EvilMan
Jun 27 2007, 08:43
Witajcie!!!!Jestem EvilMan:w poniedziałek założyłem sobie neta wiec od dzisiaj będę na tym forum(byłbym już w poniedziałek ale miałem problemy z zarejestrowaniem sie).
Forum ISS online znam od okuło 4tygodn.Z tej racji ze wtedy nie miałem jeszcze 24godzinnego dostępu do internetu;),po szkole chodziłem do kawiarenki internetowej by tam przyglądać sie waszym pracom.Najbardziej do gustu przypadło mi edytowanie butów i piłek...wybrałem buty>>>
Chodziłem do KI aby szukać i zbierać rożne materiały przydatne do edytowania butów...(herby,loga,numery..)
W domu w PS sam dla siebie edytowałem buty.koledzy mówili mi ze bardzo dobrze mi to wychodzi...wiec właśnie zacznę umieszczać tu swoje prace...
Wiem ze nie jestem lepszy od np.Red Devilla ale z czasem może dojdę do perfekcji.
Oto moja pierwsza oficjalna praca:
Moje wymarzone buty:

I jak wam się podoba???
Jak chcecie to dajcie jakieś propozycje na dalsza zabawę z edytowaniem butów:
perONE
Jun 27 2007, 08:50
no no jak na pierwsze to bardzo dobre oby tak dalej dobrze ci idzie
EvilMan
Jun 27 2007, 08:52
Siema...to nie są pierwsze moje buty...
w domu przez te cale 3tyg bawiłem się edycją całymi dniami a ten jest oficjalny czyli pierwszy jaki ukazał sie na forum.
perONE
Jun 27 2007, 08:56
chodzilo mi o to ze to sa pierwsze ktore ujzaly swiatlo dzienne
EvilMan
Jun 27 2007, 09:00
No to sie nie zrozumieli?my;)
Macie mo?e jakie? buty(najlepiej adidasy bo je najbardziej lubi?) w wy?mienitej jako?ci???
W moim bootserverze dysponuje oko?o 20 parami wszystkich butów;
Z góry thx za pomoc
Edycja postu=Buty dla Diarry:

Wiem ze Red Devil je robi? ale ja narazie nie wiem kto i jak edytuje swoje buty.
Moze chcecie abym dla którego? z u?ytkowników wykona? trampki???
EvilMan
Jun 27 2007, 10:56
Sory za 2 posty
Misisko
Jun 27 2007, 10:56
Mi wykonaj trampesy:D
Bez kolców

Złote Pumy-Wróbel nr8
PS. Co do twoich butków to sa wspaniałe jak na początek-10<na zachętę>
R10 REdDEVil
Jun 27 2007, 10:59
EvilMan
Jun 27 2007, 11:03
Jaki znowu Hugo???
W temacie buty szukasz coś tam..tez o jakimś hugu gadali...o co kurde chodzi
R10 REdDEVil
Jun 27 2007, 11:11
a wiesz co mnie jeszcze dziwi....ze kiedy huga zbanowali pojawiles sie ty EvilMan!!!
Varies.
Jun 27 2007, 11:12
Cytat(R10 REdDEVil @ Jun 27 2007, 12:03:30) [snapback]158084[/snapback]
Najlepsza ściema jest taka żę robi z siebie idiote...zedytował post i napisał to co kiedyś ten taki hugo czy jak on tam ma:
Sory za 2 posty

