Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: jak admin zablokował porty.....
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
kemsi
Witam!! Mam pytanie. Admin mi poblokowałwszystkie porty w mojej sieci i nie odblokuje ich, bo nie umie(krytyn laugh.gif laugh.gif laugh.gif ) to czy będę mògłgrać w WE2002, bo jak chcem siępołączyć to jakieś błęy mi się pokazują.
T-Mac
juz myslalem ze chodzi o admina na forum i jakis temat tongue.gif
snake
Raczej tak.
Z we2k2 nie ma tylu problemòw co z fifesem 4.
lazy_bum
Cytat
Witam!! Mam pytanie. Admin mi poblokowałwszystkie porty w mojej sieci i nie odblokuje ich, bo nie umie(krytyn laugh.gif  :lol:  :lol: ) to czy będę mògłgrać w WE2002, bo jak chcem siępołączyć to jakieś błęy mi się pokazują.

A poblokowac umial? Kopnij go w dupe i niech sie nauczy. Jak narazie to chyba ,,admin'', a nie Admin. (-;
WE powinno dzialac bez problemow.
saper
a za co wogule on ci to zrobil weź z nim poważnie porozmawiaj a jak jestes troszke silniejszy to przemòw to rozumu.Ja cie niepodpuszczam ale ja bym go zabił :twisted:
mihalo
Zablokowane porty nie robią żadnej ròżnicy przy grze client-serwer-client

natomiast połączenie client-client jest nie możliwe

jest na to sposòb, tunelowanie portòw przez port 80, ale gdy jest to zabezpieczone binarnie to już nic nie pomoże.

WE2002 nie wymaga odblokowanyhc portòw

PES4 wymaga odblokowanych portòw bądż publicznego IP

odblokowanie portòw (lub publiczne IP) umozliwia także szybszą wymiane plikòw w sieci P2P gdzie następuje bezpośrendnie podłączenie do odbiorcy bądź odbiorcy do nas.

To wszystko dla niekumatych.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.