Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Euro 2012 W Polsce <jupi>
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Beny13
Ludzie mamy mistrzostwa w naszym kraju nie moge w to uwierzyc ochlone to cos wiecej napisze !!
ScOuT
Cytat(Beny13 @ Apr 18 2007, 14:31:59) [snapback]140092[/snapback]
Ludzie mamy mistrzostwa w naszym kraju nie moge w to uwierzyc ochlone to cos wiecej napisze !!

Tez sie ciesze!!!!!!!!! A w zwiazku z tym prosze o zrobienie stadionu olimipijskiego we Wrocławiu (EURO2012) http://sport.wp.pl/kat,37154,wid,8822144,wiadomosc.html
szym1990
Wiedziałem ze wybiorą Polskę!!
seen
Super! Nareszcie jakas powazna impreza u nas w kraju !!:D
robi_4
Cytat(dZiKi135 @ Apr 18 2007, 14:34:16) [snapback]140093[/snapback]
Tez sie ciesze!!!!!!!!! A w zwiazku z tym prosze o zrobienie stadionu olimipijskiego we Wrocławiu (EURO2012) http://sport.wp.pl/kat,37154,wid,8822144,wiadomosc.html

Co tak daleko w przyszłosc wybiegasz moze 2011 roku zbudują to ktos zrobi
Co do euro to zajebiscie no i stadiony moze bedą takie jak przystalo
norek
Stadiony, drogi, hotele...no wszystko wyglada pieknie a jak to bedzie w rzeczywstosci to zobaczymy.
matthew
ja sie bardzo z tego powodu ciesze, z pewnoscia bede na paru meczach
takich okazji nie mozna stracic smile.gif
p.s. czy finał bedzie na Ukrainie?
Orange_91
Bardzo fajnie ze dostalismy ME w koncu to 3 impreza sportowa na swiecie. Bedo nowe stadiony szkoda ze tylko 4 ale lepsze to niz nic i oczwyscie w koncu Polska i Ukraina zagra na ME bo dotad to im nie wychodzilo.Oby tylko te 2 piekne kraje jakos sie nie skompromitowaly organzujac wszystko.
Final bedzie w Kijowie a mecz otwarcia mistrzostw i o 3 miejsce w Warszawie.
Hayalet
Stadiony: w Warszawie (sam stadion se może być, ale po kij narodowy [już jeden taki "nieużytkowany" mamy w Chorzowie)
we Wrocławiu - po jaką cholere skoro tam nie ma porządnej drużyny
dlaczego tak ładnie i zasłużone w polskiej piłce miasto jak Kraków nie będzie brało udziału?

Beznadzieja, jedyny plus toto, że Polska dostanie się w końcu do ME, no i zastępy turystów oraz świetlana przyszłość (przynajmniej do 2012 roku) budowlańców.
chatek
Ja też się bardzo ciesze pewnie jak 90 % Polaków i mam nadzieję, że dużo zyskamy na ogranizacji ME 2012 smile.gif
kroczek
Cytat(Kaori @ Apr 18 2007, 15:35:09) [snapback]140111[/snapback]
Stadiony: w Warszawie (sam stadion se mo?e by?, ale po kij narodowy [ju? jeden taki "nieu?ytkowany" mamy w Chorzowie)
we Wroc?awiu - po jak? cholere skoro tam nie ma porz?dnej dru?yny
dlaczego tak ?adnie i zas?u?one w polskiej pi?ce miasto jak Kraków nie b?dzie bra?o udzia?u?

Beznadzieja, jedyny plus toto, ?e Polska dostanie si? w ko?cu do ME, no i zast?py turystów oraz ?wietlana przysz?o?? (przynajmniej do 2012 roku) budowla?ców.

