Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Weol'07 1.0 World Teams + Orange Ekstraklasa Patch
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Edycja
Czarny

Niedawno w newsie na stronie głównej IO była mowa o tym patchu do Winning Eleven 2002 OnLine smile.gif

Przytoczę najważniejsze sprawy.

Servis WEOL dość długo po wypuszczeniu BETY patcha pracował nad jej dopracowaniem, po około 2 miesiącach testów udało nam się znaleźć i poprawić liczne błędy, jak i dopracować inne rzeczy, głównie graficzne. Trzy dni temu miała miejsce premiera najnowszego patcha do WE2002 OnLine smile.gif

WEOL'07 1.0 World Teams + Orange Ekstraklasa Patch

Oto co on zawiera:
- 60 reprezentacji z całego świata (wliczając nawet takie egzotyki jak Mali, Izrael, Gwineę czy Egipt smile.gif )
- Pełną Orange Ekstraklasę (nie ma to jak dwóch kibiców gra ze sobą swoimi miejscowymi drużynami smile.gif )
- 12 najlepszych klubów z Europy ( takie klasyki jak Manchester United czy Barcelona muszą być smile.gif )
- aktualne stroje i statystyki wszystkich drużyn
- oraz różne dodatki typu: nowa piłka, bandy, kolor siatek, logo, title itp.

Oto kilka screenów przedstawiających rozłożenie drużyn w menu wyboru, jak i nową grafikę (stroje, nową piłkę i siatki):
widok loga
widok menu
widok formacji
widok meczu (daleka kamera)
widok replayu (bliska kamera)

Jeżeli chciałbyś dowiedzieć się więcej o naszym patchu, np. kto wpadł na pomysł aby go stworzyć, jak był on realizowany, kto tworzył i kto pomógł w jego wykonaniu - zapraszam do zapoznania się z plikiem Read Me

Jeżeli ktoś jeszcze nie sprawdził naszej produkcji to zapraszam do ściągnięcia:

D O W N L O A D:

Intalka Patcha
->
http://www.rapidleecher.com/?r=1eqz (21,4mb)

Zestaw dla znawców (Spaczowany ROM, Cpka i Memka) ->
http://www.rapidleecher.com/?r=1eqy (12,4mb)

Jeżeli jesteś początkującym graczem to polecam ściągnięcie w pełni automatycznej Instalki po której należy tylko skonfigurować klawisze i grać! smile.gif Poza tym przy Instalce uzyskasz gotowe profile oraz takie oto piękne okno emulatora smile.gif
Wszelkie dokładne informacje z ilustrującymi to obrazkami co zrobić po zainstalowaniu gry znajdziesz na www.jak-zagrac.go.pl
Zapraszam także do zapoznania się z Winning Eleven 2002 FAQ gdzie znajdziecie wszelkie wyjaśnienia opcji gry, jak i szczegółowe objaśnienie klawiszologii.

Chciałbym jeszcze przy tej okazji powiedzieć o pewnej sprawie. Być może ktoś z Was posiada jeszcze konsole Playstation i gra na niej w Winning Eleven 2002. Jest możliwość, że wyżej wymieniony patch będzie działał na Waszej konsoli, także jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o wpis. Jak będzie paru chętnych to postaram się dopasować patcha do FULL WE2002.

Zapraszam do zdrowej dyskusji, oceniania i konstruktywnych komentarzy do tej produkcji smile.gif
snake
Złe linki coś podaleś.
Instalka żywcem ściągnięta z mojej. A przeciez była ona taka za bardzo automatczna jak to ująłeś, "lepiej jak ktoś się nauczy configu gry" LOL! biggrin.gif
jak zagrac go pl tez sciagniete z we2002.xt.pl
Patch ogólnie to dno, szkoda że nie potraficie zrobić nic samemu
Widok formacji: bardzo oryginalny
widok loga: pr0 jak się patrzy
siatki: bez komentarza
Tlo w epsxecutorze tez znajomy pomysl smile.gif
PS. Zróbcie kiedyś coś samemu smile.gif

Taki mój konstruktywny komentarz.

