Witam! Wlasnie opracowuje dla siebie plik tekstowy z ID kazdego gracza z OE Patcha. Czy jest sens (gdy ukoncze juz) opublikowa? go ? Czy oplaca sie ? Czy ktos bedzie korzystal ? WG mnie nie byloby to zle, jezeli ktos czesto wrzuca twarze. Zamiast najpierw wchodzic w PES, spisac ID mozna byloby tylko ten plik otworzyc i sprawdzic ID bez wchodzenia i wychodzenia z gry.
Co sadzicie ?
Damian.
Jun 7 2007, 17:50
No według mnie to bardzo dobry pomysł. Nietrzeba byłoby wchodzić do gry.
Moim zdaniem możesz zacząc robic te zadanie
Pzdr
Orange_91
Jun 7 2007, 17:52
Cytat(Jamnik @ Jun 7 2007, 18:36:27) [snapback]152445[/snapback]
Witam! Wlasnie opracowuje dla siebie plik tekstowy z ID kazdego gracza z OE Patcha. Czy jest sens (gdy ukoncze juz) opublikowa? go ? Czy oplaca sie ? Czy ktos bedzie korzystal ? WG mnie nie byloby to zle, jezeli ktos czesto wrzuca twarze. Zamiast najpierw wchodzic w PES, spisac ID mozna byloby tylko ten plik otworzyc i sprawdzic ID bez wchodzenia i wychodzenia z gry.
Co sadzicie ?
Dla mnie troche bez sensu bo mozna wejsc w GDB Managerze i zobaczyc ID kazdego gracza.
A skąd ten GDB manager ?? I czy on pasuje do OE patcha ?
Moim zdaniem to ma sens i fajnie jakbyś to skończył
Raffels
Jun 7 2007, 18:07
To nie ma sensu, gdyż za pomocą GDB Managera można wrzucać twarz(i nie tylko) nie wchodząc do gry. Jest tam od razu wyświetlane ID zawodnika, zależnie od konkretnego OF-a. Program ten jest w downloadzie io.
Widze, ze sa i chetni i ci ktorzy na to patrza z innej strony. Ale wlasnie dla tych chetnych nad tym popracuje.
Jak sie tym GDB Managerem pos?u?y? ?
Edycja: ju? wiem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.