Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepsi Piłkarze Sezonu
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
batman
Mam takie pytanie a mianowicie jakie czynniki wpływają na to , że poszczególni piłkarze są wybierani na najlepszych piłkarzy w ML?? już miałem tak , że najlepszymi strzelcami i asystentami w tym samym sezonie byli zawodnicy z mojej ale nigdy nie miałem(w żadnym sezonie) zawodnika z mojej drużyny który został by najlepszym zawodnikiem sezonu. Co zrobić żeby mój gracz został NAJLEPSZYM ZAWODNIKIEM SEZONU??
The Endy
Licza sie indywidualne oceny kazdego z graczy po meczu w skali od 1 - 10.

..........................................................................................POZDRAWIAM........................................................................................................................
batman
dzięki ale czy to znaczy że najlepszym zawodnikiem będzie gracz który najwięcej razy zostanie wybrany na bohatera(zawodnika)meczu??
milanista
Nie... Po prostu masz tam w ML w opcjach coś takiego jak rekordy i tam jest ranking piłkarzy, ułożony wg średnich statystyk pomeczowych. Jeden piłkarz, który ma najwyższą spośród wszystkich zawodników [nieważne czy pomocnik, napastnik, czy obrońca] zostaje zawodnikiem sezonu. U mnie po 3 sezonach Kaka jest na liście pomocników ze średnią 7,70 biggrin.gif
lechista_tomek
Ja raz miałem najlepszego piłkarza sezonu i był nim Roberto Carlos w Fenerbahce biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.