Bez odbioru.
lukasso
mnie tam tylko siatki przeszkadzają.
Adam.zip
Jestem usatysfakcjonowany, patch jest bardzo przyzwoity i jestem daleki od określeń typu dno smile.gif Szczególnie cieszy Polska liga, której zabrakło niestety w patchu na 2007 IO, można śmigać eŁKSą i miażdżyć np. ZL czy Widzew. rolleyes.gif
Z pewnej perspektywy, można się doczepić do tego, że nie ma spolszczenia menu, jednakże na tym drugim serwisie jest "sporo" obcokrajowców, także jest to całkowicie zrozumiałe smile.gif
Pozdro dla graczy wink.gif
Grzechu92
Kapitalna robota, gra się świetnie, przede wszystkim polskimi zespołami(czego na ISS nie ma tongue.gif ). Snake zazdrość twoja nie zna granic. Może zamiast marudzić wzielibyście się wraz z Waszą "redakcją" do ożywienia WE2002 na tym forum.
WEOL rządzi!!!
whan
Cytat(Grzechu92 @ May 16 2007, 20:13:15) [snapback]147984[/snapback]
Kapitalna robota, gra się świetnie, przede wszystkim polskimi zespołami(czego na ISS nie ma tongue.gif ). Snake zazdrość twoja nie zna granic. Może zamiast marudzić wzielibyście się wraz z Waszą "redakcją" do ożywienia WE2002 na tym forum.
WEOL rządzi!!!

Patch pewnikiem jest autorstwa toma21 i chwałą mu za to że sie tego podjął, roboty przy tym sporo czarny pewnie tylko staty porobił bo więcej nic nie potrafi smile.gif Patch solidny, żadnych fajerwerków i pare zbędnych dodatków jak siatki koloru pomarańczowego. W patchach snake'a też za dużo tego momentami było. rolleyes.gif

PS
Redakcję IO masz na głównej, snake bynajmniej do niej nie należy i pisze w swoim imieniu.
PS2
na tym forum zobaczycie jeszcze porządnego, dopracowanego w każym szczególe patcha, który wnieśnie sporo zmian do tej gry.
pewnie nie zostanie on wydany już jako produkt issonline.pl ale na pewno będzie się tutaj na nim grało...
Raku
hmmm świerzy patch wink.gif
jako uzależniony od staruszki we2002 czekam z niecierpliwością i trzymam kciuki aby wyszło jak najlepiej smile.gif

Co do patcha WEOL 1.0 to za dużo meczy nie zagrałem jeszcze powiem, że Tom i Czarny spisali się na medal i jak na debiut edytorski to wyszło bardzo fajnie.
na plus:
- Polskie teamy
- Łotwa w patchu wink.gif
- Dużo reprezentacji i dobry dobór (Izrael ciekawy)
- Dobra decyzja aby nie dawać tylu klubów zagranicznych (bo tak na prawdę to za dużo się na nich nie gra)
- Ładnie graficznie
na minus:
- Właściwie to jestem tak zaślepiony że nie widzę wink.gif

ocenka: 9+/10
Czarny
Więc postanowiłem odpowiedzieć na parę opinii i komentarzy smile.gif
Cytat(snake @ May 16 2007, 15:46:48) [snapback]147885[/snapback]
UP

Z tego co pamiętam to Ty jesteś najlepszy w małpowaniu wink.gif

Co do Twojej instalki to jest ona dalece niedopracowana. "NIE ZMIENIAJ KATALOGU" biggrin.gif

jak-zagrac.go.pl wykonałem nawet nie spoglądając na Twoje we2002.xt.pl Po Twojej wypowiedzi wszedłem i także śmiem twierdzić, że brakuje tam wielu bardzo ważnych rzeczy.

To, że patch to dno to Twoja własna opinia zazdrośnika wink.gif Myślę, że Twoje umiejętności "patchmakerowskie" nie obejmują nawet tych rzeczy, które udało nam się odkryć i z powodzeniem zastosować. Pamiętam jak swego czasu chciałeś dodać Kostarykę do patcha i ją wycofałeś z pewnych względów wynikających z Twojej niewiedzy...

Widok loga - staraliśmy się zrobić oryginalny, a nie edytować istniejące z podstawowej gry.

