Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaki Jest Najlepszy Patch Na Pes 6 I Jak Go Wgrac?!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
uti
Witam! wlasnie dzisiaj dopiero dostalem w rece pesa 6 i jest wysmienity rolleyes.gif ale oczywiscie patche dodaja mu uroku rolleyes.gif wiec mam pytanko, jaki patch na dzien dzisiajeszy mi polecice i jak go mozna wgrac oraz skad moge go sciagnac?

Pozdrawiam i liecze, ze ktos mi pomoze rolleyes.gif
kksm
OE PATCH V2.0
NIE DZIĘKUJ LECZ POBIERAJ PATCH FULL WYPAS ALE NIEDŁUGO BEDZIE UPTADE.
LINK TUTAJ
uti
Ok, ale mam pytanie, Jak sie to instaluje?? i wogole polskie zespoly zastepuje jakies inne czy to oddzielne sa druzyny ?? jak z transferami i wogole - sa aktulane?? powiedz jak mam to zainstalowac na pesa 6 ?

Pozdrawiam rolleyes.gif
snake
A sciagnales juz ze chcesz wiedziec jak to instalowac? Jak sciagniesz to poczytaj plik readme ...
Orange_91
Cytat(uti @ Jun 18 2007, 19:16:06) [snapback]155526[/snapback]
Ok, ale mam pytanie, Jak sie to instaluje?? i wogole polskie zespoly zastepuje jakies inne czy to oddzielne sa druzyny ?? jak z transferami i wogole - sa aktulane?? powiedz jak mam to zainstalowac na pesa 6 ?

Pozdrawiam rolleyes.gif

Wszystko znajdziesz tu
http://board.issonline.pl/index.php?showforum=92

uti
potrzebuje dkz 0,70 english (bo mam po hiszpansku i nic nie kumam) bo niestety nie chodzi mi 0,92 :/

wrzuci ktos?

Orange_91
Cytat(uti @ Jun 18 2007, 19:47:05) [snapback]155538[/snapback]
potrzebuje dkz 0,70 english (bo mam po hiszpansku i nic nie kumam) bo niestety nie chodzi mi 0,92 :/

wrzuci ktos?

Niestety ale patche do PES 6 musisz instalowac najnowszym DKZ.
uti
qrde a to czemu mi nie chodzi najnowszy dkz?? wyskakuja mi jakies errory...
uti
szkoda, ze nie ma patcha oe na serwerze fajnym tylko musze sciagac z rapida a tam sa fest chore limity :/ kiedy ma byc update? i wogole czy bedzie na jakims normalnym serwerze ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.