Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuję Taktyki
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
k0rdian
Witam. Poszukuję dobrej tatkyki dla Liverpoolu z udziałem Crouch'a we wbijaniu piłki głową i Gerrarda w strzałach z daleka. Ma ktoś jakąś propozycje ustawienia dobrej formacji?
don_daniello
Ja miałem 1-4-2-3-1, czyli:

---------------Reina---------------

Finnan--Carragher--Agger--Riise

--------Alonso-----Sissoko-------

Garcia----------------------Kewell
--------------Gerrard---------------

--------------Crouch---------------

Garcia zawsze piękne rajdy prawą flanką, wrzutka do środka, a tam Crouch z główki i bramkarz bez szans, a jak obrońcy czasem wybili to Gerrard z 20-35m pięknie posyła piłkę pod poprzeczkę. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . To jest mój najskuteczniejszy sposób na zdobywanie goli Liverpoolem.
Marcin-Silver
Moim zdaniem to 3-2-2-1-2
---------------Reina---------------

Carragher---Hypia------Riise

--------Alonso-----Sissoko-------

Pennant----------------------Zenden

--------------Gerrard---------------

-------Crouch-------Torres--------

Ta taktyka jest idealna na dosrodkowania... zamiast Croucha mógłby być również nowy nabytek Berbatow podajże... A zamiast pennanta możesz dac kogoś innego bo Garcia juz nie może grac bo przeszedł do Atletiico... Za Torresa więc Crouch I Torrej znakomici główkarze masz brameczki w kieszeni... biggrin.gif

don_daniello
No fakt zapomniałem Torresa, a za Garcie proponuje Lennona albo Quaresme, a na lewo Maloude albo Downinga. Gram nimi w karierze i są wyrąbiści. A jak chcesz aktualnym składem to Guthrie (choć teraz naprawde jest wyporzyczony) i Andersona. Też się fajnie rozwijają.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.