Autor:Tomixx
Tytuł:Ricardo Kaka
Rozmiar: 47 MB
Czas trwania: 7:16
Program: Sony Vegas 7
Data produkcji: Maj 2007
DOWNLOAD:
Bezpośredni Link
Do oglądania:
YouTube
Chciałbym wam przedstawić moją najnowsza kompilacje o Ricardo Kace - moim ulubionym piłkarzu, można w niej zobaczyc bardzo wiele dryblingów, goli i tricków Ricky'ego. Sądzę, że jest to moja najlepsza kompilacja i bardzo zależy mi na waszych komentarzach na jej temat.
Mam nadzieje że się spodoba 
Miłego oglądania!
bobex77
Jun 2 2007, 11:00
Super mi sie bardzo podoba
zarowno pomysl jak i wykonanie swietne
gratz
extra kompilacja
bardzo mi sie podoba
the-bhoys
Jun 2 2007, 11:12
Świetna kompilacja, mi również bardzo się podobała
dzięki wielkie, mam nadzieje że nastepne moje kompilacje równie bardzo beda się wam podobac
bardzo zajebista kompilacja.... Efekty, muza jak i materiał oceniam na 10....: brawo
ładny montaż
brawo, mi sie podobało
pozdro
Przezajebista kompilacja ;DD
matthew
Jun 2 2007, 13:35
I pomysł i montaż na bardzo wysokim poziomie! I like it! Brawo
Muzyke moglbys dac lepsza,a tak pozatym to zajebisty filmik:)
zajefajne! ale mogles poszukac niektorych fragmentow w lepszej jakosci ale i tak super
o widzę że naprawde wam się podoba i bardzo mnie to cieszy, niedługo oblukam wasze kompilacje (z PES6) i ocenie, zarówno od strony technicznej :] jak i goli...
Wydaje mi sie ze zapomniales zmenić w SOURCE na NO.To jest w opcjach Video Pan/Crop.Film po tym jest na calej rozciąglości ekranu, a na youtube nie oglądamy go w dziwacznym prostokąciku.
pozdro
tak szczerze to nie wiedziałem ze jest taka opcja... ale chyba filmik w takiej postaci nikomu nie przeszkadza ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.