Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face By Kubinho
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Kubus91
Bede tu zamieszczal swoje twarze. Oto pierwsza z nich.

Piotr Bronowicki-

PS: Prosze o lagodne komentarze poniewaz to moja pierwsza twarz w zyciu.

Bartezz
1. Wyostrz BMP
2. Rob lepsze screeny
3. Dawaj screeny na imageshack lub xs.
4. Popraw nos i usta.
Hal
"Skuter" nie jest z?y. Tak jak kolega wy?ej radzi ; Wyostrz BMP, popraw oczy i usta.
Kubus91
Zrobilem wszystko od nowa, niestety chyba zbyt duzo sie nie rozni od poprzedniego.

Obwód twarzy nie jest taki rozmazany tylko do preview rozmazalem zeby wtopic.
jarek1989
no coraz lepiej smile.gif można by było ją wyostrzyć troche biggrin.gif
luke
Tak, tak przede wszystkim musisz więcej wyostrzać tekstury "miękkim wyostrzaniem" (maska wysotrzająca).
Katalończyk
FILTER ---- > SHARPEN -------> Unsharp Mask
Kubus91
Uwazam ze narazie jest jeszcze za wczesnie na wstawianie face-ow na forum wiec gdy sie troche podlucze robic twarze odswieze temat wink.gif
A tu moja ostatnia proba(maly blad z modelem na gorze twarzy. Porownanie z gry z modelem w oedit.

No moze jeszcze jedna twarz smile.gif

model nie moj. Wziety z 0_text. lekko przerobiony tylko smile.gif narazie szkole bmp.
Misisko
lepszy niż Bronowicki
Mortin
narazie proponuje Ci pocwiczyc w domowym zaciszu i nie publikowaniu swoich twarzy, gdyz ani modele, ani bmp nie sa dobre.. nie pokazuj takich twarzy na forum, bo tylko beda sie z Ciebie smiac.. jak juz stwierdzisz, ze mordka nadaje sie do pokazania na forum, to wtedy ja opublikuj
pozdro
luke
Cytat(Mortin @ Jun 9 2007, 22:13:43) [snapback]153176[/snapback]
narazie proponuje Ci pocwiczyc w domowym zaciszu i nie publikowaniu swoich twarzy, gdyz ani modele, ani bmp nie sa dobre.. nie pokazuj takich twarzy na forum, bo tylko beda sie z Ciebie smiac.. jak juz stwierdzisz, ze mordka nadaje sie do pokazania na forum, to wtedy ja opublikuj
pozdro

Z drugiej strony - nie zniechęcaj się. Forum nie jest miejscem na którym się ocenia kogoś twarze, wyśmiewa je bądź wywyższa nad inne, a miejscem do którego możesz zajrzec by zapytac się innych o porady w danej sprawie (tu akurat w sprawie fejsów) smile.gif
Kubus91
Troche pocwiczylem nad bmp i oto co wyszlo smile.gif z podobienstwem juz troche gorzej. Wloski nie moje.

Dani Alves

Prosze o komentarze i rady co jeszcze zmienic w Danielu (napewno podobienstwo smile.gif )

PS: Dzieki za nominacje do konkursu best ever laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.