Wszyscy widzą że te buty są podobne...tylko podeszwe zmieniłeś...albo to plagiet

.
Brawo R10 uchwyciłeś jego wcześniejsze buty

.
BAN
Misisko
Jun 27 2007, 11:12
R10 sorry że się wtrącam ale moze osoba o pseudonimie EvilMan postanowiła ze akurat teraz zaczie pokazywać prace,lub że zarejestruje się na forum
EvilMan
Jun 27 2007, 11:15
Koles ty inszy jakis jestes???
Wczoraj gadalem z HUGIEM.Dal mi cziconki,materialy,flagi,hrby wszystko-poweidzial ze nie beda mu potrzebne.
Nei weim skad brac foty edytowanych butow weic zajrzalem do jego tematu...mialem buty t90 z normalna podeszwa(to co R10 zamie?ci? po prawej stronie).
Z butów HUGA wzialem ta druga podeszw? i ze nie wiem sk?d bra? foty edytowanych butow postanowilem zrobic marqueza i iniesta.Buty sa podobne bo uzyto na nich tych samych czcionek.-tak jak hugo mi powiedziial.
Lecz na moim bucie...na etkscie...u?y?em opcji faza i p?askorze?ba...przyjrzyjcie sie dok?adnie a zobaczycie ró?nice..
Edycja postu:
1
Nei jestem zaden HUGo
2
Te buty si roznia tym co napisalem,sprawdzcie jak nie wierzycie
R10 REdDEVil
Jun 27 2007, 11:24
Ja nic nie widze...
a zresztą znam Cię na wylot...na pro-evo zbanowali Cię jako MISTERIOZO za to że kradles czyjes prace i mowiles ze to twoje...........a na nasteopny Dzien pojawił sie HUGO...
MAM prawo tak sadzic ... poniewaz po HUGO mozna sie wsyztskiego spodziewac...
PS. dziw mnie to...
Cytat
Wczoraj gadalem z HUGIEM.Dal mi cziconki,materialy,flagi,hrby wszystko-poweidzial ze nie beda mu potrzebne.
dziwne...bo wczoraj napisal do mnie nie jaki ziaja....i pytal mnie o personalizacje...i mowil dokaldnie to samo:
''Wczoraj gadalem z HUGIEM''...i chyba chłopak umarł....bo ani śladu po nim.....
Sam juz nie wiem...co mam myslec o tej sytuacji
EvilMan
Jun 27 2007, 11:27
Rozwalasz mnie!!!
Nei znam zadnej ziaji.
A to co dzisiaj ktos(ne weim kto to) do mne inapsial na GG
4626737 11:49:20
cz
esc
Ja1 11:51:04
kim jestes
4626737 11:51:16
R10 z tej strony
Ja1 11:51:23
jaki R10 znowu
4626737 11:51:56
Red Devil poprostu
Ja1 11:52:04
ale jaki Red Devil
4626737 11:52:10
znalazlem na jakims portalu twoje gg
Ja1 11:52:18
taaa i co jeszcze
4626737 11:52:33
no wlasnie juz nic
Ja1 11:52:45
rzal i bul i smótek
4626737 11:53:12
raczej cos w stylu jestem szalona
4626737 11:53:19
i kochcam ?ycie
4626737 11:53:33
nielubie nudy i samotnosci
Ja1 11:53:50
taaa naprawde??a co ja mam do tego
4626737 11:53:52
dlatego szukam nowych kumli
Ja1 11:54:21
a jaki nick miale m na tym portalu
4626737 11:54:34
ja Ci pisze ?e taki opis Twój znalaz?em
4626737 11:54:39
juz niepamietam
Ja1 11:54:56
to chyba pomylka jakas
Ja1 11:54:57
narazie
4626737 11:55:23
no raczej nie
4626737 11:55:24
narazie
Wczoraj mi grozil ze jesli wyskocze na iSS to po mnie
Edycja postu:
R10 mzoe to naprawde ty jestes???troche dziwan ta sytuacja.od dzis na forum i juz jesetm hugo,ziaja, jutro mzoe bede R10 albo CRISS 123.OMG
Na bucie po lewej stronie M po przybli?eniu si jakby bardziej blyszczy(efekt fazy i plaskorzezby).CHcialbym aby ADMIn rozwiazal ta sytuacje i wyciagnal jakies konsekwencje
Misisko
Jun 27 2007, 11:28
Najlepiej będzie jak poczekamy kilka dni-wszystko ucichnie i ok
Bo chłopak EvilMan zajął się czymś a tu nie będzie mógł pokazywać prac bo go zbanują za to że będzie kimś kim nie jest
R10 REdDEVil
Jun 27 2007, 11:29
to jest podobno moj nr gg:)
moj to 3338453
zapytajcie innych uzytkownikow....ze tylko na tym siedze

