Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Superpatch A Borussia Dortmund
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Asturas
Wybaczcie jesli gdzies jest rozwiazanie mojego problemu. Przeszukalem forum w zdluz i w szerz, ale nic nie znalazlem. Wydaje mi sie ze kiedys byl topic o problemach z Superpatchem i tam bylo o Borussi Dortmund, ale gdzies m przepadl :/

Otoz w Superpatchu 0.1 jest powazny blad. Wywala z PES 6 jak sie chce grac Borussia lub z Borussia, albo gdy gracze Borussi znajda sie w rep. Niemiec, a nawet gdy przeglada sie w EDIT zawodnikow Borussi. Takze gdy chce sie grac na stadionie Borussi.
Czy jest jakis sposob na naprawienie tego bledu? Moze wystarczy jakies pliki podmienic z innego patcha (podejrzewam, ze pliki graficzne powoduja problem)
Orange_91
Problem powoduje twarz Kehla o ile pamietam zamien twarz i wlosy na jakies inne albo usun wpis z map.
Asturas
wielkie dzieki! Pomoglo. Przy okazji podziekuje za wspaniale stroje Juve i Dortmundu w Oragne Patchu, pododawalem je do Superpatcha smile.gif
adison88
Ja mam prośbe czy mógłby ktoś wrzucić plik map, ale tylko z Borussi Dortmund? Nie na sendspace ,tylko skopiowac, z mapu i tu wkleic bardzo bym byl wdzieczny.
Cytat(adison88 @ Jun 29 2007, 16:21:52) [snapback]159100[/snapback]
Ja mam prośbe czy mógłby ktoś wrzucić plik map, ale tylko z Borussi Dortmund? Nie na sendspace ,tylko skopiowac, z mapu i tu wkleic bardzo bym byl wdzieczny.

Kod
# Borussia Dortmund
72,"Borussia Dortmund\Akgün.bin"    # Akgün
815,"Borussia Dortmund\Amoah.bin"    # Amoah
4058,"Borussia Dortmund\Brzenska.bin"    # Brzenska
4050,"Borussia Dortmund\Dédé.bin"    # Dédé
655,"Borussia Dortmund\Frei.bin"    # Frei
224,"Borussia Dortmund\Kehl.bin"    # Kehl
4053,"Borussia Dortmund\Kringe.bin"    # Kringe
4063,"Borussia Dortmund\Kruska.bin"    # Kruska
209,"Borussia Dortmund\Metzelder.bin"    # Metzelder
1138,"Borussia Dortmund\Nelson Valdez.bin"    # Nelson Valdez
686,"Borussia Dortmund\Nuri Sahin.bin"    # Nuri Sahin
648,"Borussia Dortmund\P. Degen.bin"    # P. Degen
858,"Borussia Dortmund\Pienaar.bin"    # Pienaar
4064,"Borussia Dortmund\Ricken.bin"    # Ricken
4061,"Borussia Dortmund\Saka.bin"    # Saka
422,"Borussia Dortmund\Smolarek.bin"    # Smolarek
4052,"Borussia Dortmund\Tinga.bin"    # Tinga
4062,"Borussia Dortmund\Vrzogic.bin"    # Vrzogic
4046,"Borussia Dortmund\Weidenfeller.bin"    # Weidenfeller
4048,"Borussia Dortmund\Wörns.bin"    # Wörns

To nie jest oryginalny map, ja dodałem sobie samodzielnie twarze, które są na przynajmniej przyzwoitym poziomie smile.gif
adison88
Wielkie Dzieki!!! smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.