Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Oeditem
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Varies.
Mam problem z programem Oedit,a wie? gdy probuje go wlaczyc pojawie mi sie okienko o instalacjii DkZ Studio a potem to:
Cytat
Wyst?pi? problem z aplikacj? OEdit i zostanie ona zamkni?ta. Przepraszamy za k?opoty.

I bior? nie wysy?aj unsure.gif .
Pomo?e kto? jak to omin???Bo sprobowalem odinstalowac i zainstalowac jeszcze raz Oedita,ale caly czas pojawia mi si? ten blad sad.gif.
Prosz? o pomoc
P.S.:Sorry za dwa takie tematy unsure.gif
fantomas
witam.
mam problem.nie chce nowego tematu zakladac czy cos.
problem moze wydawac sie glupi ale jak tak jest to nie odpisujcie.
zainstalowalem patch PES 6 PC International English Superpatch i gdy chce zaladowac pliki przez dkz studio ten program nie dziala.
nie dziala tez po odinstalowaniu pes6.nie wiem w czym tkwi problem.gdy probuje wlaczyc jest napisane cos po hiszpanku chyba memoria insuficiente i klik na aceptar i pozniej el programa no puede iniciar. nie wiem o co chodzi ale jezeli ma ktos jakis pomysl albo wie jak inaczej te pliki zaladowac to prosze o pomoc. bo wiecie nie mam takich rzeczy zaladowanych jak herby przyspiewki i itp. to trochu denerwujace jest.pozdrawiam.z góry dzieki za pomoc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.