Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By Potter09
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
potter
Jeszcze nie dopracowany OF , narazie są transfery aktualne do 09.07.07
Jest to OF pasujący do Orange Ekstraklasa Patch , z transferami również w naszej lidze

Pobierz:
OF by potter09

Zapraszam do pobierania , oceniania , i mowcie , o czym zapomnaielm w transferach tongue.gif

W 2 wersji , ktora wyjdzie na dniach beda mlodziezowki , zamiast klasycznych, oraz zzmiany w skaldach reprezentacji

P.S.Zajrzyjcie do Classic Brazil (atak tongue.gif) - mała niespodzianka
groszura
ju? zasysam !! a kiedy dokladnie mozemy sie spodziewac wersji nr.2 ?? rolleyes.gif

OF super wszystkie najnowsze transfery naprawde kawa? dobrej roboty aha moglbys dodac do lecha króla strzelców ligi peruwianskiej a mianowicie Rengifo

a tak to wszystko ok czekam z niecierpliwosca na wersje nr.2
Amarelle
Zaktualizowałbyś mi OFA?
barman_2000
napewno musisz przenieść giulego z barcy do marsylii, svitlice usunąć z wisły i majdana z pogonii do polonii warszawa, przydałoby się też zaktualizować numery przeniesionym zawodnikom, a żeby nie tylko krytykować to powiem, że OF super, właśnie takiego szukałem
ScOuT
Cytat(barman_2000 @ Jul 10 2007, 15:05:57) [snapback]162120[/snapback]
napewno musisz przenieść giulego z barcy do marsylii,

Giuly w Marsylii?? Skad masz taka informacje?? Ja czytalem ze on zostaje w barcelonie blink.gif
Killer
Mam pytanko ... czy jest jakiś patch , albo sposób żeby uaktualnić składy online ? smile.gif
ScOuT
3maj biggrin.gif

Ale co to ma wspolnego z tematem ? blink.gif huh.gif
Amarelle
Czy ktoś by mi zaktualizował OFA?????????????
T-Mac
OF by potter09 ???

zrobic pare transferow i przypisac swoim imieniem OF z OE Patch
chyba komus cos sie POJEBALO !!
ScOuT
Cytat(T-Mac @ Jul 10 2007, 15:30:02) [snapback]162135[/snapback]
OF by potter09 ???

No ja nie sprawdzalem i nie wiem ale nie wiedzialem ze to jest OF z OEP. No Potter wiesz co tak sie nie robi blink.gif
artysta germanista
Cytat(T-Mac @ Jul 10 2007, 15:30:02) [snapback]162135[/snapback]
OF by potter09 ???

spokojnie poprostu zapomniał spytac PolEvo o prawa autorskie

potter oceniaj moj stadion
ScOuT
Cytat(barman_2000 @ Jul 10 2007, 15:05:57) [snapback]162120[/snapback]
napewno musisz przenieść giulego z barcy do marsylii,

http://www.transfery.info/news-full-4419.html Napewno powinien go przeniesc ?
barman_2000
nie słyszałem tej informacji, wszędzie gdzie czytałem pisało że przechodzi do marsylii, sorki mój błąd
potter
O lol , przecież napisałem , że wpółgra z waszym patchem , OE , tak jak mówie , ja tylko zaktualizowałem transferki , a 2 wersja , mysle ze po 20stym lipca tongue.gif
Pzdr i bez nerwów...tongue.gif
BoBaN
Skoro tak to nie jest napewno OF by potter09 tylko jest to OF by OE Patch Crew i tylko edit by potter09
Orange_91
Cytat(potter09 @ Jul 10 2007, 23:33:33) [snapback]162341[/snapback]
O lol , przecież napisałem , że wpółgra z waszym patchem , OE , tak jak mówie , ja tylko zaktualizowałem transferki , a 2 wersja , mysle ze po 20stym lipca tongue.gif
Pzdr i bez nerwów...tongue.gif

Wspolgra a jest robiony na nim to jest roznica. Wide ze jakos nic sobie z tego nie robisz i szykujesz juz updat. Wszystko pieknie, ladnie ale wypadaloby zapytac o zgode edytowania tego ofa nie uwazasz? Pozatym nie widze najmniejszego sensu edytowac naszego ofa poniewaz juz niedulgo OE v3.0 i tam bedzie wszystko zaktualizowane.
potter
Ty nie widzisz , a ja widze sens , bo Wy jakos za szybkos sie nie ruszacie , a juz najlepsi sa Ci co robia mordy , pokaza jak zrobili , a do downloadu trzeba czekac pol roku (czytaj: Groclin T-Maca)
Orange_91
Cytat(potter09 @ Jul 11 2007, 12:21:20) [snapback]162444[/snapback]
Ty nie widzisz , a ja widze sens , bo Wy jakos za szybkos sie nie ruszacie , a juz najlepsi sa Ci co robia mordy , pokaza jak zrobili , a do downloadu trzeba czekac pol roku (czytaj: Groclin T-Maca)

Jesli jestes taki madry to sam zrob twarz albo patcha myslisz ze Timak nie ma co do roboty tylko siedziec caly czas i robic mordy zeby zadowolic takich jak ty? Poza robieniem mord i patchy mamy tez inne zeczy do roboty takie jak praca, szkola itp. Jesli ci sie nie podoba nasz praca i jak dlugo ja robimy to nikt ci nie kaze korzystac z tego. Jesli jestes taki szybki i uzdolniony to prosze zrob sobie ofa z OE i go wrzucaj do ogolnego pobrania a nie zrobisz pare transferow i podpisujesz naszego ofa pod siebie jakbys wykonal nie wiem ile w nim. Ja osobiscie jestem na nie abys kontynuowal dalsza edycja tego ofa zobaczymy co powie na to reszta ekipy ale watpie czy dostaniesz pozwolenie.
Bronx
To nie mój problem ale Orange 91 ma rację jeśli chodzi o kopiowanie kogoś pracy. Sam mojego OF'a robiłem od początku więc chce żeby moja praca była szanowana, niekopiowana(orginalna)...
artysta germanista
Cytat(BoBaN @ Jul 10 2007, 23:39:42) [snapback]162343[/snapback]
Skoro tak to nie jest napewno OF by potter09 tylko jest to OF by OE Patch Crew i tylko edit by potter09

lol BoBaN jak już to Of OE by PolEvo-edit by potter09
T-Mac
lol lol lol
koniec tematu
masz zakaz edytowania OF
temat zamykam

a co do mord graczy Grodziska - zrob se sam
pozdro dla normalnych
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.