Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Galacticos W Pes6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
MaDrIsTa-92
Cześć wszystkim,

ostatnio z nudów zacząłem robić skład Realu Madryt ze słynnego okresu Galacticos (czyli Beckham, Figo, Zizou itp.). Gdy skończę tą trudną pracę rolleyes.gif będę mógł zarzucić plikiem ze składem. Jednak nie w tym mój problem. A by to pięknie wszystko wyglądało muszą być też stroje laugh.gif. Chodzi mi tu o kitsy z SIEMENS MOBILE z kołnierzykami do szpica lub koszulki, w których grali Królewscy na 100-lecie klubu (bez sponsora). Czy mógłby ktoś mi pomóc i zrobić dla mnie te stroje lub podać link, gdzie mogę je znaleźć. Jeżeli ktoś by chciał mi pomóc to proszę o kontakt na GG, mój numer to 1794196. Potrzebuję także listę zawodników wraz z numerkami z tego okresu bo nie jestem pewny czy wszystko jest ok. Poniżej zamieszczam krótką listę zawodników, którzy już są:
Casillas, Cesar, Hierro, Salgado, Carlos, Helguera, Celades, Solari, Munitis, Guti, Morientes, Pavon, Bravo, McManaman, Cambiasso, Flavio Conceicao, Walter Samuel, Figo, Zizou, Beckham, Raul, Ronaldo i to chyba tyle jeżeli są jakieś błędy proszę powiedzcie jakie to poprawie (wiek zawodników będzie z tamtego roku więc taki Hierro czy Zizou to będą jeszcze "młodziaki")

pozdrawiam wszystkich i liczę na waszą pomoc zwłaszcza przy strojach rolleyes.gif
Flisak
Te stroje dawałem w temacie "szukasz kits??napisz tutaj". Są z 2005 roku, ale może będą ci pasowały
Real Madrid 05-06

model=4 for all
collar=yes

collar=no

MaDrIsTa-92
Dzi?ki za starania, ale takie ju? mam. A czy stroje do PES4 podejd? pod KS do PES'a 6? I jeszcze jedno pytanie móg?by? zrobi? stroje na stu lecie? s? proste, zwyk?e bia?e, po lewej logo adasia po prawej herb Realu. Template zwyk?y (najlepiej jaki? z wi?zanym ko?nierzykiem w HD). Na prawym r?kawie logo LFP a na lewym z okazji stu lecia (mog? zamie?ci? bdb fotk?)
pls help me
Flisak
Cytat(MaDrIsTa-92 @ Jul 6 2007, 21:58:25) [snapback]161214[/snapback]
Dzięki za starania, ale takie już mam. A czy stroje do PES4 podejdą pod KS do PES'a 6? I jeszcze jedno pytanie mógłbyś zrobić stroje na stu lecie? są proste, zwykłe białe, po lewej logo adasia po prawej herb Realu. Template zwykły (najlepiej jakiś z wiązanym kołnierzykiem w HD). Na prawym rękawie logo LFP a na lewym z okazji stu lecia (mogę zamierzyć bdb fotkę)
pls help me

stroje z pes 4 idą w pes6, trzeba po prostu dać odpowiedni model, czyli 8. A co do stroju to go nie zrobię bo pojutrze jadę na kolonie i nie będzie mnie 2 tygodnie
MaDrIsTa-92
Ox to spróbuj? zrobi? z tymi z PES4 tylko nie mam czcionki tej takiej ze z?otymi obramówkami unsure.gif
A jak wrócisz podejmiesz si? pracy? rolleyes.gif

PS Dzi? uko?czy?em 1 cz??? transferów, ca?y sk?ad Galacticos zamierzam wyda? tego OF'a wraz z aktualnymi sk?adami reszty dru?yn (transfery na bie??co b?d? uzupe?niane)

Aha i mam taki problem ?ci?gn??em sobie z Gamingaccess bandy Realu na nowy sezon, ale s? w dwóch plikach BIN. Wie kto? jak je zainstalowa? przez KS??

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.