T3
No, bo myślałem, nad zmianą nicka, na wevolution już taki dałem wink.gif
GooFy
Tam też cię wyczuli rolleyes.gif
Auriko
Mnie sie czepiales a cagle oszukujesz dry.gif Tu daleko tak nie pociagniesz wiec lepiej rob swoje . Moje sa slabe nawet bardzo ale wszystko probuje sam smile.gif
GooFy
Kolejny złodziej... Najpierw sygnaturki zaje***ał a teraz sie w kitsy bawi. Kogo ty próbujesz oszukać mówiłem że się i tak dowiemy. Nie zgrywaj wyjadacza bo w jeden dzień byś tak nie ,,awansował" z poziomu pseudokitsmakera do przyzwoitego poziomu. Lepiej by było dla ciebie jak byś się przyznał i zaczą od 0.
Porównajcie sobie to

a to:

Może ten drugi nie jest poziomu Torina ale w porównaniu do pierwszego to niebo a ziemia. A co najważniejsze to był skok w jeden dzień.
torin
Powiem tylko tyle: na innych forach za kradziez cudzych prac karaja od razu banem, tyczy sie o to zarowno kitsow jak i pozostalych dodatkow. To co zaprezentowal nam GoooooFy zostalo opublikowane na forum www.wevolution.org i tamtejsi uzytkownicy powiedzieli juz w tej sprawie wszystko. Radze zaprzestac kolejnych takich prob mad.gif
NiNE-T3
Ten GKS nie był z niczego zerżnięty. Ma ktoś może logo Orange Ekstraklasy?

Ps. Jakie sygnaturki zerżnąłem? :/
Auriko
Przestan juz sie osmieszac wszyscy widza ze kradniesz dry.gif dry.gif
the-bhoys
Kolejny kradziej na naszym forum sad.gif Oj, ludzie, ludzie
GooFy
Ostatnia rzecz... przyznaj się bo wychodzisz na idiotę
Jak nie ten kits to inny ale ten sam template
Hal
Rzeczywiście nie ukradł
:DDDDDDDDDDDD
anthony
Cytat(the-bhoys @ Jul 21 2007, 12:14:48) [snapback]165919[/snapback]
Kolejny kradziej na naszym forum, oj, ludzie, ludzie

Zgadzam się wink.gif I jeszcze sie wypiera mad.gif Niech lepiej sie przyzna smile.gif
NiNE-T3
1. Nie ukradłem nikomu żadnej sygnaturki, wszystkie są moje
2. Patrzyłem w jaki sposób zawija się te na przodzie koszulki, nie zerżnąłem, robiłem pen toolem i polygonal lasso toolem.
ComeBack
Cytat(GoooooFy @ Jul 21 2007, 10:15:52) [snapback]165861[/snapback]
Nie wydaje mi się dry.gif ... Po tym jaki poziom prezętowałeś wcześniej... w Jeden dzień nikt nie robi tak kolosalnych postępów.
Kłamstwo ma krótkie nogi więc jeśli są nie twoje i tak się dowiemy.

Wydaje mi sie ze tez kitsy podkradales?
A co do Sonego to mysle, ze on odrysowywal szycia z innych kitsow i ustawial efekty po swojemu a to chyba nie jest kradziez?
POZDRAWIAM;)
Auriko
Cytat(ComeBack @ Jul 21 2007, 13:57:21) [snapback]165963[/snapback]
Wydaje mi sie ze tez kitsy podkradales?
A co do Sonego to mysle, ze on odrysowywal szycia z innych kitsow i ustawial efekty po swojemu a to chyba nie jest kradziez?
POZDRAWIAM;)

Uwazam ci za najlpeszego chyba kitsmakera ale moim zdaniem to byla perfidna kradziez dry.gif
GooFy
Wiesz co do moich kitsów sprawa zakończona a co do jego kitsów to niemożliwe jest Fizycznie żeby W identyczny sposób szycia zrobił w tych samiuśkich miejscach do do piksela. Może i odbija bo widać nawet kołnież tak samo zamalował tyle że w Benfice jest paleta indexowana i wycięć niewidać więc zrobił jednolity. W tym momęcie robi z siebie idiotę. No może i ten ostatni kits nie zajeba***y ale Wisla ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.