Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sprawy Dotyczące Rzalowego Turnieju.
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum > Rzalowy turniej
justyn
Witam , mam pytanie: mianowicie chodzi mi o to czy ten turniej jest przez kogoś prowadzony?? Bo na razie wieje straszliwą nudą ;/ jeżeli dalej tak to będzie wyglądać to marnie widzę szanse na odbudowanie sceny we...
Ten post nie dotyczy tylko tego turnieju ale także pozostałych:Wojak Cup - Nr 3 czy też Tournament May 2007 moim skromnym zdaniem jest to winna organizatorów;/

Pozdrawiam.
whan
Cytat
jeżeli dalej tak to będzie wyglądać to marnie widzę szanse na odbudowanie sceny we...

Dokładnie. Nic nie poradzisz, taki już teraz jest okres... jedni matura innym sie nie chce jeszcze inni wybrali sobie weol... no ale skoro io to jedna wielka reklama tego forum to co sie dziwic.

Szkoda bo jeszcze rok temu io było kolebką we02 oraz pesa, a teraz chcesz grac w we02 to idź na weol.
któżby się spodziewał że słowa które napisał mi Czarny rok temu sprawdzą sie w 100%:

Kod
9223150 (21-05-2006 18:20)
whan wiesz co?
rozj.biemy io;d
pesy beda ich
ale we nasza

Cóż brawa dla Czarnego dry.gif
Gallus
No nic Czarny miał racje, i w sumie dobrze ze powstał oddzielny serwis z we2002, bo zabawa jest dożo lepsza, a na IO Ci co grali kiedyś w we2002 przerzucili się na pesa i to jest jeden z głównych powodów upadku we2002 na IO, druga sprawą jest to, że ludzie chcący grać w we idą na weol, zresztą nie dziwie sie, widząc to co dzieje sie tutaj z we2002 to jest na prawdę RZAL(patrz 3 turnieje).
hajtas
Cytat(justyn @ May 15 2007, 10:41:50) [snapback]147631[/snapback]
Ten post nie dotyczy tylko tego turnieju ale także pozostałych:Wojak Cup - Nr 3 czy też Tournament May 2007 moim skromnym zdaniem jest to winna organizatorów;/
Pozdrawiam.

Siemka.Może i masz racje justyn - każdy ma swoje zdanie... Ale jeśli chodzi o turnieje...Mój ( Wojak Cup nr.3 ) jakoś sie kręci i nie widzę żadnych problemów ( póki co nie widze ) ale przypuszczam że zaczna sie już niebawem ... Powiedz a właściwie napisz organizatorom tj. mackal, farek, snake, lucasso i ja, co źle zrobiliśmy i jak Ty byś to rozwiązał...??? Twierdzisz że fakt iż gracze nie rozgrywają meczy w czasie np. z braku czasu czy wielu wielu innych ... to przez nas ??? Dlaczego ??? co jest złe w tych turach??? W tym poście nie chodzi mi o to aby sie z Toba kłucić czy coś - nie nie smile.gif Ja po prostu chciałbym wiedzieć co musimy poprawić u nas i poznać inne mamy nadzieje lepsze pomysły ... wiec słuchamy...

whan - zgadzam sie z Tobą w 100%
Gallus - a ile ludzików wbiło z we2002 na pesa??? marna ilość

pozdrawiem
justyn
Jest kilka możliwości:
-Informowanie graczy o meczach poprzez e-maile, gg.
-pozbycie sie graczy którzy sobie olewają turnieje -nie pozwolenie im na zapisywanie się do turniejów.
Jeszcze kilka by się znalazło.

hajtas czy w rzalowym turnieju to iż turniej stoi w miejscu to winna organizatorów czy graczy??Sprawdź i odpowiedz mi w tym temacie.

