Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konkurent PESa - błędy/bugi
board.issonline.pl > Inne > Gry
_M4<!3K
Uwaga bardzo długi post

Wierze, że nie było takiego tematu.Niewiedziałem także za bardzo gdzie mogłbym go umieścić, tak więc dałem do PC, jako że jest to o grze z PC.Wymieniajcie się poglądami na temat bugòw i błędòw największego konkurenta FIFY (poròwnaniami)

Ostatnio porzyczyłem od kolegi FIF
lukasso
zgadzam sie aczkolwiek w pes4 nie ktore błędy sa podobne sad.gif
pozdro
:shock: :shock: :shock:
kemot
dobry wywod kolegi _M4<!K'4 ( wink.gif ), zagral, sprawdzil, wypisal, nie ten dzial, ale sam temat dobry...

Lukassoronaldo moglbys sobie odpuscic te wykwintne teksty, kazdy OT wyrzuce...
maras807
Co do tych strzałòw ze słabej nogi, to samo miałem w pesie. W pesie za dużą rolę odgrywają strzały z pierwszej piłki, podałem do Carlosa a on tak z 30m z prawej nogi zawinął po oknie (mało realne w rzeczywistości)
_M4<!3K
Cytat
Co do tych strzałòw ze słabej nogi, to samo miałem w pesie. W pesie za dużą rolę odgrywają strzały z pierwszej piłki, podałem do Carlosa a on tak z 30m z prawej nogi zawinął po oknie (mało realne w rzeczywistości)

Niestety tutaj się z tobą nie zgodzę.reberto Carlos potrafi uderzyć potężnie i celnie z prawej nogi.Owszem, wychodzi mu to rzadko, najczęściej fartownie lecz w jego przypadku jest to możliwe.
Widziałem takiego gola w jego wykonaniu z prawej nogi jak strzelał.Lobikiem bramkarza zrobił z odlegości 25m chyba...Co około tego.
dzenda_dzenda
czyli konkludując FIFA to zwykła bieda i "balonòwa"...ale niektòrzy tego nie rozumieją :? . Tyle.
saper
pes konkurencja niema zadnej moze we2k2 tongue.gif laugh.gif
white_wolv
Najwiekszym bugiem w FIFie jest to ze co druga bramka jest taka sama...
a w FIFie 2005 to wogole juz przegieta jest sprawa dosrodkowan.Gralem Malaga,Celticiem i Ajaxem i w kazdym przypadku 95% dosrodkowan spod lini bonej pola karnego na glowke konczylo sie bramka...zenada.
norek
seria KONAMI nie ma zadnej konkurencji :!: :!: :!: :!:
Draki
w fifie rzuty rozne i wolne to poraszka i ze co trzecia bramka jest podobna nie to co PES4
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.