Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Program - Fortepian
board.issonline.pl > Inne > Muzyka
Beto
Czy jest taki program?
Np: Na ekranie mam klawiature fortepianu (te przyciski bia?e i czarne tongue.gif) i ka?dy przycisk odpowiada literce?
Vadiim
ojjj to bylo by cos wspanialego ..

jest wlasnie taki program >??
lub symulator drums'ów (b?bnów, orkiestry) ?
lub jakiegos innego instrumentu ?

http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Au...rums-Room.shtml

tutaj symulator bebnow jest! biggrin.gif:D:D
switek
Polecam FruityLoops 6 sam na tym programi pracuje juz od jakiegos czasu jest prosty w obsludze i w miare czytelny dla poczatkujacych smile.gif ale zeby moc grac na klawiaturze trzeba miec wspomagana klawiature( czy jakos tak ;p po prostu specjalna xD ). Do programu mozna dogrywac wiele pluginow z nowymi opcjami ( ja mam np. syntezator choru mongolskiego ;DDD ).
Vadiim
Cytat(switek @ Jun 29 2007, 15:57:42) [snapback]159085[/snapback]
Polecam FruityLoops 6 sam na tym programi pracuje juz od jakiegos czasu jest prosty w obsludze i w miare czytelny dla poczatkujacych smile.gif ale zeby moc grac na klawiaturze trzeba miec wspomagana klawiature( czy jakos tak ;p po prostu specjalna xD ). Do programu mozna dogrywac wiele pluginow z nowymi opcjami ( ja mam np. syntezator choru mongolskiego ;DDD ).

Mógłbys więcej napisac o tym programie?
Napisac na czym dokładnie on polega, dac jakies wskazówki dotyczace jego obsługi, ew napisac co to za klawiatura.. ?
Beto
Nie wiem czemu ale drums room nie moge ściągnąć :[
switek
http://www.vsti.pl/

Google naprawde nie gryzie.... dry.gif
milanista
Ja tam wolę prawdziwy instrument z klawiszami tongue.gif A co do grania na klawiaturze komputerowej to kiedyś widziałem taką śmieszną nakładkę na klawę i specjalny program. Ale miałem wtedy 9 lat a to był program dla dzieci biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.