Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polskie Stadiony
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
wonbrz
Cze??,
mam propozycje aby kto? zrobi? stadion GKS Jastrz?bie Zdrój, poniewa? fajnie ten stadion wygl?da i kibice tej dru?yny zas?uguj? na swój stadion w pes'ie smile.gif, oraz Warty Pozna?, klubu zas?u?onego by? mo?e ju? w ?rod? klubu 2 ligowego. oraz stadion ROW-u Rybnik, na którym prawdopodobnie zagra Polonia Bytom w przysz?ym sezonie, lub chocia? w rundzie jesiennej. Oczywi?cie oferuje wszelk? pomoc w postaci dostarczenia fotek itd. My?le, ?e ta propozycja mo?e by? czym? w rodzaju mo?no?ci wybicia si? na salony dobrych stadiummakerów. Dlatego ta propozycja jest g?ównie skierowana do tych co którzy pocz?tkuj? z robieniem stadionów. Bo w?tpie aby kto? bardziej znany podj?? sie tego. Mam nadzieje, ?e kto? ch?tny si? znajdzie smile.gif
Pozdrawiam
wonbrz
NIkt na forum nie odpowiedział na moją prośbę, jednak skontaktował się ze mną użytkownik Baleron, który jest gotów podjąć się robienia tych stadionów. Na początek wykonany zostanie stadion Warty Poznań. Dostarczyłem odpowiednie materiały, teraz pierwsza faza stadionu. Użytkownik Baleron, będzie tutaj prezentować swoje pracę i postępy nad stadionem. Życze powodzenia smile.gif
Szarzan
Jezeli dasz jakieś porządne fotki stadionu to moge tez cos wykombinowac. Dobrze zeby zrobic jakis stadion, który później sie w OE Patch znajdzie.

Edit: Robie teraz stadion ROW Rybnik;)
wonbrz
Świetnie smile.gif
Baleron
Przyszedł czas na pierwsze screeny rolleyes.gif . Jak narazie wykonana brama i kawałek sektoru dla gości. Niedługo dostane szczegółowe materiały i stadion powinien nabrać większych rozmiarów.

seen
wszystko z simple mesh? to nawet fajnie Ci wyszło biggrin.gif
Baleron
Jeżeli szerszeń jest chętny podjęcia się budowy stadionu to może zająć się stadionem Jastrębia Zdroju
wonbrz
Super smile.gif
Baleron
Jeszcze jedno pytanie, ale do konstruktorów stadionów dry.gif
Może mi ktoś podesłać jakomś fajną teksturkę trawy, bo ta co jest na fotkach jakoś tak niezbyt wygląda (przynajmniej według mnie) wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.