POZDRAWIAM:)
ojj HUGO HUGO
Cytat(R10 REdDEVil @ Jun 27 2007, 12:33:17) [snapback]158114[/snapback]
to jest podobno moj nr gg:)
moj to 3338453
zapytajcie innych uzytkownikow....ze tylko na tym siedze

POZDRAWIAM:)
ojj HUGO HUGO
Z całą pewnością POTWIERDZAM
nie robcie syfu
Diarry mi sie nie podobaja tak poprostu
R10 REdDEVil
Jun 27 2007, 11:38
Kolejna rzecz...ktora mowi o tym ze ty to HUGO to to ze HUGO chcial tekstury TUNITOW!!!!
...dziwne ty sie pojawiles...i tez tego chciales...
JEZELI TY NAPRAWDE NIE JESTES HUGO....to bardzo przepraszam...
...a jeżeli jestes to RZAL mi Cie HUGO...
tyle
EvilMan
Jun 27 2007, 11:41
R10 przysiegam wam!!!Nie jestem zaden HUGO.
Ja nie mam duzo butow a ty mi mowsiz ze jestem jescze HUGO.
Szukam butow bo mam ich okolo 30...hugo mial mi dzis dac ale go nie ma...wiec tu sie chcialem poradzic
Varies.
Jun 27 2007, 11:43
?enuj?ce sam mówi?e? ?e nie wiesz kto to hugo cytat:
"Jaki znowu Hugo???
W temacie buty szukasz co? tam..tez o jakim? hugu gadali...o co kurde chodzi"
a potem:
"Koles ty inszy jakis jestes???
Nei weim skad brac foty edytowanych butow weic zajrzalem do jego tematu...mialem buty t90 z normalna podeszwa(to co R10 zamie?ci? po prawej stronie).
Z butów HUGA wzialem ta druga podeszw? i ze nie wiem sk?d bra? foty edytowanych butow postanowilem zrobic marqueza i iniesta.Buty sa podobne bo uzyto na nich tych samych czcionek.-tak jak hugo mi powiedziial.
Lecz na moim bucie...na etkscie...u?y?em opcji faza i p?askorze?ba...przyjrzyjcie sie dok?adnie a zobaczycie ró?nice..
Edycja postu:
1
Nei jestem zaden HUGo
2
Te buty si roznia tym co napisalem,sprawdzcie jak nie wierzycie"
Wszystko wskazuje na to ?e jeste? tym Hugo a jak nie to zwracam honor...

R10-sprawdzi?em nr.4626737 to jaki? Marcin z Krakowa...
dAjcie mu ju? spokuj niech dzieciak bedzie tym EvilMan

Pozdro
Figus90
Jun 27 2007, 11:43
Alek masz rację. Kurde po co robić zamieszanie. Jak się okaże, że któraś praca faktycznie była plagiatem to wtedy będziecie się kłócić. POKóJ LUDZIE xP !!
Dajcie se juz na luz z tym wszystkim. Po wczorajszej akcji z Comebackiem i Hugo dzisiaj kolejna
Koniec OFTOPA
PS Admini na tym forum do dupy i tyle. Pro-evo.pl by?o lepsze
Jak chce chłopak to niech robi buty i huj wam do tego.To tak samo jakby R10 chcieli z forum wyjebać
R10 REdDEVil
Jun 27 2007, 11:48
Dok?adnie...
G?upkow z nas robi...i TYLE
EvilMan
Jun 27 2007, 11:49
Własnie na referat z infy mialbym prace..jakie zagrozenia wynikaja z uzyywania sieci INTERNET(cos takiego)
Opisywalbym te forum , a zagrozenia to takie ze jak sie uzywa neta to debilizmu sie mozna narazic...
Czlowiek chce cos dobrego na forum zrobic a ciebie tak wykoluja...
perONE
Jun 27 2007, 11:50
ale wy to macie problemy zamiast byc zadowolonym ze ktos poswieca swoj czas na robienie pierdolek dp pesa to wy go jeszcze zwymyslacie od nie wiem kogo. Dajcie mu spokoj
Niech admin albo mod usunie zbedne posty
Figus90
Jun 27 2007, 11:52
pablo_109 pro-evo jeszcze nie zginęło