Zgadzam sie z tym ze mecze powinny byc tak?e w Krakowie,przecie? potem ktos musi te stadiony u?ytkowac,a Wroc?aw i Gda?sk to na razie tylko druga liga. unsure.gif
Tomak
Tylko że Gdańsk będzie miał najładniejszy stadion ;] i w dodatku 60 kilosów ode mnie tylko ;p Nie ma bata, będzie impreza stulecia biggrin.gif
seen
No Ja tam mysle ze w Wawie nie powinno byc ME. lepiej w Kraku
grzybkovic
A kto i ile kasy wykłada na to wszystko? Przeca naszego biednego kraju nie stać na takie inwestycje.
A co do meczyków to mam plan być na każdym z czterech stadionów: Gdańsk, Warszawa, Poznań i Wrocław.
Oby tylko pogoda dopasował rolleyes.gif
kksm
HHHUUURRRAAA. Proponuje aby wyszedł jakiś pożądny patchyk Euro 2012 in POLAND-UKRAINE, ale to dopiero za 5 lat. Jak sie ciesze sprubuje zdobyć bilety na finał albo chociaż na faze grupową.
dikhet
juz zbieram na bilety smile.gif
D4vID
smile.gif smile.gif smile.gif COOOOOOL!!! Niewiem czy pojade na finał ale na jakieś 'lepszejsze' meczyki napewno sie przejade!!!! biggrin.gif
lookass
Mnie akurat w 2012 nie będzie w Polsce ale napewno przyjade na Euro! Na Euro na ktorym zawsze marzylem zeby być i odbędzie się ono akurat w naszym kraju! Mam nadzieje ze z puli biletow wylosuje chociaz jeden (ale to dopiero za 3-4 lata no i mam nadzieje ze bedzie to mecz Polskiej reprezentacji w Warszawie albo Gdańsku bo będe mógł spać u rodziny smile.gif EURO 2012 JEST NASZE!!!
Flisak
To najlepsza wiadomość w XXI wieku dla Polski (oczywiście jak dotychczas)!!! Jestem tak szczęśliwy że aż ni umiem tego wyrazićsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif Na pewno pojadę na chociaż jeden mecz
Bushmen
WIR FAHREN NACH BRESLAU ohmy.gif
jestin
Cytat(kroczek @ Apr 18 2007, 16:04:23) [snapback]140118[/snapback]
Zgadzam sie z tym ze mecze powinny byc tak?e w Krakowie,przecie? potem ktos musi te stadiony u?ytkowac,a Wroc?aw i Gda?sk to na razie tylko druga liga. unsure.gif

A wiesz co bedzie za 5-6 lat kto bedzie grał 1 a kto 2 lidze a moze wisła kraków spadnie do 2 ligi razem z legią a o sile naszej piłki bedzie stanowic Ruch Chorzów lub Slask Wrocław tego nie wie nikt i bezsensu jest pisać ze to 2 liga chociaz ja tez ubolewam nad wyborem miast ale trudno mam tylko nadzieje ze powiekszą liczbe druzyn do 24 i mecze bedą i w Chorzowie i w Krakowie
olo
tez jak sie o tym dowiedzialem to sie ucieszylem jak cholera rolleyes.gif ... szkoda tylko ze w lodzi nic nie bedzie, no ale takie mamy glowy miasta... unsure.gif
Buffon93
Jak ja si? dowiedzia?em to siedzia?em przed Tv i si? w niego gapi?em dopiero po paru minutach zacz??em si? cieszy?

Ja b?d? przynajmniej na 1 meczu Mistrzostw mam ju? to obiecywane

A mecze maj? by? w Krakowie lub Chorzowie bo Uefa ma zwi?kszy? ilo?? Stadionów do 24 Ekstra!!!!!!

Napewno si? Odb?d? w Polsce i Ukrainie bo S?owiani s?yn? z tego, ?e jak co? powiedz? to, to zrobi?

Nie do??, ?e b?dziemy Mieli przede wszystkim tyle Emocji to jeszcze Nowe autostrady, nowe Stadiony lub unowocze?nione,
ale tak?e Zarobek dla Rz?du i Wiele Turystów !!

To b?dzie pi?kna Historia i pi?kne Mistrzostwa Europy

Euro 2012 Dla Polski !!

A ja Mieszka niedaleko Krakowa i Chorzowa smile.gif
Orange_91
Cytat(Buffon93 @ Apr 20 2007, 13:15:45) [snapback]140467[/snapback]
A mecze maj? by? w Krakowie lub Chorzowie bo Uefa ma zwi?kszy? ilo?? Stadionów do 24 Ekstra!!!!!!

Raczej ilosc druzyn do 24 ale ja bym sie tego nie spodziewal.
Mooner
Ha Ha!
Mistrzostwa Europy w Polsce i na Ukrainie.
Powiem tyle.. Boosko.. 8)
I pomyśleć, że nikt na nas nie stawiał, nawet my sami.. biggrin.gif A ja wiem skąd to się wzięło.. Toż to polski naród! Narzekamy na wszystko! Nie, bo przecież i tak nie będzie stadiooonów.. Nie, bo nie będzie dojaaazdu, kompromitacjaaa itd..
Zmieńmy się!
Dlaczego tak ma być? Wchodzę.. onet.. news o Euro, zjeżdżam do komentarzy, a tam co drugi narzeka.. O.. ja.. pierdole.. Zdziwiony na maksa, choć po chwili zaskoczenie zamieniło się w zrozumienie..
Tak samo w TV.. No bez przesady.. Euforia, wypowiadają się w pozytywny sposób, ale oczywiście też są tacy co narzekają... Boże uchowaj..

