Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Runda 4 ; 09.06 - 15.06
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
Bakel
Powodzenia:)
snake
snake 0-1 machel

mecz wyrównany, machel oddaje więcej strzałów, w końcówce strzela zwycięzką bramkę.

machel 0-2 snake
Mecz również wyrównany, w strzałach miałem przewagę kilku prób.

Pozdro.
Aros
Aros - Bakel:

3-1.

4-0.

1.
Początek źle, nie wiedziałem o co Bakelowi chodzi, strzelił po kontrze, później jakoś się uspokoiło.
Nie wychodziły mi wrzuty z połowy, więc zacząłem strzelać, jedna z 25 metrów wpadła idealnie koło słupka.
Mecz był wyrównany przez dłuższy czas, szlifowałem wrzuty z boku boiska i w końcu się udało:

- wyprowadzenie od bramkarza, do lewego obrońcy, ten do lewego pomocnika, pomocnik ze środka wrzutka na pyte i siedzi.

Trzecia bramka dopełniła formalności, chociaż Bakel ciągle atakował i zanim zrobiło się 3-1, mógł prowadzić 4-2. Pomogły mi jego niecelne bomby.

2.
Drugi mecz swobodnie od wrzuty ze środka i siedzi. 1-0 poukładało mi szyki, później słupek, bramkarz się położył. więc na 2-0 do pustej bramki.
Trzecia bramka znowu z wrzuty, a czwarta jakoś z kontry. Próbowałem piątej, ale sam na sam mój zawodnik z 20 metrów z głowy strzelił nad wychodzącym bramkarzem tak wysoko, że az nad spojeniem ....
Zostało 4-0. W drugim meczu Bakel miał mniej szans niz w pierwszym. Tym razem zasłużenie "do przodu".

Dziękuję!
snake
6 dni po ostatecznym terminie na rozegranie 4 rundy ...
Jakieś postanowienia?
>Iras<
Ciężko jest nam się spotkać z Empo... Dzisiaj spróbujemy, mam nadzieję, że się uda, już napisałem do niego na gg.

Niestety Empo miał problemy z pingiem i nie udało nam się zagrać. Powiedział, żebym wpisał walkowera na moją korzyść.
Bakel
W poniedziałek rozpoczną się półfinały. Sorry panowie, przez sesję nie za bardzo miałem czas by to zrobić.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.