Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Rovix
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Rovix
Oto mój pierwszy "wyrób" z Fotoshopa smile.gif
Pelas
jak na 1y raz to jest naprawde dobrze... template chyba niee twój?
Rovix
Temple nie ale reszta ta smile.gif
don rxf
Bardzo fajny strój jak na poczatek
Flisak
Szczerze?? Słabo. Ale jak sam napisałeś, początki są zawsze trudne. Logo jest słabe, kolorki jakoś mi nie pasują, no i przede wszystkim koszulka nike na templarcie adidas
Rovix
Flisak mam pytanko zaporzyczyłbyś mi wszystkie templemaciki jakie masz na jakims serwerze ??
Flisak
Cytat(Rovix @ May 25 2007, 23:49:32) [snapback]149769[/snapback]
Flisak mam pytanko zaporzyczy?by? mi wszystkie templemaciki jakie masz na jakims serwerze ??

Choch! Jest tego duzioooo (ze 30 a nawet wi?cej mb). Ale jak b?d? mia? chwil? czasu to z ch?ci? ci pomog? wink.gif
Rovix
GKS smile.gif na free temlemaciku smile.gif

Proszę o komenty smile.gif
Flisak
Logo sponsora na koszulce jest bardzo źle wycięte. Czarne elementy stroju są za czarne i nie widać templarta(chodzi głónie o getry). No i w ogóle jakoś cienko
p@blo
Cytat(Rovix @ May 25 2007, 23:49:32) [snapback]149769[/snapback]
Flisak mam pytanko zaporzyczy?by? mi wszystkie templemaciki jakie masz na jakims serwerze ??

Szukanie nie boli http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=8493 wink.gif
ComeBack
Slabe loga i slaby efekt...trenuj
POZDRAWIAM;)
matthew
Cytat(ComeBack @ May 26 2007, 14:43:58) [snapback]149906[/snapback]
Slabe loga i slaby efekt...trenuj
POZDRAWIAM;)

Też tak uważam, jednak każdy od czegoś zaczyna ;]
Rovix
Cytat(pablo 109 @ May 26 2007, 13:39:26) [snapback]149884[/snapback]

Te templematki mam chodzi mi o wszystkie jakie ma Flisak bo tam jest kilka a on ma oko?o 30 mb wiec musi miec wiecej smile.gif
GooFy
Kitsy słabiutkie, mało pracy w nich miałeś...
Rovix
A oto moja najnowsza i myślę że o wiele lepsza od swoich poprzedniczek smile.gif
Barca Puma with logo "Nordea"

Ps. Jak najlepiej wtapiać loga ?? poda mi ktoś jakiś sposób ??
11A
ten zielony kolor zupelni nie pasuje w tym pierwszym naju tez byl zbedny zupelnie i naj ma 1 pasek max a nie 3. wracajac do barcy to widac jescze troche niedorobek ale cwicz tongue.gif
GooFy
Kitsy fatalne... Pokolorowany template z gotowymi szyciami i Loga beznadziejne...
Rovix
goooooofy to jak wbic te loga żeby były lepsze ??
ComeBack
Cytat(GoooooFy @ May 27 2007, 14:52:25) [snapback]150110[/snapback]
Kitsy fatalne... Pokolorowany template z gotowymi szyciami i Loga beznadziejne...

Fatalne to one nie sa...na logach widac jakies efekty czego w twoich kitsach nadaremno szukac...
co prawda kolory bardzo pastelowe i kits lekko niedopracowany ale widac ze kolo sie stara...
POZDRAWIAM;)
Rovix
I taki komentarz motywuje do pracy smile.gif
Rovix
Kit's do?? na szybko co wida? :/ ale mam jedno podstawowe pytanko czy dobrze s? wtopione loga je?eli nie to poprosz? o pomoc jak to robi? tym najbardziej chce si? teraz zaj?? Pzdr

Poprosi?bym tak?e dobrego kit's mejkera o gadu smile.gif chcia?bym ?eby udzieli? mi kilku informacji ?ebym robi? lepsze stroje
kostek
Po pierwsze, i najważniejsze, przykładaj się choć trochę. dry.gif
Na koszulce widać nierówności przy wypełnianiu kolorem, logo na plecach kanciaste, w ogóle nie wycięte...
11A
no wmiare dobrze ale na plecach zbedny i widac ze mocno niedokonczony ten kits
Flisak
Ależ nie dokładny kits! Logo romy na plecach jest fatalnie wycięte dry.gif , nierówne elementy na koszulce i na rękawach(z czego jeden jest dwukolorowy). Pracuj
Rovix
Next : Borusia 07 - 08

Flisak
Dziwne, przekr?cone logo, zero szy?, tylko pokolorowany tenplart. Nadal s?abo. Spróbuj zrobi? ten strój Borussi
http://img454.imageshack.us/my.php?image=image2ep8tv8.jpg
Rovix
Flisak a jak się robi szycia możesz mi powiedzieć ????
norek
Cytat(Rovix @ Jun 1 2007, 19:34:07) [snapback]150956[/snapback]
Next : Borusia 07 - 08

Slabo wtopione loga, bez stylow, no i stroj ma sie nijak do rzeczywistosci bo collar calkowicie nie ten. Na zdjeciu jest czarny z wycieciem u Ciebie jest zolty bez niczego.
Rovix
Po dość długieeeeeeeeeeeeeeeeej przerwie wracam do issonline smile.gif i do robienia kitsów tongue.gif oczywiscie wracam to nie znaczy ze przez ten cały czas robiłem kitsy niestety nie.............. oto jedna z moich pierwszych - ostatnich wypocin

Prosiłbym o komenty co poprawić co jest źle co można podrasować itp. Chodziłoby mi o konkrety
perONE
`ja jakiej druzynki to jest kits??
bledy: logo HP jakos dziwnie wyglada tak jakby nie wtopione w koszulke
Flisak
Zero logiki na szyciach na koszulce. Są i nagle się urywają i potem pojawiają się na barkach blink.gif No i bardzo dziwaczny kołnierz(no chyba, że sądziłeś, że to opaska kapitańska laugh.gif )
GooFy
No ten bajer będzie git jak go zwęzisz... Bo to takie jasne w rogach to barki koszulki i dlatego tak jak mówił Filisak w grze będzie to wyglądało tak że w pewym miejscu utną się a reszta będzie na barkach... Kołnierz tak samo zły... W grze będzie to rozmazana plama... A po za tym loga słabe...
artysta germanista
za dużo sie nie napracowałeś 4 razy logo nike, logo hp powinno być chyba z białym w tle ale + że są jakiekolwiek szycua ale poćwicz troche jeszcze
Rovix
Mam wielką prośbę i pytanie jak się wtapia te loga na koszulkach bo nie mam zielonego pojęcia a na twoim tutku goooofy nie wtapiałeś logosów smile.gif pozdrawiam Rovix
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.