Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanie O Pes6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
...::DiDier::...
Witam!mam takie pytanie czy jest jakaś możliwość żeby przyśpieszyć i ogólnie polepszyć pracę PES' a 6 jeżeli posiada sie gorszy sprzęt!!Taki jak 256 ram procesor 1.4 , karta grafiki 64 MB itp,itd??z góry thx?? unsure.gif
wernix
Tak, 3D Analyzer
perONE
no wlasnie tez cos o takowej rzeczy slyszalem i wlasnie wsciagnalem ale jak to dziala o co w tym chodzi
Właśnie. Mógłby ktoś podać link z 3D Analyzer 'em i wytłumaczyć o co w nim chodzi??z góry dzięki
perONE
Cytat(...::DiDier::... @ Jul 9 2007, 21:16:01) [snapback]161939[/snapback]
Właśnie. Mógłby ktoś podać link z 3D Analyzer 'em i wytłumaczyć o co w nim chodzi??z góry dzięki

ja pobralem z TEJ
wernix
Jak odpalisz program to zaladuj plik z pes'em (po lewej stronie - napis 'select') i zaznacz w następujący sposób:

------------Performance------------
-force zbuffer
-force anistropic filtering
------Pixel and Vertex Shader------
-skip pixel shader version 1.1
-skip pixel shader version 1.4
-skip pixel shader version 2.0
---------Remove Stuttering---------
-performance mode
---------------Z-Buffer---------------
-force 24 bit zbuffer (without stencil)

Mi na tych ustawieniach ładnie smigał pes (Athlon XP 2000+, 384mb RAM i GeForce 4 64mb);] Teraz mam Radka 9550 i smigam bez 3D Analyze'ra na srednich smile.gif
Dzięki WIELKIE za porady!!!thx
milanista
Ja gram na Athlonie2000 256mb RAM radku9200 64mb. Gram w rozdziałce 1024x768 na medium ale mam mnóstwo kitsów powrzucanych, więc czasami przytnie, ale tylko trochę wink.gif Oczywiście kitsy przerabiam z HD na 512pix. Kiedyś używałem AtiTrayTOol tam się da tworzyć profile dla gier, ale mimo wyłączenia wszystkich efektów i różnych kombinacji ustawień efekt był odwrotny od zamierzonego... sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.