Coś mi się zdaję, że zaraz zostaniesz zasypany tekstami w stylu : Jak się nie podoba to nie pisz! itd.

Wiem, że ciekawość to pierwszy krok do piekła, ale co było z Comebackiem

??
R10 REdDEVil
Jun 27 2007, 11:53
Nie ma sprawy jesli ty nie jestes tym HUGO...to spoko...służe pomocą w każdej sytuacji

...ale coś mi sie jednak inaczej wydaje...
Cytat(Figus90 @ Jun 27 2007, 12:56:33) [snapback]158140[/snapback]
pablo_109 pro-evo jeszcze nie zginęło

Coś mi się zdaję, że zaraz zostaniesz zasypany tekstami w stylu : Jak się nie podoba to nie pisz! itd.

Wiem, że ciekawość to pierwszy krok do piekła, ale co było z Comebackiem

??
W skrócie obraził Hugo i hugo zaczal sie bronic i bana zerwał
EvilMan
Jun 27 2007, 11:56
Bo nei jestem!!!Ale jak tu jest takei towarzysztwo i wy na kazdy nowy teamt takie bajery odwalacie to ja moge nieronic tuych butow!!!
Tylko po co #tygodnie sledzilem to jak to sie robi.
Strata czasu,narazie!!!
P.S Tylko teraz nei mwocie mi ze ucieklem bo prawda ktora jest falszywa wyszla na jaw.
Figus90 jak jestes taki ciekawy to looknij do jego tematu(hugo)
Figus90
Jun 27 2007, 12:01
Aha, mniej więcej czaję

To teraz z innej beczki, tej która powinna być myślą przewodnią tematu: EvilMan pierwsze butki ładne, drugie w miarę. Czy byłbyś w stanie zrobić buty Adasia +F50 w tej kolorystyce co
>>>TA<<< piłka?
Z góry dzięki
EvilMan
Jun 27 2007, 12:10
aleK.
Juz widzę ze masz kilka takich par.Moze inne chcesz???
Figus90
Nei robie butów od podstaw bo niestety nie umiem
Moze cchesz cos dla seibie z numerkiem czy logiem???
ADMINISTRATORZY CZY MOGLIBYŚCIE OSUNĄĆ NIEPOTRZEBNE POSTY BO TYLKO ZAŚMIECAJĄ TEMAT
Siemka Hugo czy EvilMan mniejsza z tym. Prosze cie o ładne kremowe buty R10 lecz zamiast R10 ma być M6 i zamiast napis ronaldinho napis przybylski na pięcie prosze o herb kks kalisz z tej strony.
HERB TUTAJP.S Dobierz texture taką aby było widać język podczas meczu.Z góry dzięki.
P.S2 Zostawcie chłopaka niech robi te buty jak ma robić.
ComeBack
Jun 27 2007, 12:20
Cytat(pablo 109 @ Jun 27 2007, 13:00:02) [snapback]158145[/snapback]
W skrócie obraził Hugo i hugo zaczal sie bronic i bana zerwał
Chyba inna bajke widziales...CB skrytykoal prace Huga...hugo nie potrafil przyjac krytyki zaczal sie rzucac...troszku sie poklocili i Hugo dostal bana...
Wydaje mi sie ze zablokowali mu tylko konto tzn mogl na inne sie zalogowac...przyjdzie admin sprawdzi ip i okaze sie czy EvilMan to Hugo
(chyba ze przez proxy wchodzi)
P.s nie wiem czy pamietacie ale Hugowi tez sie posty podwajaly...
Buty niezle ale chyba troche przesadzas z tymi efektami(wyglada fajnie ale troche malo realnie)
POZDRAWIAM;)
Figus90
Jun 27 2007, 12:21
Ok. Więc po kolei. Buty Adidasa, jakby dało radę to niebiesko białe, logo Realu na pięcie i gdzieś wstawione jakieś ładne M7

