Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Edit Boots By Pablo109
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3
p@blo
Pierwsza moja przeróbkaprosze o oceny
11A
dobry pomysl ale z wykonaniem troche gorzej. popraw ten zolty, jest zabardzo jaskrawy
p@blo
Kolejna moja praca
oceni ktoś jeszcze??
11A
no te juz dozo lepiej napewno beda fajnie wygladaly w grze tongue.gif
OskaR
No ta druga lepsza od tej pierwszej , ale i tak mi nie przypadla do gustu (wole realne tekstury)
p@blo
Kolejna moja praca
p@blo
Takie sobie butki del piero
R10 REdDEVil
dobre
ComeBack
Cytat(R10 REdDEVil @ May 7 2007, 16:29:46) [snapback]145701[/snapback]

a to mojej roboty....

Koles mnie rozpierdala...napisz we wszystkich tematach ze zrobies takie buty i pochwal sie ze jestes najlepszy...a wcale niejestes...
POZDRAWIAM;)
Varies.
Cytat(ComeBack @ May 7 2007, 17:27:43) [snapback]145728[/snapback]
Koles mnie rozpierdala...napisz we wszystkich tematach ze zrobies takie buty i pochwal sie ze jestes najlepszy...a wcale niejestes...
POZDRAWIAM;)

W czym ci on przeszkadza? blink.gif .
pablo 109-pracki nawet,nawet poprobuj dodawać jakieś efekty na napisy wink.gif
ComeBack
Cytat(CRISS123 @ May 7 2007, 17:41:14) [snapback]145734[/snapback]
W czym ci on przeszkadza? blink.gif .
pablo 109-pracki nawet,nawet poprobuj dodawa? jakie? efekty na napisy wink.gif

A co ty jego adwokat?...drugi madry pokroju kolegi...
Buty jak na poczatke fajne no ale musisz sie liczyc z tym ze crissa123 i R10RedDevil`a nie przebijesz nigdy...
POZDRAWIAM;)
R10 REdDEVil
;]
ComeBack
Poprostu denerwuje mnie jak widze, ze wklejasz w (praktycznie) kazdy temat "swoje" prace...zedytujesz buta i w 5 tematach go dajesz zeby podziwiali huh.gif ...przykro mi, ze nikt(moze za malo jak dla ciebie) nie odwiedza twojego tematu
Aha i nie unos sie tak smarku,pewnie jak byc raz tak sie w domu odezwal to by ci mama "pokazala" neostrade... rolleyes.gif
Dziekuje
POZDRAWIAM;)
misztall??
Cytat(ComeBack @ May 7 2007, 18:03:29) [snapback]145749[/snapback]
Poprostu denerwuje mnie jak widze, ze wklejasz w (praktycznie) kazdy temat "swoje" prace...zedytujesz buta i w 5 tematach go dajesz zeby podziwiali huh.gif ...przykro mi, ze nikt(moze za malo jak dla ciebie) nie odwiedza twojego tematu
Aha i nie unos sie tak smarku,pewnie jak byc raz tak sie w domu odezwal to by ci mama "pokazala" neostrade... rolleyes.gif
Dziekuje
POZDRAWIAM;)

to samo miałem napisac ;D

w sumie jak mnie się wydaje to temat brzmi (UWAGA, UWAGA!) :
" Edit Boots By Pablo109 "
oraz rowniez nie zauwazylem zeby Pablo109 dal wyraznie do zrozumienia "POkazujcie tu swoje prace jesli chcecie, moze porownamy"
to nie rewia mody "najwybitniejszych butozmieniaczy" tego forum tylko dział w ktorym pokazuje swoje prace w/w Pablo109 biggrin.gif tak mnie sie wydaje po prostu ;D

nie wiem, może się myle -,.-
R10 REdDEVil
łohoho.... smarku ales dowalil.
To chyba moja sprawa gdzie to daje...daje do innych tematow ieciej ludzi zaglada np.Buty!szukasz napisz.... i nie powinienes miec do tego pretensje.... rozejm.....
R10 REdDEVil
Cytat
to samo mia?em napisac ;D

w sumie ja mnie si? wydaje to temat brzmi
" Edit Boots By Pablo109 "
oraz rowniez nie zauwazylem zeby Pablo109 dal wyraznie do zrozumienia "POzujcie tu swoje prace jesli chcecie, moze porownamy"
to nie rewia mody "najwybitniejszych butozmieniaczy" tego forum tylko dzia? w ktorym pokazuje swoje prace w/w Pablo109 biggrin.gif tak mnie sie wydaje po prostu ;D

dalem je tu bo prosil... w innym temacie....a ze bylem w jego temacie to dalem...boszzz....dobra kasuje je....nie co mi o to by promowac moje prace....

OK Moj blad SORYYY
ComeBack
Widzisz, po co sie tak uniosles i z kurwami i hujami po mnie jechales?po to zeby zedytowac teraz tego posta?
pablo 109 sory za OT wink.gif
POZDRAWIAM;)
p@blo
Cytat(ComeBack @ May 7 2007, 17:48:15) [snapback]145740[/snapback]
Buty jak na poczatke fajne no ale musisz sie liczyc z tym ze crissa123 i R10RedDevil`a nie przebijesz nigdy...
POZDRAWIAM;)

Sk?d to wiesz ze ich nigdy nie przebije??

