michau000
Jan 29 2005, 12:34
nie powiem, że to stare, nie chcę być wcibski (i tak ktoś to zaraz napisze)
ja to po prostu kocham:) ale moim zdaniem lepszy jest miś uszatek. polecam też familiadę, klan i mistrzostwa świata (w roli głòwnej j. gmoch)
reszty nie będę wymieniał, moim zdaniem te są genialne :wink:
niestety nie mam bezpośrednich linkòw do tych filmikòw, więc jak ktoś nie widział a chce, jest zdany na google.
no stare to stare, ale jakie zajebiste
a chciałem być fajny i podać dobrym linkiem

.... :wink:
yediii
Jan 29 2005, 20:55
hehe gmoch rządzi
polecam 'na ratunek' (ale najpierw musicie wiedziec co to jest pavulon hyhy)
http://www.frog.texasnet.pl/naratunek.avi
a widzieliscie sasiadow ( przygoda z sejfem ) to mnie dopiero rozwalilo
dopieroteraz sciagnalem sobie gmocha, i musze powiedziec ze beka, ale ostatnie sekundy najlepsze :twisted:
Borewicza, Misia Puchatka, Familiade, o Klan widziałem niestety niemam linkòw :?
Ale oglądałem przed chwilą Mistrzostwa, (thx Yediii) zajebiste są....
Tylko niechodzi mi ten link od EDKA
JEŚli MACIE LINKI DO TEGO TYPU FILM
lazy_bum
Jan 29 2005, 23:18
http://www.irc.trn.pl/filmiki/
tu jest wszystko i działa (chyba)
jak ktoś znajdzie linka to polecam "Letni hicior o-zone" to jest też dobre :]
Dzieki EDEK

to se pościągam

.... kocham te filmy, czemu ci kolesie jeszcze nie dostali nominacji do Oscara ??... powinni sie o to ubiegać :wink:
nawiasem piszac sa to kolesie z Gdyni :]
Drakkar
Jan 30 2005, 17:04
Cytat
nawiasem piszac sa to kolesie z Gdyni :]
No tego było się łatwo domyśleć
"Bramka się nie liczy, bo z tyłu wisiała flaga Bałtyku"
pozdro kemot
wlasnie nie zajebsite w mistrzostwach byli KIBICE ZE SZMATA FLAGI LEGI do bandy huja hahaa
A to banda HUJA z tych Legionistòw.... prszynajmniej Gmoch wie co mòwi
Fajnie Strejlała przedstawił : "A to trener Strejlał co niedługo umrze bo jest stary " Lol
Goście są zajebiści, ma ktoś jeszcze jakieś ich filmiki ?
crusader
Jan 31 2005, 15:23
Hehe....
Stary ja to mam juz od wielu wielu miesiecy ;D
No ale zeby nie wzbdzac klotni nie bede sie dalej wypowiadal w tej sprawie...
Chlopaki robiacy te parodie sa zajefajni
Ale mam prosbe bo gdzies pogubilem obie czesci kubusia puchatka
Jesli macie linka zapusccie go tutaj
Dzieki
no włąsnie ja tez bym prosil o linku do kubusia

i wogule do ich parodi
ftomekk
Jan 31 2005, 16:40
GMOCH jest zajebisty-wybitny czlowiek hehehe
Ej ktòre z tych filmikòw wystawionych przez Edka byście polecali ? (opròcz Mistrzostw i Klanu bo oglądałem

)
Mistrzostwa sa mistrzowskie

uśmiałem się po pachy
Kemot wkońcu jakis konkretny link, tylko...to jest ta sama grupa? bo tamtych parodii ( gmoch, borewicz itp. ) jakos nie widze
Cytat
Mistrzostwa sa mistrzowskie

uśmiałem się po pachy :lol: :lol:
Kemot wkońcu jakis konkretny link, tylko...to jest ta sama grupa? bo tamtych parodii ( gmoch, borewicz itp. ) jakos nie widze
To jest grupa co zrobiła Kapitana Sowe.... to inna grupa, inne głosy mają, ale mi sie o wiele bardziej podobają ci od Borewicza i Kubusia, noi Gmocha, szkoda że niezrobili o ME w portugalii, tam fajnie Gmoch skakał, mieli by dobry materiał
PS - Skad można sciągnąc wymienionych wcześniej przez kogoś (niepamiętam) sąsiadòw ?
a nie ma nikt sajta z tą ekipą od gmocha :??:
no niestety ten link(cherryteam) mozna zauwazyc w "Kapitanie Sowa", a co do chlopakow z Gdyni, to chyba nie prowadza www
mi sie podoba jak gosc zapowiada pana strejlała (niewiem jak to sie pisze hehe) ze jest stary i umrze hehe to mnie rozbawilo konkretnie i z ta flaga legi hehe kupe h** heh
Cytat
no niestety ten link(cherryteam) mozna zauwazyc w "Kapitanie Sowa", a co do chlopakow z Gdyni, to chyba nie prowadza www
Kemot zagadałbyś gdzieś u odpowiednich osòb o jakieś namiary. Najbliżej masz

Może coś na akademikach maja, albo co...no nie wiem :]
wyejbistte to jest mistrzoostwa sa fajne ale sciagam teraz kalan i kubusia puchatka
crusader
Feb 7 2005, 21:09
Nevering ==> napisz skad sciagasz kubusia puchatka ? :>
W ogole dawajcie jakies stronki ze smiesznymi filmikami, parodiami !
Je(chany) bambusie, no idź, idź proszę:D
[quote="WBman"]A to banda HUJA z tych Legionistòw.... prszynajmniej Gmoch wie co mòwi
masz coś do legionistòw???
dzenda_dzenda
Feb 8 2005, 15:36
Panie Suwal bez nerwòw :wink:
easy bro ... nawet jesli ma to co mu zrobish ??....
suwal, ja mam coś do jednego kibica Legii... nie jest w temacie i pisze bezsensu
ostrzegam: bede banowac!!!!! To byl cytat, i dla mnie rownie smieszny, znajdziesz cos o Arce i tez sie posmiejemy...
A najbardziej mnie smieszy avatar z hoolsem, jeszcze nie widzialem prawdziwego chuligana ktory by sie obnosil ze swoim "chuliganstwem"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.