Pozdrawiam circle.gif
Gallus
Cytat(hajtas @ May 16 2007, 10:01:20) [snapback]147800[/snapback]
Gallus - a ile ludzików wbiło z we2002 na pesa??? marna ilość

bo reszta poszła na weol.
pozdRo
hajtas
Cytat(Gallus @ May 16 2007, 10:44:44) [snapback]147805[/snapback]
bo reszta poszła na weol.
pozdRo

hehehehehehe laugh.gif dobre hehehehe ale w sumie to fatk... laugh.gif

justyn nie mnie to oceniać ale prawdy jest dużo w tym co mówisz- nawet bardzo dużo...

ale co do sposobów przez Ciebie wymyślonych - ehe w sumie to dobrze by było nawet terminarz ułożyć z datami poszczególnych meczy... pomysł dobry ale bardzo dużo pracy... Ale w sumie to można by było coś takiego wykonać( znaczy terminarz i przypomnienie na gg) a jeśli ktoś by nie był w stanie zagrać danego meczu zobowiązany by był wcześniej o tym powiadomić...I przypuśćmy w danym turze mógłby gracz przełożyć 3 razy mecz - a jeśli zrobi to więcej - WO.Super ale to już nie w tych turach - czekam na następnego śmiałka który zorganizuje turniej być może właśnie z tymi pomysłami. Może TY justyn byś coś wykonał tongue.gif

Można by było także zrobić(poczęści również pomysł justyna) (to już kierowane do snake i mode tego forum ) taką czarna listę która by zawierała graczy którzy nie biorą czynnego udziału w zapisanych turach.W niej widniały by osoby znaczy ich nicki oraz kary jakie na nich ciążą w postaci ilości zabronionych udziałów w turze tzn. np. jeśli koleś ma kare 2 udziałów w turze to w 2 najbliższych turniejach nie może brać udziału - potem kara zostałaby oddalona. Co WY na to???

pozdrówka
mackal
Panowie kiedy kończymy rozgrywki grupowe,bo przecież czas był do 12 maja a dziś jest 16.
Jeśli chodzi o mój turniej to dzisiaj kończę 1/8 finału.Od jutra rusza 1/4.
Czarny
Marna prowokacja whan, zresztą jak zwykle smile.gif
justyn
Cytat(mackal @ May 16 2007, 14:28:56) [snapback]147841[/snapback]
Jeśli chodzi o mój turniej to dzisiaj kończę 1/8 finału.Od jutra rusza 1/4.

Ja nie potrafię zgadać się ze snake, dzisiaj znów jestem cały czas na pc i myślę ,że w końcu zagramy.Ale problem napewno nie jest z mojej strony.

Cytat(hajtas @ May 16 2007, 12:24:31) [snapback]147817[/snapback]
hehehehehehe laugh.gif dobre hehehehe ale w sumie to fatk... laugh.gif
justyn nie mnie to oceniać ale prawdy jest dużo w tym co mówisz- nawet bardzo dużo...

ale co do sposobów przez Ciebie wymyślonych - ehe w sumie to dobrze by było nawet terminarz ułożyć z datami poszczególnych meczy... pomysł dobry ale bardzo dużo pracy... Ale w sumie to można by było coś takiego wykonać( znaczy terminarz i przypomnienie na gg) a jeśli ktoś by nie był w stanie zagrać danego meczu zobowiązany by był wcześniej o tym powiadomić...I przypuśćmy w danym turze mógłby gracz przełożyć 3 razy mecz - a jeśli zrobi to więcej - WO.Super ale to już nie w tych turach - czekam na następnego śmiałka który zorganizuje turniej być może właśnie z tymi pomysłami. Może TY justyn byś coś wykonał tongue.gif

Można by było także zrobić(poczęści również pomysł justyna) (to już kierowane do snake i mode tego forum ) taką czarna listę która by zawierała graczy którzy nie biorą czynnego udziału w zapisanych turach.W niej widniały by osoby znaczy ich nicki oraz kary jakie na nich ciążą w postaci ilości zabronionych udziałów w turze tzn. np. jeśli koleś ma kare 2 udziałów w turze to w 2 najbliższych turniejach nie może brać udziału - potem kara zostałaby oddalona. Co WY na to???

