Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Compilations By Michal_f
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
michal_f
wrzucilem tutaj moje trzy ostatnie kompilacje, ulozone sa od najstarszej(R10 vs CR7 Tricks) do najnowszej(Quaresma), jesli ktos chce zobaczyc kilka moich starszych kompilacji to zapraszam TUTAJ

Robinho vs C. Ronaldo - Tricks

Kompilacja przedstawia tricki dwoch wspanialych graczy, dysponuja swietna technika i potrafia zrobic z pilka prawie wszystko. po jednej stronie mloda gwiazda brazylijskiego footbollu, porownywana do pele i ronaldinho, a po drugiej genialny portugalczyk, jeden z najlepszych pilkarzy na swiecie. zapraszam do sciagania i oceniania mojej pracy.

Tytu?: Robinho vs C. Ronaldo - Tricks
Program: Vegas 7.0d
D?ugosc: 4.08 min
Waga: 46,7MB
TurboUpload RapidShare FileFront

Obafemi Martins

Kompilacja przedstawia mloda gwiazde reprezentacji nigerii, bylego pilkarza interu i obecnego napastnika newcastle united. jest szybki, dynamiczny, potrafi swietnie uderzyc i dysponuje bardzo dobra technika.
zapraszam do sciagania i oceniania mojej pracy.

Tytu?: Obafemi Martins
D?ugosc: 4.02 min
Waga: 45,7MB
TurboUpload RapidShare FileFront

Ricardo Quaresma

Kompilacja przedstawia bylego pilkarza sportingu i barcelony, a obecnego zawodnika fc porto. ricardzo quaresma, bo tak sie nazywa ten pilkarz, ktorego chyba nie trzeba nikomu przedstawiac, dysponuje swietna technika, potrafi swietnie podac badz uderzyc zewnetrzna czescia stopy. interesuje sie nim wiele europejskich poteg pilkarskich na czele z interem mediolan i lyonem.
zapraszam do sciagania i oceniania mojej pracy.

Tytu?: Ricardzo Quaresma
D?ugosc: 2.48 min
Waga: 31,7MB
FileFront
paweł90
A nie daloby sie tego wrzucic na youtube? Nie trzeba byloby pobierac
michal_f
Cytat(pawe?90 @ Jun 17 2007, 21:47:54) [snapback]155240[/snapback]
A nie daloby sie tego wrzucic na youtube? Nie trzeba byloby pobierac

postaram sie, ale predzej na dailymotion.com bo tam jest lepsza jakosc

No, ale zaraz, przecierz na filefront mozna ogladac. wlacz linka na filefront i mozesz ogladac
paweł90
Nawet nie wiedzialem ze jest taka opcja na filefroncie. A co do kompilacji to jest niezle ale jak dla mnie troche za duzo efektow ktore w niektorych momentach przeszkadzaja
Bogas
ja dam moja kompilacje wink.gif
http://www.youtube.com/watch?v=fj43Ol9s_9o
michal_f
Cytat(Bogas @ Jun 27 2007, 09:52:23) [snapback]158028[/snapback]

wiesz, ale w tym topicu komentowane sa moje kompile. dam Ci pare rad na przyszlosc
po pierwsze nie dawaj nigdy techno do kompili
po drugie nie dawaj tych dziwnych przejsc w stylu koleczko, jakis kwadracic powiekszajay sie itd. najlepiej nie dawaj przejsc, a jak juz chcesz dac to uzywaj tylko blyskow albo sciemnien obrazu
po trzecie przy dodawaniu bramki postaraj sie jak najbardziej urozmaici ujecia kamer, nie dawaj tylko ujecia tv, jesli masz mozliwosc dac jakies inne ciekwae ujecie to je daj, bo dzieki temu kompilacja nie jest monotonna
po czwarte popracuj nad synchronizacja dzwieku z obrazem, jak sa mocniejsze uderzenia to zmieniaj klip lub ujecie kamery
Derinho
Wow. Fajna kompilacja z Quaresm?(czemu odszed? z Barcy ;(). Dobra jest bramka prawie pod koniec gdzie z zza pola karnego waln?? z zewn?trznej po d?ugim.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.