Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze By Lesza
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
LeszaKSD
witajcie postanowilem na tym forum wystawiac swoje prace...
oto pierwsza R.MAJEWSKI rolleyes.gif

przy kazdym bede umieszczał BMP tongue.gif
bartek-brt
Troszke bardziej wyostrz bmp, węższa szczęka, czubek nosa do góry i ogólnie troche mniejszy i przedewszystkim lepiej zmapuj brwi itd. Najgorzej nie jest.
Kr4W!3C
Zamknij mu usta i posidz w OEDit
MAT92
prosze daj bina do majewskiego ,mi się bardzo podoba
LeszaKSD
Mat92 ja poprawie go jeszcze i dopiero zarzuce binem w weekend!!
ScOuT
Zrobisz moze packa z twarzami druzyn Ruchu Chorzow, Jagi Białystok I Śląska Wrocław. Jak nie cale teamy to przynajmniej najwazniejszych zawodnikow tongue.gif
LeszaKSD
zobaczymy smile.gif
bilak
Don zrobil lepszego (upss... unsure.gif )
tongue.gif
Ogolnie to musisz sie duzo nauczyc i przy bmp u przy modelu
LeszaKSD
spoko ja jestem poczatkujacy....a pokaz mi Majewskiego Dona .....
LeszaKSD
niedlugo poprawie Majewskiego i dam bin
LeszaKSD
preview 2

LeszaKSD
teraz prewiev MATE LACICA z Dyskobolii...

prosze o ocenki i podpowiedzi co poprawic tongue.gif
Damian.
BMP dużo lepszej jakości.Popraw oczy,skróć brwi na rogach.
luke
Cytat(LeszaKSD @ May 21 2007, 08:23:38) [snapback]148850[/snapback]
preview 2

Bmp w ogóle nie jest wrzucone na model (czyt. jest to stare). smile.gif
LeszaKSD

pierwsza twarz po przerwie Michal Kadlec......oceniac !!
bartek-brt
Radze ci albo rób twarze albo nie rób bo robienie rzadko nic ci nie da i nikt nie będzie oceniac takich pokemonów.

Pozdro!
JuveR
Mógłbyś zamieścić fotkę tego Pana, bo nie za bardzo kojarzę. Ale wygląda całkiem nieźle. Może zacznij od robienia twarzy tym którzy mają dobre fotki wink.gif

@bartek-brt - mogłeś chociaż docenić to, że stara się wykonywać twarze graczy OE. A tak w ogóle to dopiero jego 3-4 twarz. Nikt nie zaczynał od razu od świetnych fejsów, nawet Timak, norek, Mortin, Mani3k itd. (kolejność przypadkowa tongue.gif )

Pelas
Cytat
Radze ci albo rób twarze albo nie rób bo robienie rzadko nic ci nie da i nikt nie będzie oceniac takich pokemonów.

Pozdro!

bartek-brt.... pojechałeś po nim ..... IMO niesłusznie bo ten Kadlec jest podobny.... a co do bmp... to ty robisz czesto gorsze niż on u Kadleca....:

Lesza pracuj dalej...:
bartek-brt
No dobra nie chce sie z wami kłocić ale chyba każdy sie ze mną zgodzi że jak będzie robił morde raz na miesiąc to sie wiele nie posunie a co do bmp mojego to nigdy nie było to moją mocną stroną.

Nie odpisywać prosze...
.:CR7:.
Cytat(LeszaKSD @ May 21 2007, 08:23:38) [snapback]148850[/snapback]
preview 2

ph34r.gif Pokazujesz nam bmp, które nawet na model nie naniosłeś laugh.gif
Bo nie chce mi sie wierzyc, że tak wyostrzone bmp było w rzeczywistości takie rozmazane.
LeszaKSD
dzieki za komenty.........a co do Bartka Brt ty tez od razu nie robiles idealnych twarzy wiec sie odjeb......

CR7...faktycznie moja wina niema tego bmp......tongue.gif
LeszaKSD

wersja druga
1.Ulepszone BMP
2.Praca przy modelu..

Bartolek
wydaje sie ze bmp troche przeostrzone unsure.gif
bartek-brt
No i widać że sie bardziej przyłożyłeś. Mogłeś dać mniejszego screena wtedy nie były by tak wiodczne piksele na bmp które są nieco przeostrzone. Jeżeli chodzi o model to proponuje:
-zmiejszyć uszy
-zwęzić oczy
-zmiejszyć nos
-wyrównać szczęke

No i to by było na tyle a jeżeli cie obrazi8łem moją wypowiedzią to sam widzisz że robisz mordy raz na miesiąc chyba że sie myle bo mozesz nie mieć więcej czasu to zwracam honor. Popraw to co napisałem a morda będzie nawet nawet.
polop
to dopiero początki ale nieźle ci idzie smile.gif najlepszy Lacic

Pnij sie w górę........ i dorównaj T-macowi tongue.gif
sawyer
No ten Kadlec nie najgorszy biggrin.gif, pracuj, pracuj i dorownasz tak jak to powiedzial polop T-macowi smile.gif
polop
hehe smile.gif

Czekam za następną twarzą tongue.gif
GooFy
Twarz nie najgorsza ale i nie najlepsza...
Hal
Mi się podoba. smile.gif
Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.