Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Real Madryt Vs Real Madryt
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
perONE
Witam mam problem. Gram 5 sezon kariery Realem Madryt. Wszystko idzie ladnie az do pewnoego momentu gdy nastepny mecz LM mam rozegrac z..... Real Madryt blink.gif . Troszke to dziwne zeby grac mecz RM vs RM. Moze ktos tez tak mial i wie co zrobic. Z gory Thanks
kopi
wygraj z nimi to ich juz nie bedzie
perONE
blink.gif super dzieki za wyczrpujaca odp.
zapomialem dodac ze jezeli ''moj'' RM wygra to i tak nie przechodze dalej
Bartolomeus
nie rozumiem tego że jeśli wygrasz to i tak odpadniesz?

Ja nigdy tak nie miałem i nie wiem jak temu zaradzić
szołpas
buhahahhaa laugh.gif laugh.gif laugh.gif smiech na sali ph34r.gif nie wiem nigdy czegos takiego nie mialem laugh.gif chyba ze masz w swoim OF Real Madrid Castilla to moze z nimi grasz blink.gif
perONE
nie mam Castilli
ComeBack
Może masz bujna wyobraźnie?
POZDRAWIAM;)
d0kt0r
Najlepiej zrob screena czy cos i wrzuc gdzies to bysmy chociaz to zobaczyli. Jesli to prawda to znaczy, ze niezly bug Ci sie uaktywnil w Pesie smile.gif

Pzdr.
perONE
Najabardziej mi pomogla odp ComeBack
RZAL
d0kt0r
Cytat(azaris @ Jun 23 2007, 22:23:28) [snapback]156896[/snapback]
Najabardziej mi pomogla odp ComeBack
RZAL

Ok ok ale nie denerwuj sie smile.gif chcemy zobaczyc/pomoc jakos. Mozesz wstawic sejwa gdzies na rapida? lub samego screena? zobacze co da sie zrobic...

pozdrawiam. smile.gif
perONE
No wiec tak udalo mi sie rozwiazac ten problem wystarczylo odlaczyc kitservera i bylo git zamiast z realem gralem z FCB i jest looz
temat do zamkniecia
dalej i tak z tego nic nie rozumiem
ComeBack
Cytat(azaris @ Jun 24 2007, 10:16:57) [snapback]156966[/snapback]
No wiec tak udalo mi sie rozwiazac ten problem wystarczylo odlaczyc kitservera i bylo git zamiast z realem gralem z FCB i jest looz
temat do zamkniecia
dalej i tak z tego nic nie rozumiem

To jest RZAL... poprostu przybysz z "pro evo" chce sie na nowym forum pokazac...jakis temat zalozyc...zzyc sie ze "starymi" userami tego forum
POZDRAWIAM;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.