Być może dużo wymagam, ale wdzięczność będzie ogromna
R10 REdDEVil
Jun 27 2007, 12:26
powiem tyle JESTSCIE NAIWNI...robi was w Balona...a wy dalej tego nie widzicie???!
...podobno nie zna HUGA...to ciekawe dlaczego do mnie napisal na gg zebym zostwil EM w spokoju....
CISZA!!!Prosze cie o ładne kremowe buty R10 lecz zamiast R10 ma być M6 i zamiast napis ronaldinho napis przybylski na pięcie prosze o herb kks kalisz z tej strony.
HERB TUTAJP.S Dobierz texture taką aby było widać język podczas meczu.Z góry dzięki.
P.S2 Zostawcie chłopaka niech robi te buty jak ma robić.
R10 REdDEVil
Jun 27 2007, 12:29
powtarzasz sie...
Cytat(ComeBack @ Jun 27 2007, 13:24:45) [snapback]158162[/snapback]
Chyba inna bajke widziales...CB skrytykoal prace Huga...hugo nie potrafil przyjac krytyki zaczal sie rzucac...troszku sie poklocili i Hugo dostal bana...
Wydaje mi sie ze zablokowali mu tylko konto tzn mogl na inne sie zalogowac...przyjdzie admin sprawdzi ip i okaze sie czy EvilMan to Hugo
(chyba ze przez proxy wchodzi)
P.s nie wiem czy pamietacie ale Hugowi tez sie posty podwajaly...
Buty niezle ale chyba troche przesadzas z tymi efektami(wyglada fajnie ale troche malo realnie)
POZDRAWIAM;)
Chyba ty inna bajke napisałe.Racja ze skrytykowales prace Huga ale kto nazwał Huga "prostakiem"???
EvilMan
Jun 27 2007, 12:31
R10 sadze ze te twoje posty sa tylko nabijaniem.
piszesz bez sensu ale tylko po to by sobie bo nabijac.
P.S usuncie ten moj post wtedy jak go R10 przeyczta
EDIT:
Pablo???666 postow-zle cyfy.
Te 2 prosby wykonam ale pozniej juz takich wymyslonych nei robie tylko realne
Dzięki Evil. Czekam na buciki. Pablo te cyfry 666. Ja na twoim miejscu nie włanczał bym sie w dyskusje bo przez te cyfry bana jeszcze dostaniesz

hehe.
Wali mnie to czy bana dostane czy nie. To forum jest jakieś dziwne. Kłotnie to ma kto wywołąć a oceniać to nikt.
Zaprasz do mojego tematu z pilkami
Figus90
Jun 27 2007, 12:50
Wielkie dzięki EM. Oczekuję z niecierpliwością

PS. pablo piłeczki niezłe
EvilMan
Jun 27 2007, 13:00
Chcieliscie takie kosmiczne??to macie;p
Buty dla Figusa i kksm

Nastepnym razem dajcie troche realne te propozycje.takie buty jak pilkarze maja ale np.w innych kolorach,inne logo...
podobaja sie???
Figus90
Jun 27 2007, 13:04
Wielkie dzięki

Zarąbiste buciki, trochę dziwne logo RM, ale to jest zupełny szczegół

Pytanko: dałoby radę przenieść M7 z języka na piętę po logo RM?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.