Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dodatki Do Gry Online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Satay
Witam wszystkich. Jestem nowy w tym środowisku.

Chciałbym dowiedzieć się, czy istnieją dodatki do gry strikte online i skąd można je ściągnąć (ew. jak ich szukać), gdyż dodatków, modów, kit serwerów itp itd jest cała masa.
Jako, że niedawno kupiłem PES'a, chciałbym także dowiedzieć się, czy wersja uaktualniająca, którą dostałem razem z grą jest aktualna, i czy nie potrzeba jakichś dodatkowych łatek.

Za każdą konstruktywną wypowiedź z góry dziękuję smile.gif
Kempu
KitSerwer to podstawa w dodatkach, ściągnij na samym początku, tylko dopasuj do niego of'a
Uaktualnienie do składów to właśnie of, do gry w necie nigdy go nie spotkałem.
Patche, czy wgrywać?? Ja bym polecił wgrać sobie of'a a reszte samemu według uznanania.

Może zagramy przez neta. mój nick w PESie to Ekoludek, pisz na gg jakby co.
Satay
dzięki smile.gif

Ale ja jestem kumaty w sprawie patchy updatów itp itd...
Mnie chodzi o to:
1. czy istnieje OF, który śmiga w online smile.gif (nie musi aktualizować składów... chcę tylko normalne nazwy itp itd wink.gif )
2. czy patche spowodują jakieś problemy z grą online
3. jaką paczkę do kitserwera poleciłbyś mi wink.gif

Kempu
Popatrz w other Edit,
tam jest wszystko.
A of zmienia nazwy, nie składy.
Orange_91
Cytat(Satay @ Jun 15 2007, 18:41:50) [snapback]154667[/snapback]
dzięki smile.gif

Ale ja jestem kumaty w sprawie patchy updatów itp itd...
Mnie chodzi o to:
1. czy istnieje OF, który śmiga w online smile.gif (nie musi aktualizować składów... chcę tylko normalne nazwy itp itd wink.gif )
2. czy patche spowodują jakieś problemy z grą online
3. jaką paczkę do kitserwera poleciłbyś mi wink.gif

1. Nie istnieje bo w grze online gra czyta z binow gry a nie z ofa.
Satay
nooo i o to mi chodziło smile.gif
pearljammer
Cytat(Satay @ Jun 22 2007, 11:20:08) [snapback]156344[/snapback]
nooo i o to mi chodziło smile.gif

ale patch do gry online owszem jest...ale jak ktos zaznaczyl w binie..ale sklady sa aktualniejsze...tj. gdzies z marca...i online hula normalnie smile.gif przez dkz mozna go wrzucic...

ale mam pytanie do ekspertow...jest mozliwosc wyedytowania takiego bina? zeby sobie samemu uaktualnic ten plik?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.