Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze W Kitserverze
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
jarek1989
mam graczy których twarze nie działają w trybie kariery ;/ i znam przyczyne ale nie wiem jak to naprawic sad.gif bo np gracz Wisły Burns ( u mnie z numerem Ip 32947 ) nie działa bo ma numer 5 cyfrowy a np Cantoro też gracz wisły (u mnie ma nr Ip 4362 ) i działa smile.gif i tak wszyscy z numerami 4 cyfrowymi działają a z numerami 5 cyfrowymi nie sad.gif i nie wiem czy da się to jakoś przestawić w kitserverze żeby czytało tych 5 cyfrowych także biggrin.gif prosze o pomoc biggrin.gif z góry dzięki biggrin.gif
EbonH4wK
po pierwse nie numer Ip tylko ID ;]

Po drubgie ściągnij sobie program do wyciągania wyżej wymienonych numerów z OptionFile'a, i posprawdzaj czy masz ich dobrze wpisanych w mapie.
jarek1989
a co to za program ?? bo nie wiem ??sad.gif możesz linkiem zarzucić biggrin.gif i wytłumaczyć o co w nim chodzi biggrin.gif
jarek1989
w mapie jest dobrze bo mam tak :

1. Yes smile.gif

a w trybie kariery tak :

2. No sad.gif

prosze niech mi ktoś z tym pomoże biggrin.gif
Bartolomeus
miałem to samo co ty,chyba z C.Chiacu jest tak samo o ile sie nie myle!

Program znajdziesz chyba w dziale download i służy do tego ze wybierasz OF'a a program wypisuje co numery ID do notatnika
EbonH4wK
jak? masz wersj? KitServera??
T-Mac
nic na to nie poradzisz biggrin.gif
to nasza wina ze tak jest
poprostu zrobilismy kilku zawodnikow za zla grupe graczy w pes
w update postaramy sie to poprawic
pozdro smile.gif
jarek1989
czyli T-mac nic z tym sie nie zrobi ?? sad.gif

a i jak nazywa się ten programik ???
EbonH4wK
jeśli Ci się nie śpieszy wyślę Ci ten program w poniedziałek.

Nie pamiętam nazwy a jestem poza domem.
jarek1989
no dzieki bardzo wink.gif to czekam do poniedzialku smile.gif tyle juz gralem na takich ( nie dzialajacych twarzach) ze jescze 3 dni mi roznicy nie zrobia biggrin.gif wielkie dzieki i czekam na ten programik biggrin.gif
EbonH4wK
spoko. Na pewno się doczekasz. Próbowałem go znaleźć na angielskim forum, niestety bez skutku.

Ale na IO jest ;]

http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=550
jarek1989
jak się tym oblugiwac?? i czemu mi błąd wyskakuje po kliknieciu 2 krotnie playersID ?? sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.