pozdrówka

Pomysł który przytoczyłem (czyt.tzw.czarna lista to pomysł WEOL i jest on najlepszym odstraszaczem olewaczy).
Jeżeli chodzi o to żebym to ja zorganizował jakiś turniej na IO to jest wątpliwe ponieważ ostatnio nie mam wogóle czasu ani ochoty.
Hajtas widzę ,że ty dosyć intensywnie interesujesz się WE więc może spróbujesz ruszyć tą zastaną częścią forum (czyt. we 2002) .
yoł.
hajtas
Cytat(justyn @ May 16 2007, 14:54:10) [snapback]147860[/snapback]
Hajtas widzę ,że ty dosyć intensywnie interesujesz się WE więc może spróbujesz ruszyć tą zastaną częścią forum (czyt. we 2002) .
yoł.

wiem że na weol jest coś takiego ale jeśli dobrze sie orientuje to tam kara jest na miesiące odpoczynku a u nas tu było by na ilość turnieji ale oczywiście pomysł jest skopiowany z weol-u i to bez gadania biggrin.gif A co do organizowania turnieju może sie kiedyś za to zabiorę póki co skupiam na Wojaku i Turnament may bo w nich biorę jeszcze czynny udział ( z rzalowego odpadłem ) potem zrobie sobie 1-2 tygodniową przerwe i mam zamiar z kumplem zrobić prywatny turniej na isso dla wybranych (najlepszych naszym skromnym zdaniem) - dla Twojej wiadomości też będziesz zaproszony tongue.gif jeśli oczywiście sie do tej pory nie zepsujesz tongue.gif Ale chciałbym ażeby ktoś inny raczej sie za to zabrał - na bank sie ktos znajdzie( przynajmniej mam taka nadzieje) tongue.gif

pozdrówka
Grzechu92
Cytat(hajtas @ May 16 2007, 15:56:53) [snapback]147893[/snapback]
potem zrobie sobie 1-2 tygodniową przerwe i mam zamiar z kumplem zrobić prywatny turniej na isso dla wybranych (najlepszych naszym skromnym zdaniem)

Czyli dla mnie też znajdzie się miejsce tongue.gif .
Hajtas jakoś nie widzę abyś we własnym turnieju brał czynny udział. Jak narazie masz 0 meczów.
WEOL Górą!!!
hajtas
Cytat(Grzechu92 @ May 16 2007, 17:12:08) [snapback]147923[/snapback]
Hajtas jakoś nie widzę abyś we własnym turnieju brał czynny udział. Jak narazie masz 0 meczów.
WEOL Górą!!!

nie gram - nie z mojego powodu ( lenistwa czy coś...) mam problem z netem ale to niby dzisiaj ma minąć.Jak bedzie juz wszystko git to zaraz to nadrobię - a zresztą ryba Cie to... będzie wszytko tak jak mam być.
Mi tez osobiście sie weol podoba ale denerwuje mnie punktacja za mecz i dlatego jestem tam bardzo rzadko... a i jeszcze fakt że tu możemy robić sami tury tam chyba nie...
Czarny
Cytat(hajtas @ May 16 2007, 15:56:53) [snapback]147893[/snapback]
wiem że na weol jest coś takiego ale jeśli dobrze sie orientuje to tam kara jest na miesiące odpoczynku a u nas tu było by na ilość turnieji ale oczywiście pomysł jest skopiowany z weol-u i to bez gadania biggrin.gif A co do organizowania turnieju może sie kiedyś za to zabiorę póki co skupiam na Wojaku i Turnament may bo w nich biorę jeszcze czynny udział ( z rzalowego odpadłem ) potem zrobie sobie 1-2 tygodniową przerwe i mam zamiar z kumplem zrobić prywatny turniej na isso dla wybranych (najlepszych naszym skromnym zdaniem) - dla Twojej wiadomości też będziesz zaproszony tongue.gif jeśli oczywiście sie do tej pory nie zepsujesz tongue.gif Ale chciałbym ażeby ktoś inny raczej sie za to zabrał - na bank sie ktos znajdzie( przynajmniej mam taka nadzieje) tongue.gif

pozdrówka

Czarna Lista Graczy sprawdza się w 100%, także polecam smile.gif Co do metody to my też mieliśmy zakazy na zapisy do liczby turniejów na początku, ale to się nie sprawdzało z tego względu, że był np. Turniej dla Nowych i komuś kara śmigała na tym, a przecież jeśli nie był nowy to i tak się nie mógł zapisać wink.gif Czasowe rozwiązanie jest lepsze wink.gif

hajtas zawsze możesz założyć taki temat i go prowadzić, nie musisz czekać na snaka aż to zrobi. On ma moda chyba więc wystarczy, że przyklei potem ten temat i już wink.gif

