Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rzuty Wolne
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
batman
Mam takie pytanie czy jest taka możliwość żeby uderzać rzuty wolne po ziemi??jeżeli da sie to zrobić to proszę o wytłumaczenie!!!z góry dzieki
xsas7
Tak, da sie strzelac wolne po ziemi smile.gif

po prostu wciskasz circle.gif i strzalke do siebie (na dó?) - caly czas trzymajac wcisniety

A co do tematu o wolnych... (zeby nie zakladac kolejnych tematów)
To z kolei ja mam takie pytanie, jak SKUTECZNIE strzelac wolne ;]
Widzialem gdzies na necie "poradnik" ze trzeba trzymac r2.gif i napelnic pasek do polowy i wcisnac strzalke w lewo badz prawo, ale za ch*ja mi nie wychodzi ;] no moze 1 na 50 strzalów :/

Jezeli macie jakies rady do skutecznego strzelania (albo filmik z drobnymi wskazówkami- klawisze) to bylbym wdzieczny smile.gif
perONE
bo to raz juz to bylo podawane ale jeszcze raz Ci napisze
circle.gif (wrzutka- chyba do polowy paska sily)+ strzalka w dol
D4vID
a jest moze jakis inny sposob bo ta pilka sie kula..... blink.gif i to ma byc strzal? unsure.gif

da sie tym w ogole strzelic bramke?
perONE
da sie prosze save ze strzlonym wolnym po ziemi
Robinho
neoronaldo7
Niestety chyba jedynym sposobem na uderzenie po ziemi jest circle.gif . Może w następnym PESie bedzia jakiś normalny sposób na strzał po ziemi
Ramzik
Cytat(neoronaldo7 @ Jul 10 2007, 10:34:25) [snapback]162023[/snapback]
Niestety chyba jedynym sposobem na uderzenie po ziemi jest circle.gif . Może w następnym PESie bedzia jakiś normalny sposób na strzał po ziemi

Też mam nadzieje na to, że panowie z Konami wreszcie rozwiążą ten problem biggrin.gif
.:KUNA:.
A wolnym po ziemie trzeba celowac miedzy nogi tym co sa w murze czy obok??
świstak
Celuj między dwójkę zawodników. I jak już strzelasz po ziemi, to pamiętaj, by strzelać troszkę bardziej w stronę piłkarza po prawej stronie (jeżeli zawodnik wykonujący wolny jest prawonożny) lub lewej stronie (lewonożny). Bo jak oni skaczą w murku, to krzyżują nogi w powietrzu.
zyga
Trenujcie se na www.freekickfusion.com xD xD
Bo0os
http://www.consolegoals.com/view_video.php...96f61d45b26ef33

swietny poradnik, chyba wiecej pytan nie powinno byc :)

PS zyga ma racje :PP zreszta gierka zajebista

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.