Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: optionfile na ps2.pomocy!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
andrzej605
ludzie jak przerobic optiona zapisanego jako xps. na pliki cue. i bin. albo jak wrzucic na memory card plik xps. ? wiem ze podobno za pomoca niejakiego x-porta.prosze o wiecej informacji jesli ktos wie.obojetne na ktory sposob. laugh.gif
JAACA
Wrzucic taki plik na memorke mozna tylko za pomoca urzadzonka, o ktorym wspomniales-x-port. z tego co wiem to jest to wydatek ok 30-40 dolarow, przeliczjac na polskie waluty to ok 120-140 zl. Innej metody importu takich plikow nie znam:)
MaKaO
Może wymyślili jakąś metodę przerzucania czegoś takiego przez flash drive'y biggrin.gif
andrzej605
na takiej stronie http://mysite.wanadoo-members.co.uk/cd2mem jest opis jak zrobic z x-porta plik bin i cue. tylko ze zatrzymalem sie przy nie jakim DUMMY. nie wiem co to takiego.
LooKaZ
Pliki DUMMY tak naprawde są niepotrzebne , można je dodać do tworzonego obrazu żeby zwiększyć rozmiar nagranych danych by konsola szybciej załapała. Ja nagrałem bez tych plikòw i działało.Jak ktoś chce moge na maila wysłać spakowany bin i cue (800 kb).
andrzej605
mi sie nie udalo. najbardziej mi zalezy na flagach druzyn.jesli masz przerobiony z flagami to bardzo chetnie.albo poprostu powiedz dokladnie jak to przerobic.jesli by ci sie chcialo.
LooKaZ
Tu masz opisany ten option file : flagi tzn te ktòre są przy wyborze drużyny ? jak tak to też są smile.gif
The PESFAN PES4 V3 option file is here.

Kod
Aduba9 has updated the V2 to include all the January transfers, and has corrected some of the errors.

This file has:-

95% Corrected player names

95% In game transfers completed

Club team Kits corrected and Sponsors added

International kits corrected

Club team squad numbers corrected

Duplicate players removed

Club team Starting line ups updated

All shop items unlocked (V1 shop items unlocked file only)

Classic squad player names corrected

99% Classic players available from the shop names corrected

Edited all the appearances from the Del Piero thread

A jak ja to zrobiłem ? Tak jak w tamtym opisie na tej stronie , nei wiem co w tym trudnego ale nie chce sie wywyższać :roll:
andrzej605
no niby jest to proste ale nie wiem czemu sie mi nie udalo.nie jestem dobry z angielskiego ale wydaje mi sie ze zrobilem dokladnie tak jak pisze. probowalem tez przenies pliki z cue oprocz x-porta ktorego wrzucilem z pesfan i tez nic.nie kopnelo.moze robie jakis maly blad.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.