Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By R_10
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
R_10
Witam was. Zrobiłem swoją pierwszą twarz i chce się nią z wami podzielić... może nie jest to coś cudownego, ale dopiero się uczę. Oto Fernando Torres:

Proszę o wyrozumiałe komentarze.
Kubus91
Jak na pierwsza twarz ladnie smile.gif Troche dziwnie blady kolor bmp, ale tak to fajnie biggrin.gif
norek
Cytat(R_10 @ Jun 11 2007, 18:06:27) [snapback]153669[/snapback]
Witam was zrobilem swoja pierwsza twarz i chce sie nia z wami podzielic... moze nie jest to cos cudownego, ale dopiero sie ucze. Oto Fernando Torres:

Prosze o wyrozumiale komentarze!

Jak na start to uzyles bardzo trudnej fotki. Zacznij od dobrych kolorystycznie i rozmiarowo. Wiem bo sam robilem Torresa z tej foty i latwo nie bylo. Twarzyczka jest zblurowana no i wymaga duzo wiecej pracy w oedicie.
R_10
Proszę o więcej komentarzy, dopiero dwa komentarze, a oglądnięć tematu już 90...
Dziękuje norek za ten komentarz.
Myślę, że to mi trochę pomoże. Proszę komentować Torresa.
Pozdrawiam.
BartekRym
Jak na pierwszą twarz jest dobrze. Niewielu tak startuje;)
Powodzenia w dalszej produkcji. 6,5/10
Sokół
ładnie ja na pierwszą popraw kolor BMP wink.gif
ryba
Textura jest za ciemna,slabe kolory,a co do modelu to musisz sie bardzo duzo napracowac aby cos wyszlo...

Pozdro
.:CR7:.
kolor bmp jest za ciemny i samo bmp jest rozmyte i gdzieniegdzie źle zmapowane.
R_10
Trochę poćwiczyłem robienie mordek i wczoraj zabrałem się za robienie Crespo... Oto wersja 1:

Proszę o wyrozumiałe komentarze, i wskazówki co poprawić wink.gif
chatek
Za szeroki nos, brzydkie brwi, nie aktualna fryzura smile.gif popraw to a ninaczej będzie wyglądać. pozdro
Pelas
słabo jak narazie:\ pracuj dalej....: IMO do poprawy wszystko bo on Crepso to mi nie przypomina... chyba, że w wieku 14 lat
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.