Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Ze Stadionami
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Katalończyk
Otóż mój problem wygląda tak że mam 7 plików z Stadium Servera, lecz gdy wejde do gry i chce zagrać na stadionie to stadionów nie ma, a te pliki to:
Przykładowo Camp Nou:
1_day_fine a w nim:
stad1_mainOLD
stad1_main
stad3_adboards
stad2_entrance

I nie wiem czemu nie mam w grze tych stadionów !! Przecież mam Stadium Servera, a stadionów mam chyba z 60 i ani jeden nie działa.
POMOCY !!
Szarzan
Cytat(Katalończyk @ Apr 23 2007, 20:52:08) [snapback]141227[/snapback]
Otóż mój problem wygląda tak że mam 7 plików z Stadium Servera, lecz gdy wejde do gry i chce zagrać na stadionie to stadionów nie ma, a te pliki to:
Przykładowo Camp Nou:
1_day_fine a w nim:
stad1_mainOLD
stad1_main
stad3_adboards
stad2_entrance

I nie wiem czemu nie mam w grze tych stadionów !! Przecież mam Stadium Servera, a stadionów mam chyba z 60 i ani jeden nie działa.
POMOCY !!

A masz map ?
Katalończyk
Cytat(szerszeń @ Apr 23 2007, 21:51:28) [snapback]141255[/snapback]
A masz map ?

mam
Katalończyk
Otóż nie wiem co wpisać w map.txt żeby każdy stadion był przypisany drużynie np. Barcelonie !!
olo
map tutaj nie jest potrzebny nawet, sluzy tylko temu, aby nie wybierac stadionu przed kazdym meczem... katalonczyk na 90% masz te stadiony tylko o tym nie wiesz...
przed meczem jak masz wybor kitsow dales page up i wybierasz stadion q i e albo liczbami od 1-9... pozdro
Katalończyk
Przepraszam za moją głupotę wszystko działa pozdro sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.