Co do tego Turnieju dla najlepszych to Twoim ziomem jest zapewne ptakms tongue.gif Dostałem zaproszenie ale ze względu na niego zrezygnowałem bez namysłu smile.gif
justyn
yyyyy czy będzie jakaś faza pucharowa? unsure.gif
Gallus
nie tongue.gif
snake
lukasso aka Kewell miał zrobić tongue.gif
justyn
Cytat(snake @ May 18 2007, 06:43:57) [snapback]148238[/snapback]

Kewell ma laskę i zapomina już o WE ;/ tongue.gif
hajtas
Cytat(Czarny @ May 17 2007, 11:26:09) [snapback]148070[/snapback]
Co do tego Turnieju dla najlepszych to Twoim ziomem jest zapewne ptakms tongue.gif Dostałem zaproszenie ale ze względu na niego zrezygnowałem bez namysłu smile.gif

hehe przestań stary nie rób jaj przecież to tylko zabawa. pomysł był ptakams i on zdecydował kogo ma zaprosić. on chce pokazać że nie boi sie nikogo w WE2002. Doceń to ze dostałes zaproszenie i zostałeś uznany jednym z lepszych i wbij na ten turniej bo po raz kolejny mówie ze to jest tylko zabawa... żadnego przypału nie bedzie- bede czuwał nad tym co robi-daj chłopakowi szanse poprawy. i nie bądź taki żyd tongue.gif
pozdrówka Czarny oczywiście ja również zapraszam Cie do tego tura a mi chyba nie odmówisz tongue.gif
pozdro
Grzechu92
Powinieneś raczej powidzieć ptakms & raul_21 & sowieton & sowinio_123. Ten Pan to absolutny rekordzista pod wzgledem kont na WEOL. Respekt dla niego tongue.gif
snake
Jeszcze kilka by się znalazło smile.gif nieźle mu idzie w obecnych turniejach na weol.
Ale ciiii ;D
justyn
Cytat(snake @ May 18 2007, 17:43:18) [snapback]148319[/snapback]
Jeszcze kilka by się znalazło smile.gif nieźle mu idzie w obecnych turniejach na weol.
Ale ciiii ;D

czas na pisanie masz?? a fazy pucharowej niet...........

ps.(...)
hajtas
Cytat(Grzechu92 @ May 18 2007, 17:32:01) [snapback]148318[/snapback]
Powinieneś raczej powidzieć ptakms & raul_21 & sowieton & sowinio_123. Ten Pan to absolutny rekordzista pod wzgledem kont na WEOL. Respekt dla niego tongue.gif

hehehe fakt jest dobry w tym
ale dajcie chłopakowi szanse a nie tylko na nie wszyscy tongue.gif
pozdro
lukasso
Cytat(justyn @ May 17 2007, 21:27:04) [snapback]148197[/snapback]
yyyyy czy będzie jakaś faza pucharowa? unsure.gif

Cytat(Gallus @ May 17 2007, 23:07:41) [snapback]148224[/snapback]
nie tongue.gif

Cytat(snake @ May 18 2007, 06:43:57) [snapback]148238[/snapback]

Cytat(justyn @ May 18 2007, 08:54:18) [snapback]148243[/snapback]
Kewell ma laskę i zapomina już o WE ;/ tongue.gif

juz ,wszystko jest ,przepraszam panowie za opoznienie ale bylo to spowodowane kilkoma niesnaskami,kilka spraw musialem zakonczyc a i cos sie tez zaczelo wink.gif
pozdro

P.S JAGA W 1 lidze;p <chujstaje>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.