Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Pogodą
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
liverpool
Witam

Zawsze tak miałem ale do pewnego czasu już bardzo mnie to irytuje....Nie gram w master league, tylko zmieniłem sobie rozgrywki world super league na premeirship z uwagi ze da sie tam wstawić dowolne 20 zespołów, a nie w jaki innch tylko 18 max i zawsze po pojedynczym zesonie da sie recznie wymienic trzy spadajace na inne z championship.
Wszystko działa pieknie, z tym ze maksymalnie 4-5 pierwszych spotkań w lidze jest letnia pogoda, potem juz do końca sezonu jest juz jakby zimowa, tzn temperatura nigdy nie przakracza 13 stopni ( a z reguly jest niższa ). Wiec pilakrze zawsze maj adlugie rekawy, golfy czy inne akcesoria ustawione przy zimowej scenerii. Dodaam ze mam najnowszego kitserwera a w lodmixerze moge ustawic pogodę fine, season summer, a i tak to nie działa.
Dodam również w równolegle niezależnie jak gram jakiś puchar, liga mistrzów czy uefa w zależności co wybiorę, przy tych ustawieniach lodmixera zawsze mam temperature przynajmnie 20 stopni.Wiec wszystko jest ok.
Prosze czy ktoś mógłby mi jakoś pomoć, coś doradzic...

Dzieki, pozdrowienia dla wszystkich..
liverpool
pomoże ktoś??
liverpool
spotkał się ktoś z czymś takim również??
Dominoz
Musisz pisać trzy posty pod rząd?
Jak ktoś będzie wiedział, to Ci odpisze i pomoże. Skoro nikt nie odpisuje, to znaczy, ze nikt nie wiem o co chodzi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.