Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Masa->nie Chce Potwierdzic Wyniku
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
lukasso
lukasso
4:2
Masa 2007-05-07 12:32:09
Sevilla FC (średnia siła: 29,3)
21:-21
Arsenal (średnia siła: 32,0)

oraz 3-2 dla mnie ,takie same druzyny
gosciu mnie zablokowal na gg
Chris de la Rosa
siemanko... ja mam taka sama sytulacje... tylko ze ja gralem Trinidad & Tobago a on Arsenalem

gralismy 3 mecze pierwsze dwa przegralem ale trzeci wygralem 3:1 i koles mnie rowniez zablokowal na gg
snake
Masa to na bana raczej zasługuje ...
hajtas
ojjj ojjjj tak sie nie robi...!!!!!!!!!!!!! ban za cwaniactwo moim zdaniem albo przynajmniej porządne opierd.... i ostrzeżenie ... ohmy.gif
pogromca
W regulaminie jest wyraźnie powiedziane że można oglądnąć tylko jedną powtórkę! On oglądnął 6 w czasie jednego meczu! W dodatku gdy miałem rzut wolny i leciała już siła nacisnął pauze!!!
snake
pogromca = masa? Bo już sam nie wiem ...

Adminom rankingu proponuje zasubskrybować całe forum rankingowe ponieważ nie zaglądają tu w ogóle chyba...
Chris de la Rosa
ja wycofuje swoje zazalenia bo masa potwierdzil wyniki... ale tez ogladal sobie powtorki w meczu jak strzelil bramke ale juz nie bede sie czepial bo przeciez nie umarlem ani nie przegralem przez to... a zblokowanie na gg ... hmmm sam masa twierdzi ze to nie jego gg ?!
Pogromca... o kim mowisz bo ani ja nie strzelilem w zadnym meczu masie 6 bramek ani lukasso wiec nie rozumiem jak mogl ogladac 6 powtorek ?
Bakel
Więc o co chodzi?
pogromca
jak ja z nim grałem to on strzelił mi sześć bramek(miałem dwie czerwone kartki)i za każdym razem oglądał powtórkę! Oczywiście chodzi mi o mase!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.