Stadiony będą, infrastruktura.. Mamy 5 lat.. Dużo? Pewnie, jeśli zaczniemy już teraz.. I podoba mi się to, że w wiadomościach w TV już o tym trąbią.. że najważniejsze, aby się wyrobić.. To napędzi polityków z pewnością.. Pieniądze będą, nie ma się czego obawiać, dochody z UE.. Cieszę się niesamowicie ze zwycięstwa, cieszę się że Włosi dostali w dupę, żal mi trochę Węgrów i Chorwatów, ale nie ma co rozpaczać.. MAMY EURO! biggrin.gif
Buffon93
Cytat(Orange_91 @ Apr 20 2007, 13:20:42) [snapback]140469[/snapback]
Raczej ilosc druzyn do 24 ale ja bym sie tego nie spodziewal.

Ilość miast do Mistrzostw Europy ale mogę się mylić
Z góry sory za pomyłkę
Orange_91
Cytat(Buffon93 @ Apr 20 2007, 17:16:43) [snapback]140540[/snapback]
Ilość miast do Mistrzostw Europy ale mogę się mylić
Z góry sory za pomyłkę

Mylisz sie napewno bo nawet na mistrzostwach swiata nie ma tylu miast. Faktycznie jest taka propzycja zeby na ME 2012 zagralo 24 druzyny a nie jak dotad 16 ale raczej to jest malo prawdopodobne zeby tak sie stalo.
Buffon93
Cytat(Orange_91 @ Apr 20 2007, 17:29:08) [snapback]140542[/snapback]
Mylisz sie napewno bo nawet na mistrzostwach swiata nie ma tylu miast. Faktycznie jest taka propzycja zeby na ME 2012 zagralo 24 druzyny a nie jak dotad 16 ale raczej to jest malo prawdopodobne zeby tak sie stalo.

Ale mi nie chodzi o Ilość Drużyn tylko to ile miast ma być na Mistrozstwach Europy w których będą mecze

np. jest Gdańsk Wrocław itd. i jeszcze ma dojść Kraków lub Chorzów
Orange_91
Cytat(Buffon93 @ Apr 20 2007, 18:02:16) [snapback]140550[/snapback]
Ale mi nie chodzi o Ilość Drużyn tylko to ile miast ma być na Mistrozstwach Europy w których będą mecze

np. jest Gdańsk Wrocław itd. i jeszcze ma dojść Kraków lub Chorzów

Wiem o co ci chodzi ale az 24 miast nie bedzie bo to zupelnie niepotrzebne tak jak wyzej napisalem nawet na mistrzostwach swiata tyle miast nie bierze udzialu pozatym polaka i ukraina nie zdolaly by nawet wybudowac 24 stadionow pod ME.
lookass
Hmm jemu chyba chodzi o to, że jest MOŻLIWOŚĆ, że będą na ME 24 drużyny i że mają dojść do tych 4 wybranych miast jeszcze miasta rezerwowe czyli w Polsce 6 a na Ukrainie o ile sie nie myle to 5 czyli w sumie 11. Czytałem dzisiaj o tym i naszym argumentem jest to, że w małej Portugali mistrzostwa były rozgrywane na 10 stadionach a w dwóch sporych krajach tylko na 8... Zobaczymy. Ja tam nie mam nic przeciwko, żeby w Krakowie i Chorzowie mieli Euro chociaż jestem z Warszawy smile.gif
Bo0os
Malutkie państewko jakim jest Portugalia, sama zorganizowała ME04 a przedewszystkim od podstaw w ciągu pięciu lat wybudowała 9! stadiodów w tym większość od podstaw.Niema takiej mozlowosci aby nam sie nie udało wybudawać 4-5 40-sto tysięczników.Bardziej boje sie o nasze drogi krajowe które są pełne w dziurach i koleinach, a strach sie bać jak sobie poradzimy z autostradami.Jeśli bedziemy sie ślamić to UEFA może nas mocno przycisnąć, wkoncu to rowniez oni odpowiadają za organizaje ME.

Narazie wysztko zaczyna sie od obiecywanek rządu, zabaczymy za 3 lata na jakim etapie bedzie nasze przygotowanie do Euro...

Buffon93
Cytat(Orange_91 @ Apr 20 2007, 18:25:36) [snapback]140557[/snapback]
Wiem o co ci chodzi ale az 24 miast nie bedzie bo to zupelnie niepotrzebne tak jak wyzej napisalem nawet na mistrzostwach swiata tyle miast nie bierze udzialu pozatym polaka i ukraina nie zdolaly by nawet wybudowac 24 stadionow pod ME.

Widocznie ?le si? zrozumieli?my... Rozwi?zujemy ten spór NIE?

Wielka szansa Polaków je?li j? Zaprzepa?cimy wszystko Runie, ale je?eli j? wykorzystamy b?dziemy si? Bardziej Liczy? na ?wiecie. Napewno ca?y ?wiat o nasz po Mistrzostwach Us?yszy i Zapami?ta
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.