Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ricardo Kaka' By Tomixx
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
tomixx

Autor:Tomixx
Tytuł:Ricardo Kaka
Rozmiar: 47 MB
Czas trwania: 7:16
Program: Sony Vegas 7
Data produkcji: Maj 2007

DOWNLOAD:
Bezpośredni Link

Do oglądania:
YouTube

Chciałbym wam przedstawić moją najnowsza kompilacje o Ricardo Kace - moim ulubionym piłkarzu, można w niej zobaczyc bardzo wiele dryblingów, goli i tricków Ricky'ego. Sądzę, że jest to moja najlepsza kompilacja i bardzo zależy mi na waszych komentarzach na jej temat.
Mam nadzieje że się spodoba wink.gif

Miłego oglądania!
bobex77
Super mi sie bardzo podoba
zarowno pomysl jak i wykonanie swietne
gratz
olo
extra kompilacja smile.gif
bardzo mi sie podoba
the-bhoys
Świetna kompilacja, mi również bardzo się podobała wink.gif
tomixx
dzięki wielkie, mam nadzieje że nastepne moje kompilacje równie bardzo beda się wam podobac smile.gif

Pelas
bardzo zajebista kompilacja.... Efekty, muza jak i materiał oceniam na 10....: brawo
Bo0os
ładny montaż

brawo, mi sie podobało

pozdro
mdk66
Przezajebista kompilacja ;DD
matthew
I pomysł i montaż na bardzo wysokim poziomie! I like it! Brawo wink.gif
ryba
Muzyke moglbys dac lepsza,a tak pozatym to zajebisty filmik:)
WnK
zajefajne! ale mogles poszukac niektorych fragmentow w lepszej jakosci ale i tak super
tomixx
o widzę że naprawde wam się podoba i bardzo mnie to cieszy, niedługo oblukam wasze kompilacje (z PES6) i ocenie, zarówno od strony technicznej :] jak i goli...
Bo0os
Wydaje mi sie ze zapomniales zmenić w SOURCE na NO.To jest w opcjach Video Pan/Crop.Film po tym jest na calej rozciąglości ekranu, a na youtube nie oglądamy go w dziwacznym prostokąciku.

pozdro
tomixx
tak szczerze to nie wiedziałem ze jest taka opcja... ale chyba filmik w takiej postaci nikomu nie przeszkadza ;]
had2
super:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.