Siatki... Nazwa Patcha zawiera słowo Orange (na cześć dodanej Orange Ekstraklasy), więc na takie się zdecydowaliśmy, poza tym białe zasłaniałyby reklamę za bramką, widoczną zawsze przy nagrywaniu replayów, WEOL w końcu słynie z reklamy, więc musi dbać o swój biznes tongue.gif

Tło w ePSXeCutorze... Nie spotkałem się z tym nigdzie, tom21 to zrobił.

Co do Twojego "Zróbcie kiedyś coś samemu" to chciałem Ci powiedzieć, że jedyne co nie zrobiliśmy samemu to baza, ponieważ skorzystaliśmy z WELeague, poza tym i tak wszystko (staty, teamy, rozłożenie teamów w menu o którym nie masz pojęcia-wspomniana Kostaryka laugh.gif ) dostosowaliśmy do siebie.

PS. Największe servisy traktujące o emulacji poinformowały w newsach o naszej produkcji bezproblemowo, widocznie doceniły to DNO smile.gif Przykłady: http://www.emuinfo.pl/ , http://multiemu.net/index.php , http://psemu.pl/

Żegnam rozżalonego zazdrośnika wink.gif

Cytat(Adam.zip @ May 16 2007, 17:28:00) [snapback]147927[/snapback]
UP

Nie spolszczenie gry jest celowe, WEOL jest otwarte na obcokrajowców i planujemy rozwinąć ten biznes szerzej niedługo smile.gif
Przy okazji tego tematu przypomniała mi się zabawna sytuacja związana ze spolszczaniem nazw drużyn w menu...
Czile biggrin.gif

PS. Nie zacytowałem pełnych wiadomości ponieważ występują jakieś dziwne ograniczenia na emotki...
snake
pimp pong, pimp pong ...

Forma patcha nie jest Waszą zasługą. Gdyby nie weleague, nie sam patch a ich rady to ... sam sobie odpowiedz.

Cytat(Czarny @ May 19 2007, 01:19:37) [snapback]148417[/snapback]
Więc postanowiłem odpowiedzieć na parę opinii i komentarzy smile.gif

Z tego co pamiętam to Ty jesteś najlepszy w małpowaniu wink.gif

Co do Twojej instalki to jest ona dalece niedopracowana. "NIE ZMIENIAJ KATALOGU" biggrin.gif

O_O w tej instalce na WEOL tez sie nie da zmienic katalogu, w sumie to lepsze rozwiązanie, Ty ją zrobiłeś?

To, że patch to dno to Twoja własna opinia zazdrośnika wink.gif Myślę, że Twoje umiejętności "patchmakerowskie" nie obejmują nawet tych rzeczy, które udało nam się odkryć i z powodzeniem zastosować. Pamiętam jak swego czasu chciałeś dodać Kostarykę do patcha i ją wycofałeś z pewnych względów wynikających z Twojej niewiedzy...

Odkryliście to sami bez niczyjej pomocy?

Widok loga - staraliśmy się zrobić oryginalny, a nie edytować istniejące z podstawowej gry.

Oryginalne nie znaczy dobre.

Tło w ePSXeCutorze... Nie spotkałem się z tym nigdzie, tom21 to zrobił.

W instalce do WE 2007 v.1.1 dałem tło z IO.

Co do Twojego "Zróbcie kiedyś coś samemu" to chciałem Ci powiedzieć, że jedyne co nie zrobiliśmy samemu to baza, ponieważ skorzystaliśmy z WELeague, poza tym i tak wszystko (staty, teamy, rozłożenie teamów w menu o którym nie masz pojęcia-wspomniana Kostaryka laugh.gif ) dostosowaliśmy do siebie.

O rozłożeniu teamów nie mam pojęcia? hmm widocznie wiesz lepiej od mnie.
Nie spolszczenie gry jest celowe, WEOL jest otwarte na obcokrajowców i planujemy rozwinąć ten biznes szerzej niedługo smile.gif

Takich obcokrajowców jak Kewell?

biggrin.gif

PS. Niezłą polewkę mieliśmy z Was na kanale #polevo w sprawie Kewella.
Czarny
Cytat(snake @ May 19 2007, 02:12:19) [snapback]148419[/snapback]
pimp pong, pimp pong ...

Forma patcha nie jest Waszą zasługą. Gdyby nie weleague, nie sam patch a ich rady to ... sam sobie odpowiedz.

