Mlody_g4ce
Jan 29 2005, 11:10
Ostatnio rozgrywamy sobie z kumplami hmm mini turnieje... Np w 6... I jest taki problem notowanie na kartce raczej nikomu sie nie chce... Czy jest jakis patch zeby ustawic taki turniej? Z tego co wiem to pro ma taka mozliwosc ale jak wynik jest rozstrzygniety to dalej nie da sie grac.... A i drugie pytanie czy mozna jakos zaostrzyc sedziego? Gramy mecze towarzyskie a tam sedzia raczej delikatnie traktuje... Z gory dzieki
turniej mozesz wlaczyc normalnie bez zadnego patcha. Tylbo musisz ustalic ilosc druzyn i podtym masz NUMBER OF PLAYER i tam ustawiasz tylu ilu was jest :] jak tak robie i gramy bez problemu. POZDRO
Włącz sobie Konami Cup. Tam możesz ustawić liczbę graczy i zespołòw jaką chcesz
Mlody_g4ce
Jan 29 2005, 18:09
A co z sedzia? Bo na towarzyskim irytujace jest jak sie wychodzi na sam na sam kosa z tylu i zolta...
Z sędzią ciężko, jak my gramy to też sie każdy denerwuje, że taka kosa, a sędzia albo żòłta, albo nawet tylko ostrzeżenie da... :?
....a murzyn to wogòle wszystko puszcza
Mlody_g4ce
Jan 30 2005, 10:05
Hmm ustawiam ten Konami cup i sa dwie rzeczy do wyboru... Ilosc druzyn najmniejsza 8 i ilosc graczy... Jak ustawic zeby bylo tylko 4 druzyny?
PS ktory z patch zmieniajacy na prawdziwe nazwiska zawodnikow jest najlepszy? MOzna prosic o linka?
Daj Round Robin o ile dobrze pamiętam... :wink: Bo jak drzewko to minimalnie musi być osiem, chociaż ja pamiętam, że drzewko też mogliśmy grać nawet na 5 osòb...
Mlody_g4ce
Jan 30 2005, 14:05
No i problem... Biore Konami Cup... I tam mam do wyboru Cup League(jakos tak) lub knockout system... W League moge minimalnie ustawic 8 zespolow... A w knockout robi sie drabinka(ktorej nie chce) chce zwykla lige w 4... Jak to zrobic?
nie wlaz w puchary tylko w ligi
tam masz do wyboru wszystkie ligi dostepne w grze jak i rowniez lige internacional w ktorej wybierasz ilosc druzyn granych, mozesz ustawic od 3 do 20 klubow/narodowek
ustawienia sie niezmieniaja z pes3 na pes4 tzn sa taie same a mzoe troskze wiecej jest w pes4 :roll:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.