Można to jakoś skombinować na PeCeta? Jak tak to dajcie jakiś namiar, bo bym se z chęcią pograł... ;]
Dobry temat właśnie miałem taki założyć to była niezła gierka

!!
tylko i wylacznie via epsxe
Cytat
tylko i wylacznie via epsxe
Siano masz jakieś namiary? Bo mi to wisi jak w pograć byle pograć
Young_KSC
Feb 6 2005, 17:37
Co to wogòle za gierka??
Jakie z was są typy.... przecież wystarczy ściągnąś sobie emulator Epsxe ze stronki www.emumaniak.friko.pl i pobrać room z torrenta, albo emula i macie grę
gierka wypasiona gralem ja na szaraka poszukaj jej na www.osloskop.net
culles to jest pilka nozna w ktòrej widzisz zawonkina za plecòw :wink:
W PES-ie też jest taka kamera ale grać się nie da
Navering, do kogo ty rozmawiasz? JA miałbym nie wiedzieć co to jest Liberogrande? Na pleja to ja nawet wiem co to jest: "Bishi, Bashi Special"
Zdaje sie jesli dobrze pamietam Mackal21 był w posiadaniu tej gry...poszukaj jego numeru gg...albo sie zgłoś do mnie...
Na eMule był bin 200 mb, ściągnęło mi się do 170 mb i nie było źròdeł...
Cytat
Navering, do kogo ty rozmawiasz? JA miałbym nie wiedzieć co to jest Liberogrande? Na pleja to ja nawet wiem co to jest: "Bishi, Bashi Special"
to niebylo do ciebie zle popatrzalem chodzilo mi o tego ziomka Young_KSC :wink: źle popatrzalem moj blad
Libero Grande była naprawde fajową gierką, jedyny błąd ktòry mnie bardzo raził to to że grając w napadzie i tak musiałeś kierować obroną.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.