Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Transfery Pytanie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
miloszowen
Witam , mam takie pytanie dotyczace transferów w ML . Chodzi mi o transfery klubów które nie są przeze mnie prowadzone czy bende mogł zobaczyc takie transfery jak henry do barcy , kaka o realu , czy lampard do juve?? jezeli tak to jaki musze miec ustawinia zeby takie transfery sie odbyły???????
zywul
Transfery mo?esz przeprowadza? tylko swoj? dru?yn?. Nie mo?esz gra? np. Interem a b?dziesz chcia? aby w karierze przeszed? Henry do Barcelony. Innymi dru?ynami steruje komputer i to zale?y od przypadku kogo kupi?.
miloszowen
no ja o tym wiem chodzi mi o to jak zrobic zeby druzyny porwadzone przez komputer przeprowadzały takie wielkie transfery
zywul
Możesz jedynie ustawić na wiele transferów to wtedy mogą się często trafiać większe transfery.
miloszowen
aha czyli nie zalezy to od poziomu trudnosci gry??
zywul
Chyba nie
snok3r
przy rozpoczynaniu ML masz opcje "czestotliwosc transferow" czy jakos tak (Q6 ustawiasz na najwyzszy poziom)
miloszowen
a juz u was były takie wieksze transfery?
perONE
tak byl duzy transfer Fc Barcelony gattuso przeszedl do FCB
Ziomex
U mnie w ML największymi transferami były :
Kaka z Milanu do Realu
Ferdinand z MU do FCB
batman
u mnie największymi transferami był Ibrahimovic do Chelsea, Reyes do Newcastle, Iniesta i Juninho Prenambucano do Szahtara Donieck, rolleyes.gif
milanista
U mnie największe transfery to: Nesta z Milanu do Sampdorii, Dida do Lazio [hehe tylko że ja grałem MIlanem tongue.gif] A tak na poważnie jeden transfer kompa mnie zszokował: Ronalidnho przeszedł do Atletico Madryd, które było 10 w lidze!!!
karolek17
Wiem ze jest taki OF na evofans - (evofans.net) i tam jest uaktualnienie transferów do 2 lipca.
neoronaldo7
U mnie największy transfer to był Henry do Chelsea z Barcy
wojczech7
QUOTE(milanista @ Jul 9 2007, 23:44:13) [snapback]161987[/snapback]
U mnie największe transfery to: Nesta z Milanu do Sampdorii, Dida do Lazio [hehe tylko że ja grałem MIlanem tongue.gif] A tak na poważnie jeden transfer kompa mnie zszokował: Ronalidnho przeszedł do Atletico Madryd, które było 10 w lidze!!!

heh, to jeszcze nic... U mnie w Levskim Sofia biegają tacy kopacze jak: Torres, Juninho, J.Cole, Van Buyten i jeszcze paru 'mniej znanych'... normalnie to jest lekka przesada! Nie wiem czy się da, ale twórcy powinni coś zrobić z tym fantem, bo to jest co najmniej śmieszne... blink.gif Wprowadzić jakieś fundusze poszczególnych klubów na transfery, czy coś... Sam już nie wiem... A jeszcze najlepsze jest to, że w tych najlepszych klubach biegają gracze raczej przeciętni typu Kallstrom w ManUtd itp. DZIWNE huh.gif
elotto
W mojej karierze Henry przeszedł do Anderlechtu, Matusiak do Ajaxu, Ljungberg do Werderu, Diego do Benfiki, Dudek do Realu, Scholes do Milanu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.