Zapewniam Cię, że forma patcha jest tylko i wyłącznie naszą zasługą smile.gif
Chyba nie czekałeś, że będę od Ciebie pobierał porady...
Ciekawe może być to, że polipoli nas wprowadził w świat edycji, a pod koniec to my go poinformowaliśmy o pewnych, bardzo ważnych odkryciach wink.gif

Zresztą... Przypomnij sobie z czego powstał Twój wielki patch wink.gif
Pozdro Timak

Bez odbioru na snakowo-żalowe zaczepki smile.gif
snake
Cytat(Czarny @ May 19 2007, 02:20:13) [snapback]148420[/snapback]
Ciekawe może być to, że polipoli nas wprowadził w świat edycji, a pod koniec to my go poinformowaliśmy o pewnych, bardzo ważnych odkryciach wink.gif

Odkryj Swój mózg to może będzie z Tobą lepiej smile.gif

PS. Dla zainteresowanych wpiszcie na google CzarnyElo i podziwiajcie wyniki.
PS2. Rober Sierzant w ŁKSie rządzi!
Czarny
Cytat(snake @ May 19 2007, 02:23:27) [snapback]148421[/snapback]
Odkryj Swój mózg to może będzie z Tobą lepiej smile.gif

PS. Dla zainteresowanych wpiszcie na google CzarnyElo i podziwiajcie wyniki.
PS2. Rober Sierzant w ŁKSie rządzi!

Dzięki za znalezienie błędu snake, po wakacjach jak zrobimy update do 1.1 na pewno to zostanie uwzględnione smile.gif
Jeżeli jeszcze coś znajdziesz to zapodaj to w tym temacie, byłbym wdzięczny.

PS. Fajny avatarek smile.gif Jak możesz to daj pełny link, nie tylko WEOL. Reklamy nigdy za wiele smile.gif Dałem zapisz jako na obrazku i plik nazywa się "czarnytochuj.JPG" biggrin.gif Aż taki wielki rzalobul odczuwasz do mnie? laugh.gif Trudno... Nie wszyscy muszą doceniać mój wkład w scene WE2002 rolleyes.gif

Pozdrawiam snak :*
Gallus
heheh kiedy ja to przeczytałem, hmmmm snake po prostu żal, avat świadczy o Twojej zazdrości co do sukcesu Czarnego, aaaaa fajnie było usłyszeć wiadomość brak sneka w redakcji IO tongue.gif Co do patcha hmmm wszyscy oceniają go pozytywnie więc mam wiadomośc dla osób czytających ten temat po raz pierwszy SNAKE-ZAZDROŚĆ-NIESZCZEROŚĆ-ZAKŁAMANIE.
pozdro
whan
Cytat(Gallus @ May 31 2007, 23:27:49) [snapback]150842[/snapback]
heheh kiedy ja to przeczytałem, hmmmm snake po prostu żal, avat świadczy o Twojej zazdrości co do sukcesu Czarnego, aaaaa fajnie było usłyszeć wiadomość brak sneka w redakcji IO tongue.gif Co do patcha hmmm wszyscy oceniają go pozytywnie więc mam wiadomośc dla osób czytających ten temat po raz pierwszy SNAKE-ZAZDROŚĆ-NIESZCZEROŚĆ-ZAKŁAMANIE.
pozdro

tylko kogo to obchodzi? nie znasz człowieka a pierdolisz jak potłuczony. na pewno najwieksza bolaczka jego zycia jest zazrdosc o patcha ... ech.
Raffels
Wszyscy? Od kiedy ty znasz zdanie wszystkich osób grajacych na tym patchu? Chyba, ze jest ich tak mało to sorry. Co do patcha sie nie wypowiem bo nie gralem ale sadzac po screenach (kolor siatek tragedia, wszwchobecna reklama, mozna sie poczuc jak w swiecie spamu) i literowkach w nazwiskach, jezeli reszta "dobija" do tego poziomu to nie wiem czy jest to rzeczywiscie taki swietny produkt. Oczywiscie moge sie mylic, ludzka rzecz. Jednak niejednokrotnie slyszalem okreslenie po prostu "sredniak". I nie są to wcale whany i snaki IO stop join. smile.gif
Gallus
Cytat(Raffels @ Jun 1 2007, 00:00:37) [snapback]150845[/snapback]
Wszyscy? Od kiedy ty znasz zdanie wszystkich osób grajacych na tym patchu? Chyba, ze jest ich tak mało to sorry. Co do patcha sie nie wypowiem bo nie gralem ale sadzac po screenach (kolor siatek tragedia, wszwchobecna reklama, mozna sie poczuc jak w swiecie spamu) i literowkach w nazwiskach, jezeli reszta "dobija" do tego poziomu to nie wiem czy jest to rzeczywiscie taki swietny produkt. Oczywiscie moge sie mylic, ludzka rzecz. Jednak niejednokrotnie slyszalem okreslenie po prostu "sredniak". I nie są to wcale whany i snaki IO stop join. smile.gif

