miloszowen
Jul 2 2007, 07:41
Witam , mam takie pytanie dotyczace transferów w ML . Chodzi mi o transfery klubów które nie są przeze mnie prowadzone czy bende mogł zobaczyc takie transfery jak henry do barcy , kaka o realu , czy lampard do juve?? jezeli tak to jaki musze miec ustawinia zeby takie transfery sie odbyły???????
Transfery mo?esz przeprowadza? tylko swoj? dru?yn?. Nie mo?esz gra? np. Interem a b?dziesz chcia? aby w karierze przeszed? Henry do Barcelony. Innymi dru?ynami steruje komputer i to zale?y od przypadku kogo kupi?.
miloszowen
Jul 2 2007, 09:28
no ja o tym wiem chodzi mi o to jak zrobic zeby druzyny porwadzone przez komputer przeprowadzały takie wielkie transfery
Możesz jedynie ustawić na wiele transferów to wtedy mogą się często trafiać większe transfery.
miloszowen
Jul 2 2007, 09:39
aha czyli nie zalezy to od poziomu trudnosci gry??
przy rozpoczynaniu ML masz opcje "czestotliwosc transferow" czy jakos tak (Q6 ustawiasz na najwyzszy poziom)
miloszowen
Jul 2 2007, 17:28
a juz u was były takie wieksze transfery?
tak byl duzy transfer Fc Barcelony gattuso przeszedl do FCB
U mnie w ML największymi transferami były :
Kaka z Milanu do Realu
Ferdinand z MU do FCB
u mnie największymi transferami był Ibrahimovic do Chelsea, Reyes do Newcastle, Iniesta i Juninho Prenambucano do Szahtara Donieck,
milanista
Jul 9 2007, 22:40
U mnie największe transfery to: Nesta z Milanu do Sampdorii, Dida do Lazio [hehe tylko że ja grałem MIlanem

] A tak na poważnie jeden transfer kompa mnie zszokował: Ronalidnho przeszedł do Atletico Madryd, które było 10 w lidze!!!
karolek17
Jul 10 2007, 10:12
Wiem ze jest taki OF na evofans - (evofans.net) i tam jest uaktualnienie transferów do 2 lipca.
neoronaldo7
Jul 10 2007, 10:49
U mnie największy transfer to był Henry do Chelsea z Barcy
wojczech7
Jul 10 2007, 12:20
QUOTE(milanista @ Jul 9 2007, 23:44:13) [snapback]161987[/snapback]
U mnie największe transfery to: Nesta z Milanu do Sampdorii, Dida do Lazio [hehe tylko że ja grałem MIlanem

]
A tak na poważnie jeden transfer kompa mnie zszokował: Ronalidnho przeszedł do Atletico Madryd, które było 10 w lidze!!!heh, to jeszcze nic... U mnie w Levskim Sofia biegają tacy kopacze jak: Torres, Juninho, J.Cole, Van Buyten i jeszcze paru 'mniej znanych'... normalnie to jest lekka przesada! Nie wiem czy się da, ale twórcy powinni coś zrobić z tym fantem, bo to jest co najmniej śmieszne...

Wprowadzić jakieś fundusze poszczególnych klubów na transfery, czy coś... Sam już nie wiem... A jeszcze najlepsze jest to, że w tych najlepszych klubach biegają gracze raczej przeciętni typu Kallstrom w ManUtd itp. DZIWNE
elotto
Jul 10 2007, 12:46
W mojej karierze Henry przeszedł do Anderlechtu, Matusiak do Ajaxu, Ljungberg do Werderu, Diego do Benfiki, Dudek do Realu, Scholes do Milanu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.