Cytat(ComeBack @ May 7 2007, 18:29:08) [snapback]145761[/snapback]
Widzisz, po co sie tak uniosles i z kurwami i hujami po mnie jechales?po to zeby zedytowac teraz tego posta?
pablo 109 sory za OT wink.gif
POZDRAWIAM;)

Spoko. Ale na przysz?o?? nie róbcie ?mietnika w moim temacie

Kolejna moja praca
v1
v2
Które lepsze??
misztall??
myślę, że powinieneś zrobić butki dodając jakiś element ciekawszy biggrin.gif albo ciekawiej tzn. inaczej dobrac kolory biggrin.gif a nie tylko zmienic z bialego na blekit powiedzmy ;D np. postaraj sie jakies narodowe czy cos biggrin.gif jur czojs
p@blo
Cytat(misztall?? @ May 7 2007, 21:02:06) [snapback]145816[/snapback]
myślę, że powinieneś zrobić butki dodając jakiś element ciekawszy biggrin.gif albo ciekawiej tzn. inaczej dobrac kolory biggrin.gif a nie tylko zmienic z bialego na blekit powiedzmy ;D np. postaraj sie jakies narodowe czy cos biggrin.gif jur czojs

Spróbuje coś pokombinować
p@blo
Buty dla naszej reprezentacji.Proszę o oceny
OskaR
No fajny pomysl , jeszcze jakbys ja troche dopracowal byloby swietnie
Moja ocena 7/10
mdk66
Zajefajne buty pablo !
jak dla mnie 8/10 ;]
p@blo
Thx za oceny
next tevez
11A
fajne herby i podeszwa, ale troche dziwnie to wyglada tak we flage a niebieski jasniejszy, korki mogles zostawic normalne
mdk66
Fajne te butki, chyba najlepsze, jakie zrobiłeś dotychczas ;D

EDIT: 200 POST!
p@blo
Mascherano
mdk66
No, robisz coraz fajniejsze butki ;D
kornel199
pablo 109 moze bys zrobil jakies fajne buty dla Kaki ?
p@blo
Cytat(kornel199 @ May 9 2007, 13:00:40) [snapback]146186[/snapback]
pablo 109 moze bys zrobil jakies fajne buty dla Kaki ?

Mogą być??
sawyer
Mi sie bardzo podobaja...coraz lepsze ci wychodza biggrin.gif
OskaR
Jak dla mnie troche z butami Kaki przekombinowales ,ale masz swoj styl edycji , buty Mascherano wedlug mnie najlepsze z twoich 9/10
P.S.
Pablo masz nadal ta paczke strojow HD dla druzyn z EPL ?
p@blo
Pablo masz nadal ta paczke strojow HD dla druzyn z EPL ?
[/quote]

Mam

henry
OskaR
Mógłbys wrzucic ta paczke ?
P.S.
Mogłbys zrobic jakies Pumy w polskiej wersji?
P.S.2
Sorry za OT
11A
w tych reebokach jest jeden blad.to niebieskie na dole jest za szerokie tak ze niema pomiedzy tym a bialym takiej drozki tongue.gif
p@blo
stroje
zobaczymy co da sie zrobic
mdk66
Zajefajne butki pablo!
Ale i tak butki dla Masherano były najlepsze ;P
Może wykombinowałbyś jakieś butki dla Gerrarda albo Croucha ?
11A
a masz moze stroje dla LFP ? no albo ktos inny ?
OskaR
Cytat(pablo 109 @ May 9 2007, 17:06:50) [snapback]146250[/snapback]
stroje
zobaczymy co da sie zrobic

Thx
p@blo
polska
Damian.
DZiwnie wyglada ten biały kolor pod znaczkiem pumy. Wyglada jakby robiony był w paincie
sawyer
Z tym sie zgodze tongue.gif
p@blo
Niedułgo wydam paczkę butów dla liverpoolu wraz z mapem
misztall??
Jeśli nie masz nic przeciwko to wrzuce tu efekt mojej nudy wink.gif

(nie mam swojego osobnego tematu, wiec jak cos nie tak to powiedz biggrin.gif i usunę)

Damian.
Kozackie mi sie podoba brawo.
11A
fajny efekt orla na pumie tongue.gif masz jakies jeszcze?
ComeBack
SOry mi sie wogule nie podobaja...Orzel na pumie nie pasuje do niczego jak dla mnie za wymyslne te butki
POZDRAWIAM;)
mdk66
Cytat(ComeBack @ May 10 2007, 07:20:16) [snapback]146402[/snapback]
SOry mi sie wogule nie podobaja...Orzel na pumie nie pasuje do niczego jak dla mnie za wymyslne te butki
POZDRAWIAM;)

Zgadzam się...
Przekombinowane !
misztall??
Cytat(ComeBack @ May 10 2007, 07:20:16) [snapback]146402[/snapback]
POZDRAWIAM;)

ja też bym nie chciał w takich gracxD , w ogóle to o wlasnie chodzilo mi o to żeby nie były jakies jak zawsze tzn. biały z czerwonym i już x) tak chciałem tylko zobaczyc jak będzie wyglądało xD Przeciez nie jestem bÓtmejkerem xD
pozdrawiam również wink.gif
p@blo
bootpack
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.