Oto mój pierwszy "wyrób" z Fotoshopa
jak na 1y raz to jest naprawde dobrze... template chyba niee twój?
Temple nie ale reszta ta
don rxf
May 25 2007, 22:03
Bardzo fajny strój jak na poczatek
Flisak
May 25 2007, 22:35
Szczerze?? Słabo. Ale jak sam napisałeś, początki są zawsze trudne. Logo jest słabe, kolorki jakoś mi nie pasują, no i przede wszystkim koszulka nike na templarcie adidas
Flisak mam pytanko zaporzyczyłbyś mi wszystkie templemaciki jakie masz na jakims serwerze ??
Flisak
May 25 2007, 22:58
Cytat(Rovix @ May 25 2007, 23:49:32) [snapback]149769[/snapback]
Flisak mam pytanko zaporzyczy?by? mi wszystkie templemaciki jakie masz na jakims serwerze ??
Choch! Jest tego duzioooo (ze 30 a nawet wi?cej mb). Ale jak b?d? mia? chwil? czasu to z ch?ci? ci pomog?
GKS

na free temlemaciku

Proszę o komenty
Flisak
May 26 2007, 12:12
Logo sponsora na koszulce jest bardzo źle wycięte. Czarne elementy stroju są za czarne i nie widać templarta(chodzi głónie o getry). No i w ogóle jakoś cienko
Cytat(Rovix @ May 25 2007, 23:49:32) [snapback]149769[/snapback]
Flisak mam pytanko zaporzyczy?by? mi wszystkie templemaciki jakie masz na jakims serwerze ??
Szukanie nie boli
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=8493
ComeBack
May 26 2007, 13:39
Slabe loga i slaby efekt...trenuj
POZDRAWIAM;)
matthew
May 26 2007, 13:46
Cytat(ComeBack @ May 26 2007, 14:43:58) [snapback]149906[/snapback]
Slabe loga i slaby efekt...trenuj
POZDRAWIAM;)
Też tak uważam, jednak każdy od czegoś zaczyna ;]
Cytat(pablo 109 @ May 26 2007, 13:39:26) [snapback]149884[/snapback]
Te templematki mam chodzi mi o wszystkie jakie ma Flisak bo tam jest kilka a on ma oko?o 30 mb wiec musi miec wiecej
Kitsy słabiutkie, mało pracy w nich miałeś...
A oto moja najnowsza i myślę że o wiele lepsza od swoich poprzedniczek

Barca Puma with logo "Nordea"

Ps. Jak najlepiej wtapiać loga ?? poda mi ktoś jakiś sposób ??
ten zielony kolor zupelni nie pasuje w tym pierwszym naju tez byl zbedny zupelnie i naj ma 1 pasek max a nie 3. wracajac do barcy to widac jescze troche niedorobek ale cwicz
Kitsy fatalne... Pokolorowany template z gotowymi szyciami i Loga beznadziejne...
goooooofy to jak wbic te loga żeby były lepsze ??
ComeBack
May 27 2007, 19:56
Cytat(GoooooFy @ May 27 2007, 14:52:25) [snapback]150110[/snapback]
Kitsy fatalne... Pokolorowany template z gotowymi szyciami i Loga beznadziejne...
Fatalne to one nie sa...na logach widac jakies efekty czego w twoich kitsach nadaremno szukac...
co prawda kolory bardzo pastelowe i kits lekko niedopracowany ale widac ze kolo sie stara...
POZDRAWIAM;)
I taki komentarz motywuje do pracy
Kit's do?? na szybko co wida? :/ ale mam jedno podstawowe pytanko czy dobrze s? wtopione loga je?eli nie to poprosz? o pomoc jak to robi? tym najbardziej chce si? teraz zaj?? Pzdr

Poprosi?bym tak?e dobrego kit's mejkera o gadu

chcia?bym ?eby udzieli? mi kilku informacji ?ebym robi? lepsze stroje
kostek
May 31 2007, 13:41
Po pierwsze, i najważniejsze, przykładaj się choć trochę.

Na koszulce widać nierówności przy wypełnianiu kolorem, logo na plecach kanciaste, w ogóle nie wycięte...
no wmiare dobrze ale na plecach zbedny i widac ze mocno niedokonczony ten kits
Flisak
May 31 2007, 15:26
Ależ nie dokładny kits! Logo romy na plecach jest fatalnie wycięte

, nierówne elementy na koszulce i na rękawach(z czego jeden jest dwukolorowy). Pracuj
Next : Borusia 07 - 08

Dziwne, przekr?cone logo, zero szy?, tylko pokolorowany tenplart. Nadal s?abo. Spróbuj zrobi? ten strój Borussi
http://img454.imageshack.us/my.php?image=image2ep8tv8.jpg
Flisak a jak się robi szycia możesz mi powiedzieć ????
Cytat(Rovix @ Jun 1 2007, 19:34:07) [snapback]150956[/snapback]
Next : Borusia 07 - 08

Slabo wtopione loga, bez stylow, no i stroj ma sie nijak do rzeczywistosci bo collar calkowicie nie ten. Na zdjeciu jest czarny z wycieciem u Ciebie jest zolty bez niczego.
Po dość długieeeeeeeeeeeeeeeeej przerwie wracam do issonline

i do robienia kitsów

oczywiscie wracam to nie znaczy ze przez ten cały czas robiłem kitsy niestety nie.............. oto jedna z moich pierwszych - ostatnich wypocin

Prosiłbym o komenty co poprawić co jest źle co można podrasować itp. Chodziłoby mi o konkrety
perONE
Feb 21 2008, 20:31
`ja jakiej druzynki to jest kits??
bledy: logo HP jakos dziwnie wyglada tak jakby nie wtopione w koszulke
Flisak
Feb 21 2008, 22:25
Zero logiki na szyciach na koszulce. Są i nagle się urywają i potem pojawiają się na barkach

No i bardzo dziwaczny kołnierz(no chyba, że sądziłeś, że to opaska kapitańska

)
No ten bajer będzie git jak go zwęzisz... Bo to takie jasne w rogach to barki koszulki i dlatego tak jak mówił Filisak w grze będzie to wyglądało tak że w pewym miejscu utną się a reszta będzie na barkach... Kołnierz tak samo zły... W grze będzie to rozmazana plama... A po za tym loga słabe...
artysta germanista
Feb 22 2008, 07:44
za dużo sie nie napracowałeś 4 razy logo nike, logo hp powinno być chyba z białym w tle ale + że są jakiekolwiek szycua ale poćwicz troche jeszcze
Mam wielką prośbę i pytanie jak się wtapia te loga na koszulkach bo nie mam zielonego pojęcia a na twoim tutku goooofy nie wtapiałeś logosów

pozdrawiam Rovix
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.