Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Soccer 2008 Pójdzie Na Geforce Mx Na Wymaganiach Minimalnych?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
heros991
Mam pytanie,otóż prawdopodobne jest,że pes 2008 pójdzie na Geforce MX na minimalnych wymaganiach tzn wszystko ustawione na low???
whan
Cytat(heros991 @ Jun 22 2007, 23:04:24) [snapback]156563[/snapback]
Mam pytanie,otóż prawdopodobne jest,że pes 2008 pójdzie na Geforce MX na minimalnych wymaganiach tzn wszystko ustawione na low???

biggrin.gif biggrin.gif

gra będzie miała coś w tych granicach jako absolutne minimum, i to pewnie też będzie za mało żeby komfortow pograć:
Cytat
128MB Hardware Accelerated video card with Shader 2 support and the latest drivers. Must be 100% DirectX® 9.0c

compatible*. Nvidia GeForce® 6 or ATI Radeon® 9800

are the recommended minimum hardware.

na mx'ach możesz zapomnieć o odpaleniu gry, jedyne co zobaczysz to "not supported".
Ujmeny
Najlepszym wyjście będzie modernizacja komputera.

Koszt używanej karty GeForce 6600 na aukcji internetowej waha się w granicach 130 zł.
zyga
czasu jeszcze masz troche, wiec idz do roboty biggrin.gif
sawyer
O to ja bede musial kupic nowego kompa tongue.gif
milanista
Ja zbieram na nowego hehe biggrin.gif Musi PES8 śmigać na high detalach biggrin.gif Zapraszam do lasu zbierać niebieskie bubki [ dla niewtajemniczonych - jagody ] można na prawdę nieźle zarobić biggrin.gif
zyga
Ja mam GeForce 6600, 1 GB ramu, Pentium ® D 2.66Ghz (dwurdzeniowy), styknie smile.gif
michal_f
ja mam male obawy czy na moim kompie pojdzie ta gra, jesli nie to bede mial 2 wyjscia, zainwestwac w kompa, albo kupic konsole( prawdopodobnie xbox'a 360)
to parametry mojego kompa:
Athlon 1,67 GHz
512 MB RAM
ATI RADEON 9600 (128MB DDR)
MakssPl
Wedlu mnie powinno śmigać u Ciebie co najmniej na średnich!! .... myślę a raczej mam nadzieje że PES 2008 nie będzie miał kosmicznych wymagań...
PES raczej nigdy nie miał dużych wymagań.. a przecież nie grafika w PESie najważniejsza rolleyes.gif
Ja mam: Celeron 1.89, Geforce 6800X,t 512 RAM PC400 raczej pójdzie.. ale poczekajmy na oficjalne wymagania!!
Raffels
Bezsensowny jest ten temat. Gra jeszcze nie wyszła a tu takie głupoty niektórzy piszą. whan podał min. zakres i starczy. Po kiego grzyba piszecie co to nie musicie wymienić? Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.