Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra Siatkarska
board.issonline.pl > Inne > Gry
Damian.
Cze , szukam gry siatkarskiej. Niestety nie ma ich wiele. Może ktoś jednak pomoże i poda mi nazwę.
Z góry dzięki,
Damianinho
switek
http://www.zabawa.xorg.pl/gry/siatkowka.php wink.gif))))))))
Galileo
Vadiim
Cytat(switek @ Jun 18 2007, 23:01:06) [snapback]155595[/snapback]

; DDDDDDDDDDD
coley
Cytat(switek @ Jun 18 2007, 23:01:06) [snapback]155595[/snapback]

doszedł ktos moze do levelu z topless ?? wink.gif
seen
getumout

To jest hasło biggrin.gif
norek
Cytat(Damianinho @ Jun 18 2007, 21:48:53) [snapback]155572[/snapback]
Cze , szukam gry siatkarskiej. Niestety nie ma ich wiele. Może ktoś jednak pomoże i poda mi nazwę.
Z góry dzięki,
Damianinho

International Volleyball 2006
sa dostepne kady narodowe w tym i polska, ciekawa grafika no i wszystkie wersje zagran zostaly udostepnione.
ScOuT
Cytat(norek @ Jun 19 2007, 12:14:43) [snapback]155639[/snapback]
sa dostepne kady narodowe w tym i polska, ciekawa grafika no i wszystkie wersje zagran zostaly udostepnione.

A czy nazwiska sa prawdziwe ?? wink.gif
coley
z tego co pamiętam to chyba zamiast nazwisk sa numery :/
ale jest edytor wiec mozna sobie pozmieniac wink.gif
ScOuT
Cytat(coley @ Jun 19 2007, 12:51:03) [snapback]155644[/snapback]

Czyli to jest to samo co IV 2004 :/
Songo Q
Cytat(coley @ Jun 19 2007, 11:51:03) [snapback]155644[/snapback]

Wystarczy, że trochę poszperasz, a znajdziesz łatkę zrobioną przez grupę napaleńców z Polski, dzięki której w każdej reprezentacji grają oryginalni zawodnicy, posiadający swoje rzeczywiste umiejętności i wyglądający podobnie jak w Tiwi. Pozdrawiam.
.:KUNA:.
a zna ktos dobrego beach volleyball'a??
Mooner
Cytat(norek @ Jun 19 2007, 12:14:43) [snapback]155639[/snapback]

A fajne to chociaż?
.:KUNA:.
fajne nawet jak sie nie spodoba to tylko 60 mega do sciagniecia;)
karolinho
Pograć się da.Mnie najbardziej pomysł sterowania się nie podoba ale kto co lubi.
E 9
Mógłby ktoś kto posiada tą gre wrzucic plik z aktualnymi składami i językiem angielskim bo na forum z ta gra linki wygasły...Z góry thx
olo
Cytat(norek @ Jun 19 2007, 02:14:43) [snapback]155639[/snapback]

sorki ze odswiezam ale nie bede zakladal nowego tematu... Czy ta gra co norek podał jest w miare na wysokim poziomie, czy to jest coś typu gier za 20 zł? Bo też szukam dobrej siatkówki wink.gif
manio3
Sorry, że odświeżam ale nie chciałem nowego topicu zakładać zna ktoś jeszcze jakąś fajną siatkę coś w stylu International Volleyball 2006 ale z aktualnymi składami na ten sezon...
Kettger
Jest tego trochę, ale same shity. Niedawno kupiłem Pro Volleyball 2 i dzień później sprzedałem. ;P

PS. Dokładnie taka sama sytuacja jest z boksem, przez co musiałem wydać kasę na konsolę. tongue.gif
Cooltys
http://board.issonline.pl/index.php?showto...&+spike Taki temat juz był a to jedyna słuszna siatkówka smile.gif
digandspike
Jeśli chcecie pograć w fajną gra siatkarską to tylko Dig and Spike, ale największą jej siłą jest gra przez sieć,
dlatego zapraszam na www.digandspike.ocom.pl gdzie rozgrywane są turnieje online, jeśli nie wierzysz nam to odwiedź
nasz kanał youtube gdzie można obejrzeć kilka starszych spotkań.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.