Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ban Na #pol-evo
board.issonline.pl > Issonline.pl > #polevo
maciek_pl
siemka czemu ktoś mi dał bana??Czym się kierował opiekun irca??I jaki złamałem pkt regulaminu
whan
domyślam się że twoje wejśćie na irca było czymś w stylu "małej" reklamy... pewnie dlatego masz banana wink.gif
maciek_pl
Cytat(whan @ Jun 12 2007, 10:49:56) [snapback]153833[/snapback]
domyślam się że twoje wejśćie na irca było czymś w stylu "małej" reklamy... pewnie dlatego masz banana wink.gif

no właśnie nie!!!! chciałem wam zaproponować udział w turnieju, bo ze wszystkich lig byli na ostatnim turnieju, wszystkie klany tylko was brakowało i sie chciałem zapytać czemu , czy macie jakieś propozycje co i jak a tu ban....chciałem zaciągnąć waszych opinii

czy możesz mi zdjąć??
snok3r
Cytat(maciek_pl @ Jun 12 2007, 11:02:49) [snapback]153835[/snapback]
no właśnie nie!!!! chciałem wam zaproponować udział w turnieju, bo ze wszystkich lig byli na ostatnim turnieju, wszystkie klany tylko was brakowało i sie chciałem zapytać czemu , czy macie jakieś propozycje co i jak a tu ban....chciałem zaciągnąć waszych opinii
czy możesz mi zdjąć??

lol. chyba raczysz zartowac dry.gif

wygladalo to tak:
Cytat
20:13:40 *** Wilda`Maciek_pl ([email protected]) has joined #polevo
20:13:44 <snuki> lol
20:13:48 <snuki> blad .exe
20:13:49 <Wilda`Maciek_pl> siemka
20:13:53 <Wilda`Maciek_pl> panowei ktos chce zagrac
20:14:11 <Wilda`Maciek_pl> PesTour Awards odsłona druga czyli kolejny turniej z nagrodami.Ten turniej będzie się nieco różnił od innych. Wprowadzamy tu kilka zmian, m.in GRAMY LOSOWYMI ZESPOŁAMI oraz kilak nowości w regulaminie.Ale po woli, zapisy rozpoczynamy od godziny 15:00, a kończymy 19:30 i po losowaniu zaczynamy grać..A oto reszta zasad:

w tym momencie, na szczescie, automatyczny kick za pliterki + ban w bonusie...

jezeli nie rozrozniasz "zapytania" od szeroko rozumianego "spamowania" to juz ci nikt nic nie poradzi...
maciek_pl
no i gdzie tu masz spam??

dałem o turnieju bo chciałem zaciagnąć waszej opinii i tak robie na wszystkich stronach pesa i jakoś nie ma problemu...nowy turniej i chciałem sie zapytać czemu nie było was na ostatnim turze jak byli wszystkich lig, ale nie dałeś mi dokończyć.....chciałem was zaprosić...a co wy z tym zrobicie wasz sprawa jak masz takie podejście...

a jak dajesz logo to daj wcześniej jak mnie obrażałeś jak już dajesz daj całość bo po moim wejściu poleciało nie mile słowa i jakoś nie zareagowałeś
snok3r
Cytat(maciek_pl @ Jun 13 2007, 08:52:20) [snapback]154041[/snapback]
no i gdzie tu masz spam??

moze nikt cie nie uswiadomil ale wchodze a jakis kanla irc i pisanie czesc, wciskanie ctrl+v by by wkleic to cos wkleil raczej inaczej sie nazwac nie da dry.gif

Cytat(maciek_pl @ Jun 13 2007, 08:52:20) [snapback]154041[/snapback]
a jak dajesz logo to daj wcześniej jak mnie obrażałeś jak już dajesz daj całość bo po moim wejściu poleciało nie mile słowa i jakoś nie zareagowałeś

no popatrz, nikt cie nie lubi...ciekawe czemu dry.gif

jedyne niemile slowa, ktore zostaly skierowane w twoim kierunku to bylo pytanie:
Cytat
<snuki> Wilda`Maciek_pl ty jestes tym idota z peslig co spam nawet na gygy wysyla?

wiec nie uzywaj liczby mnogiej.
maciek_pl
nie lubi, bo czyje konkurencję...a nie wiem czemu i tak większość ludzi gra wszędzie więc zamiast sobie pomagać to sie niszczy nawzajem. Wiadomo, że są 4 duże stronki o Pesie i powinny sobie pomagać z takiego założenia my wychodzimy i jak organizujemy tur dla wszystkich lig gdzie grają ludzie z pes.com, pro-evo , pesmnia.pl i od Ledzika to chciałem was zaprosić, i zapytać czy są jakieś sugestie......bo moim zdaniem warto w takich zagrać i jeszcze puchar można wygrać
TraceyHamn
Квалифицированный специалист по охлаждающим системам за дешево протестирует и проведет дешевый ремонт холодильников Гольяново мгновенно в любом месте с гарантией на любые запасные части.Прочитать и скачать любые прайсы вы можете у нас на сайте http://www.xolodremont.ru/

------------------------
белый дешевый ремонт холодильников
в сумерках
жаркий дешевый ремонт холодильников Фрунзенская
всегда рядом
соленый дешевый ремонт холодильников Коломенская
в сумерках
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.