Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bandy By Bart_93
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
RBK
Witam, podobny temat isnieje na evofans.net, więc nie zaszkodzi również tutaj umieścić swój temat. Postanowiłem się trochę pobawić bandami. A oto moje prace:

NIKE

REAL MADRYT

MANCHESTER UNITED

INTER MEDIOLAN

Proszę o komenty i porady. Pozdro smile.gif
p@blo
Bandy ubogie ale nawet dobre.Jak dajesz wype?nienie to ustaw opcje warstwy na multiply(mno?enie) bo wtedy ?adnie wida? template.Spróbuj dodawa? efekty na loga
ScOuT
Najlepsze chyba Manchester Utd. tongue.gif
11A
wszystkie takie jednolite czyli ze sa po 3 znaki na bandzie najlepiej widac to w nike i w manie. najgorsze dla realu bez zadnego polotu srodkowa pilka na ostatniej bandzie rozmazana.inter-herb za ciemny i bez zadnej finezji. nike banda z joga bonito-widac biale zamiast szare

pracuj dalej
RBK
Dzięki za komentarze. A w międzyczasie udało mi się sklecić nowe bandy, tym razem dla Wisły Kraków:

i Legii Warszawa:

Proszę o komentarze. Pozdro i Dobranoc... smile.gif

P.S. Jeśli się spodobają to być może zarzucę bin-em.
11A
w 1 popraw tuskie bo troche rozmazane a w 2 dominet ale ogulem dosyc dobre bandy
RBK
Troch? od?wie?? temat smile.gif

Bandy Bayernu Monachium:

Je?li si? spodobaj? to dam bina smile.gif

Pozdro smile.gif

PS. Jakie nast?pne?? (tylko b?d? wykonane z drobnym opó?nieniem - tygodniowy wyjazd nad morze)
krzywapodkowa
podobają się tongue.gif
daj bina
Hal
Całkiem ładne bandy.....
RBK
BIN do band Bayernu.

PS. Jakie następne??
11A
zamiast siemens powinno byc benq siemens ale tak to fajne
Liedson +10
Legii nie komentuje... zajebiscie nie realistyczne... rob takie jakie sa na stadionach... reszta tez raczej slaba
11A
Liedson +10 zobacz se na date kiedy to bylo
Liedson +10
dobra... raczej to jest dla mnie nie istotne. Reszta band nie pasi mi zwyczajnie.
RBK
Dziękuję za oceny smile.gif

Zrobiłem nowe bandy, tym razem realistyczne, z okazji Wielkiego Meczu, wygranego przez polityków 3:0 :

BIN

Zapraszam do AKTYWNEGO komentowania. Pozdro smile.gif
Hal
Ładne bandy. Ale nie ściągne bo nie mam w PESIE obu reprezentacji.

; DDDDDDDDDDDD

RBK
Witam. To są moje ostatnie bandy przed tygodniowym wyjazdem nad morze. Mam nadzieje, że się stęsknicie za mną rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Oto bandy Olympique Lyonnais:

BIN

Pozdro smile.gif
11A
no fajne tylko ze nie wszystkie loga sa "wklejone" tylko nalozone na bande
RBK
Po przerwie bandy reprezentacji Hiszpanii:

Proszę o komentarze. Pozdro smile.gif

PS. Jeśli się spodobają, dam bina.

Jakie następne??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.