Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyjście Bramkarzem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
lookass
Pytanie jak w temacie zainspirowane cudownym golem od poprzeczki Diego w 92 min w meczu Werder 3 : 1 Alemania Aachen! Czy jest możliwe do wykonania wyjście bramkarzem? Jeśli tak to jak to wykonać by nasz bramkarz pojawił się przy polu karnym naszego przeciwnika np przy rzucie rożnym albo wolnym?
szolpas
dołanczam się do prośby wink.gif
Visi0n
co trzeba ustawic by przy stałych fragmentach obroncy pojawiali sie w polu karnym przeciwnika ?
lookass
Trzeba wypierdalać z tego tematu! Nie rób mi tu kurwa off topa!!!
AGR
Ja jak gram i drużyna prowadzi jedną bramką i jest korner dla przegrywającego teamu to bramkarz sam biegnie pod pole karne rywala. Juz nie jedną bramkę strzeliłem po takim czyś tongue.gif
matthew
musicie ustawic opcje team`u na Offensive (czerowny kwadracik)
u mnie jest to F < defensywnie, a E < ofensywnie, z przytrzymnym Shift`em.
pozdrawiam
snok3r
ogolnie rzecz ujmujac jest to zjawisko randomowe. aby bramkazr wyszedl do rzutu roznego spelnione musza byc 3 kryteria:
1.musisz przegrywac
2.koncowka meczu
3.masz rzut rozny

jezeli w/w pkt sa spelnione istnieje duza szansa ze twoj gk znajdzie sie w polu karnym
Tobiasz
Cytat(lookass @ Apr 20 2007, 22:50:56) [snapback]140607[/snapback]
Pytanie jak w temacie zainspirowane cudownym golem od poprzeczki Diego w 92 min w meczu Werder 3 : 1 Alemania Aachen! Czy jest możliwe do wykonania wyjście bramkarzem? Jeśli tak to jak to wykonać by nasz bramkarz pojawił się przy polu karnym naszego przeciwnika np przy rzucie rożnym albo wolnym?

Naciskasz "W" i wychodzi...
jarek1989
jak W naciśniesz to max do połowy dobiega :/

mój strzela wolne i karne i styka biggrin.gif pozdro biggrin.gif
perONE
Cytat(Tobiasz @ Jul 27 2007, 16:49:50) [snapback]168030[/snapback]
Naciskasz "W" i wychodzi...

1. kazdy moze miec inaczej ustawiona klawiszologie do gry wiec podanie W nic nikomu nie da podajesz triangle.gif juz wiedza o OCB.
2. triangle.gif w tym wypadku nic nie da... bo jezeli masz rzut wolny i nacisniesz triangle.gif to bramkarz nie wyjdzie tylko zawodnik wyk. rzut wolny poda pilke prostopadla wink.gif to samo z rzutem roznym (chyba)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.