człowieku! ja miałem na myśli osoby wypowiadające sie w tym temacie, a powiedz mi, kurwa jak możesz wypowiadać sie na temat gry po screenach? nigdy nie grałeś a pierdolisz ehhh, wszystkie osoby przeciwne weol piszą ze patch jest słaby, a osoby które popierają działalność weol bądź są neutralni mówią że patch jest dobry, nic dodać nic ująć , a wypowiedzi whana czy snake'a bądz Twoje, szczerze leje na to.
pozdRo i życze powodzenia na dalszej drodze siania gówna w cyber przestrzeni IO.

korzen
jak dzieci, kurwa
whan
Cytat(Gallus @ Jun 1 2007, 21:41:41) [snapback]150979[/snapback]
człowieku! ja miałem na myśli osoby wypowiadające sie w tym temacie, a powiedz mi, kurwa jak możesz wypowiadać sie na temat gry po screenach? nigdy nie grałeś a pierdolisz ehhh, wszystkie osoby przeciwne weol piszą ze patch jest słaby, a osoby które popierają działalność weol bądź są neutralni mówią że patch jest dobry, nic dodać nic ująć , a wypowiedzi whana czy snake'a bądz Twoje, szczerze leje na to.
pozdRo i życze powodzenia na dalszej drodze siania gówna w cyber przestrzeni IO.

to lej na to a nie wypowiadaj sie, bo zaprzeczasz sam sobie.
Raffels, snake mamy chyba lepsze zajęcia niż gadanie bzdur, do wawy marsz! a weol - ignore.
snake
Cytat(Czarny @ May 30 2007, 23:45:07) [snapback]150668[/snapback]
Dałem zapisz jako na obrazku i plik nazywa się "czarnytochuj.JPG" biggrin.gif Aż taki wielki rzalobul odczuwasz do mnie?
Pozdrawiam snak :*

Avek nie jest mojego autorstwa i nazwa również smile.gif Pozdrawiam :-~
Bushmen
hm Gallus moim zdaniem nie mozecie napisac, ze patch jest slaby i wkurza Cie reklama, bo zaraz wasz dyktator postraszy warnami oraz zbanuje "za zly wplywa na serwis" smile.gifsmile.gif
Czarny
Cytat(Bushmen @ Jun 4 2007, 16:47:48) [snapback]151749[/snapback]
hm Gallus moim zdaniem nie mozecie napisac, ze patch jest slaby i wkurza Cie reklama, bo zaraz wasz dyktator postraszy warnami oraz zbanuje "za zly wplywa na serwis" smile.gifsmile.gif

Czy ta prowokacja ma jakiś związek z tematem? smile.gif protector_jazda wyluzuj tongue.gif

PS. Lepiej być frajerem. Na GG lizać, a za plecami od kurw wyzywać? Potem na e-mail się żalić? Pfff laugh.gif
Bushmen
o dosc czarny (AKA dziecko\podszywacz ktore nie umie zainstalowac PESa i prosi #polevo o rady:)smile.gifsmile.gif ) Wiedz, ze dobrze widzalem, ze Ty albo ktos z Twojej ekipy siedzi w tym czasie na #polevo :> A i mozesz pokazc logi jak Ci lizalem dupe na gg :*

Owszem moj wczesniejszy post jest na temat. Patch IMO mocny sredni, zadna nowa jakosc, zdecydowanie za duzooooo reklamy (nawet w cpce musicie napisac JOIN smile.gif ) ale taka wasza polityka ;>

pozdro smile.gif jak nie masz nic madrego do napisania nie pisz prosze :*
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.