Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dodanie Nowych Reprezentacji
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Jamnik
Mam takie pytanie: czy mozna dodac w jakis sposob nowe reprezentacje ? albo np zamiast Classic England stworzyc Azerbejdzan ?
KSG1946
mozna podmienic zawodnikow, zamienic flage ale gorzej bedzie ze zmiana nazwy...
Jamnik
Nazwe to chyba w Pes Fan Editor sie da, ale nie ustawie narodowo?ci w edycji gracza niestety sad.gif

Edit: nie mozna Pes fanem edytowa? nazwy klasycznych dru?yn, ani w ogóle narodowych sad.gif
BoBaN
nie da rady wyedytować pes fanem tych druzyn dokładnie. trzeba coś w plikach O textu mieszac..
Jamnik
Ale słyszałem o czymś w rodzaju Database do FIFY, dzięki któremu można dodać kilka nowych rzeczy jak ligi, kluby czy coś. Wie ktoś o czymś istniejącym do PESa w tym stylu ?
BoBaN
jak narazie nikt nie stworzył tak doskonałego narzędzia, może kiedyś doczekamy się jakiegoś nowego narzędzia spod ręki juce'a team server albo league server.. byłoby ciekawie, jak narazie to tylko marzenia:)
whan
oj mało wiecie, mało...

1. Nie da się dodawać nowych drużyn do gry.
2. Da się zastąpić każdą z drużyn, która dostępna jest w grze w tym reprezentację.
3. Da się zmienić nazwę każdej drużyny, nawet repr. za pomocą narzędzia PES6 T&S Exe Editor 1.0, który jednak nie działa z uaktualnieniem do pesa 6 wydanym przez CDP. Działa jednak z ang oraz podstawową wersją gry.
4. Żadnych teamserverów i tego typu rzeczy nie będzie. Jeśli coś jeszcze zostanie wykonane przez Juce'a do pesa 6 to jakies mniejsze poprawki itp... powód? zbyt mało czasu do wydania nowej gry by był sens coś większego robić.

tyle z mojej strony wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.