Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes Fan Editor
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Tools
Amarelle
1.Czy w tym programie da sie przenosić piłkarzy z option fila do option fila?
2.Czy da się w tym programie znienić flagi drużyn klasycznych na inne?
ScOuT
Cytat(Sauber 8 @ Jun 28 2007, 12:19:41) [snapback]158606[/snapback]
2.Czy da się w tym programie znienić flagi drużyn klasycznych na inne?

Dla repreentacji sie nie da niestety.
D4vID
Cytat(Sauber 8 @ Jun 28 2007, 12:19:41) [snapback]158606[/snapback]
1.Czy w tym programie da sie przenosić piłkarzy z option fila do option fila?

tez chcialbym wiedziec
czekamy na odpowiedz
KSG1946
da sie - musisz załadowac drugiego of i tam dajesz import za innego zawodnika
Orange_91
Nie da sie ani 1 ani 2.
cnb
po raz pierwszy mam styczność z tym rzekomo świetnym programem, przede wszystkim jak to się uruchamia?? czym??
Flisak
Cytat(cnb @ Jul 5 2007, 22:01:54) [snapback]160888[/snapback]
po raz pierwszy mam styczność z tym rzekomo świetnym programem, przede wszystkim jak to się uruchamia?? czym??

Ściągasz, instalujesz i masz program taki jak wszystkie inne. Nie uruchamia się PESFan editora czymś specjalnym
cnb
sorry za kłopot.... nie mogłem uruchomić bo nie miałem javy zaktualizowanej wink.gif
neo2114
da sie skopiowac jednego gracza z ofa do ofa, ale musi sie to odbyc na zasadzie podmiany ladujesz of i of 2 pozniej wybierasz zawodnika (klikasz 2 razy) i jest tam przycisk import (of2) i wtedy wybierasz z drugiego ofa kogo chcesz
Amarelle
A jak w tym programie dodać nowego piłkarza do classic team?
Orange_91
Cytat(Sauber 8 @ Jul 11 2007, 11:50:02) [snapback]162441[/snapback]
A jak w tym programie dodać nowego piłkarza do classic team?

Nie da sie dodac do klasycznych teamow mozesz tylko z klasycznego do innej druzyny dodac.
Bartolomeus
Cytat(neo2114 @ Jul 6 2007, 22:32:18) [snapback]161230[/snapback]
da sie skopiowac jednego gracza z ofa do ofa, ale musi sie to odbyc na zasadzie podmiany ladujesz of i of 2 pozniej wybierasz zawodnika (klikasz 2 razy) i jest tam przycisk import (of2) i wtedy wybierasz z drugiego ofa kogo chcesz

Nawet nie wiesz jak mi pomogłeś rolleyes.gif

wielkie dzieki
Shared
Czy móg?by kto? napisa? jak przenie?? pi?karza z klubu do grupy "Bez przyporz?dkowania". Niech to b?dzie np: David Beckham. Z góry thx.
jarek1989
Cytat(Shared @ Jul 13 2007, 04:30:44) [snapback]163002[/snapback]
Czy móg?by kto? napisa? jak przenie?? pi?karza z klubu do grupy "Bez przyporz?dkowania". Niech to b?dzie np: David Beckham. Z góry thx.

wchodzisz w zarejestruj gracza -> drużyny klubowe -> (tu) REAL -> Beks -> usuń go strzałem (tzn tym guzikiem którym uderzasz w pesie ja mam D ) biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.