Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Id Graczy (orange Ekstraklasa Patch) Robię
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Jamnik
Witam! Wlasnie opracowuje dla siebie plik tekstowy z ID kazdego gracza z OE Patcha. Czy jest sens (gdy ukoncze juz) opublikowa? go ? Czy oplaca sie ? Czy ktos bedzie korzystal ? WG mnie nie byloby to zle, jezeli ktos czesto wrzuca twarze. Zamiast najpierw wchodzic w PES, spisac ID mozna byloby tylko ten plik otworzyc i sprawdzic ID bez wchodzenia i wychodzenia z gry.

Co sadzicie ?
Damian.
No według mnie to bardzo dobry pomysł. Nietrzeba byłoby wchodzić do gry.
Moim zdaniem możesz zacząc robic te zadanie

Pzdr
Orange_91
Cytat(Jamnik @ Jun 7 2007, 18:36:27) [snapback]152445[/snapback]
Witam! Wlasnie opracowuje dla siebie plik tekstowy z ID kazdego gracza z OE Patcha. Czy jest sens (gdy ukoncze juz) opublikowa? go ? Czy oplaca sie ? Czy ktos bedzie korzystal ? WG mnie nie byloby to zle, jezeli ktos czesto wrzuca twarze. Zamiast najpierw wchodzic w PES, spisac ID mozna byloby tylko ten plik otworzyc i sprawdzic ID bez wchodzenia i wychodzenia z gry.

Co sadzicie ?

Dla mnie troche bez sensu bo mozna wejsc w GDB Managerze i zobaczyc ID kazdego gracza.
Jamnik
A skąd ten GDB manager ?? I czy on pasuje do OE patcha ?
MAT92
Moim zdaniem to ma sens i fajnie jakbyś to skończył smile.gif
Raffels
To nie ma sensu, gdyż za pomocą GDB Managera można wrzucać twarz(i nie tylko) nie wchodząc do gry. Jest tam od razu wyświetlane ID zawodnika, zależnie od konkretnego OF-a. Program ten jest w downloadzie io.
Jamnik
Widze, ze sa i chetni i ci ktorzy na to patrza z innej strony. Ale wlasnie dla tych chetnych nad tym popracuje.
Jamnik
Jak sie tym GDB Managerem pos?u?y? ?

Edycja: ju? wiem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.