Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Wgrac Stadion Do Pesa6 ?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
pikeman
Witam,
czytałem mnostwo postow wczesniej o wgrywaniu stadionów. No więc sciagnąłem folder z jednym stadionem ale za cholere nie potrafie go wgrac do PESa 6. Nie moge znaleść żadnego pliku map.txt w moim kitserverze. Jestem zupełnie zielony, a wlasciwie juz czerwony bo nie moge za h**a wgrac nic. Jak sie wgrywa stadiony ? Proszę o dokładną instrukcje krok po kroku.

Z góry dziękuję,
Marcin
snok3r
http://issonline.pl/tutoriale.php
pikeman
tak myslalem ze ktos mnie tam skieruje. Ale co jeśli w moim kitserverze nie mam takiego folderu jak 'stadiums' a nawet jak utworze to i tak dupa bo nie ma pliku map.txt?? moze mi ktos przesle swoj stadiumserver i ten plik map.txt czy cokolwiek co pozowli mi zainstalowac stadion.
barman_2000
plik map nie jest ci potrzebny jak masz kilka stadionów, w nim przyporządkowywujesz stadiony do klubów i reprezentacji, ale wtedy jak masz stadion do każdego klubu, a jeśli masz kilka to skopiuj je do folderu stadiums w kitservere i w grze podczas wyboru stroi naciśnij page down aż dojdziesz do opcji stadiums i tam sobie wybierz stadion klawiszami 9 i 0
pikeman
Cytat(barman_2000 @ Jul 12 2007, 09:02:32) [snapback]162709[/snapback]
plik map nie jest ci potrzebny jak masz kilka stadionów, w nim przyporządkowywujesz stadiony do klubów i reprezentacji, ale wtedy jak masz stadion do każdego klubu, a jeśli masz kilka to skopiuj je do folderu stadiums w kitservere i w grze podczas wyboru stroi naciśnij page down aż dojdziesz do opcji stadiums i tam sobie wybierz stadion klawiszami 9 i 0

dzieki wielkie, nie wiedziałem ze jest taki motyw z tym PAGE DOWN... tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.