Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Zakonczeniem Sezonu W Ml
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
reksio74
po zakonczeniu sezonu master laugue 2 ligi po rozegraniu finalowego meczu o puchar ligi i po przyznaniu kasy za puchar oraz przyznaniu zawodnikom procentów w rozwoju nie mogę przejść do dalszego sezonu i do wyboru meczy sparingowych ponieważ pokazuje się czarny ekran z muzyką i wyskakuje błąd aplikacji pes.exe. mam orginalnego pesa z wgranym Evolution patch 1.0,probowałem wszystkiego-savy,instalacja na nowo pesa i nic nie pomaga! pomocy
patryk90
Cytat(reksio74 @ May 15 2007, 00:09:29) [snapback]147616[/snapback]
po zakonczeniu sezonu master laugue 2 ligi po rozegraniu finalowego meczu o puchar ligi i po przyznaniu kasy za puchar oraz przyznaniu zawodnikom procentów w rozwoju nie mogę przejść do dalszego sezonu i do wyboru meczy sparingowych ponieważ pokazuje się czarny ekran z muzyką i wyskakuje błąd aplikacji pes.exe. mam orginalnego pesa z wgranym Evolution patch 1.0,probowałem wszystkiego-savy,instalacja na nowo pesa i nic nie pomaga! pomocy

Witam, zarzuć mi na pocztę save z gry, spróbuje Ci to przejść, pozdrawiam.
P.S. moja poczta to [email protected]
reksio74
Cytat(patryk90 @ May 15 2007, 13:51:10) [snapback]147645[/snapback]
Witam, zarzuć mi na pocztę save z gry, spróbuje Ci to przejść, pozdrawiam.
P.S. moja poczta to [email protected]

serdeczne dzięki, juz wysyłam
reksio74
Cytat(reksio74 @ May 15 2007, 22:38:24) [snapback]147783[/snapback]
serdeczne dzięki, juz wysyłam

dostałeś moje save z gry?
Gixer
Jest to spowodowane tym, że w evo patchu tak się po prostu dzieję... Teraz jest już wersja 1.3 i tam wszystko jest ok, ale bedziesz musiał przechodzi ML od nowa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.