Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przeprosiny.:)
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Hb00s
Witajcie!!!
To ja HuGo-mozecie sie nie cieszyc z mojej wizyty i ponownego utworzenia konta. unsure.gif
Chcialbym wrocic na ISS lecz nie wiem czy mnie przyjmiecie(jak nie jestem proszony to nie bede sie tu pokazywal).
Chce przeprosic Was wszystkich na tym forum a szczegolnie ComeBacka(nie wiedzialem w jakiej jestes sytuacji ale ja tez walcze z pewna choroba) i Norka.Zrozumialem pare rzeczy-nie potrafilem przyjac krytyki ale teraz to by sie naprawde zmienilo.
Chcialbym przebywac w waszej obecnosci na ISS na tym forum ale chce wiedziec czy mnie zechcecie.
Jesli nie to wielka szkoda....ze nie bede mial tu dostepu.
Za wszystko PRZEPRASZAM!!! unsure.gif .
Decyzja nalezy do was i do ADMINOW.Chce wiedziec jaka jest wasza opinia.
perONE
dla mnie mozesz wrocic ale pod jednym warunkiem ze nie bedziesz nikogo obrazal i bediesz przyjmowal slowa krytyki z pokora
Pozdro!!
Hb00s
Tak jak napisalem:
nie potrafilem przyjac slow krytyki-KAZDY MA SWOJE ZDANIE a forum jest po to aby je wyrażać.
Piszcie swoje zdanie na ten temat
jestin
Cytat(*Joke® @ Jul 11 2007, 14:49:03) [snapback]162512[/snapback]
Tak jak napisalem:
nie potrafilem przyjac slow krytyki-KAZDY MA SWOJE ZDANIE a forum jest po to aby je wyrażać.
Piszcie swoje zdanie na ten temat

o zdanie powinienes zapytac tych których obraziłes a ja osobiscie jestem za tak skoro zrozumiałeś dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.